Mάλλον PCP ή DMT λέει, ή κανα κουφό peyote αλλά δε νομίζω να έχει τέτοια στην ΕλλάδαLast Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:32Για τη φούντα μιλάς; γιατί εσύ τώρα περιγράφεις crystal meth ή μανιτάρια. Sorry φίλος αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.
Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Ρε σεις, δεν τα φοβάστε αυτά; Εγώ κλάνω μέντες να πάρω μανιτάρια.
Ordem e Progresso.
εχεις δει εσυ μπάτσους να πιάνουν χασίκλες και μετά να τους πουλάνε χασίσι;-71 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:23Δε θα πω νομίζω ότι ούτε πιστεύω ότι γιατί έχω μιλήσει με γιατρούς και συναντώ από παιδάκι στο σχολείο ως τα σήμερα χρήστες,δε ζω σε γυάλα.Μόνο νούμερα κάθονται και υπερασπίζονται την ναρκωκουλτούρα και όλο το συρφετό των παραισθήσεων που αυτή προκαλεί.Σέβομαι τα χρόνια σου και τις απόψεις σου,μου είσαι συμπαθής και απλά διαφωνούμε.Να δεχτώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα το χρήστη και να τον βοηθήσουμε,το μπατσαριό που πιάνει φουκαράδες χασίκλες και μετά τους τα πουλάει το ίδιο την άλλη μέρα είναι κατακριτέο.Ετερον εκάτερον όμως,δεν είμαι νεοδημοκράτης να κατεβαίνω στα δικαστήρια να υπερασπίζομαι μπάτσους ναρκεμπόρους,έχω μια ηθική.
Πέρα απο τις ταινίες του δαλιανίδη εννοώ.
Γενικά όλα αυτά που γράφεις, που τα άκουσες;
salvia divinorum !!Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:16Mάλλον PCP ή DMT λέει, ή κανα κουφό peyote αλλά δε νομίζω να έχει τέτοια στην ΕλλάδαLast Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:32Για τη φούντα μιλάς; γιατί εσύ τώρα περιγράφεις crystal meth ή μανιτάρια. Sorry φίλος αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.
- Chilloutbuddy
κι εγώ γιατί είμαι λίγο υποχόνδριος και νομίζω ότι παθαίνω διάφορα
μανιτάρια έχω καταπιεί πάντως μια φορά, πάνε τώρα... 20 χρόνια

Α, πα, πα, ούτε να πλησιάσω. Σου λέω, είμαι χέστης σε τέτοια. Πώς ήτανε; Έπαθες τίποτα; Μάπα, ή γαμώ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:43κι εγώ γιατί είμαι λίγο υποχόνδριος και νομίζω ότι παθαίνω διάφορα
Ordem e Progresso.
- Last Veteran
Peyote? Αυτό δεν είναι που θέλει 12 χρόνια να ετοιμαστεί; ή μήπως η "φιλοσοφική Λίθος;Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:16Mάλλον PCP ή DMT λέει, ή κανα κουφό peyote αλλά δε νομίζω να έχει τέτοια στην ΕλλάδαLast Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:32Για τη φούντα μιλάς; γιατί εσύ τώρα περιγράφεις crystal meth ή μανιτάρια. Sorry φίλος αλλά δεν ισχύει αυτό που λες.

Κι όπως έλεγε κάποτε μια διαφήμιση από ολλανδικό μαγαζί this is NOT a party drug

- Chilloutbuddy
Ωραία ήταν, γενικά χαρά, γέλια, ήταν και ωραία η φάση με την παρέα. Αυτά θυμάμαι, μιλάμε δυό δεκαετίες πριν.Cavaliere έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:49Α, πα, πα, ούτε να πλησιάσω. Σου λέω, είμαι χέστης σε τέτοια. Πώς ήτανε; Έπαθες τίποτα; Μάπα, ή γαμώ;Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:43κι εγώ γιατί είμαι λίγο υποχόνδριος και νομίζω ότι παθαίνω διάφορα
Α ναι είδα και κάτι ιππότες σε άλογα περνάγανε απέξω

Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον θεωρητικά (μπορεί και πρακτικά αν δεν ήμουν χέστης) είναι το DMT.
Aυτό βασικά σου σβήνει το μισό εγκέφαλο για λίγο

Βασικά σου απενεργοποιεί το κέντρο της συνείδησης, και έρχονται όλα τα ερεθίσματα απέξω εντελώς αφιλτράριστα από αυτό τον τρόπο που έχουμε εκπαιδεύσει όλη μας τη ζωή τον εαυτό μας να φιλτράρει και να μεταφράζει τα εξωτερικά ερεθίσματα. Και αν το απενεργοποιήσεις είναι υποτίθεται πολύ έντονη εμπειρία που ο καθένας την εκλαμβάνει διαφορετικά. Αλλά όλοι λένε ότι είναι μια εμπειρία που τους άλλαξε για πάντα, συνήθως προς το καλύτερο, και οι περισσότεροι λένε ότι μία ήταν αρκετή και δε βλέπουν το λόγο για δεύτερη. Αλλά θέλει καθοδήγηση, κάποιον έμπειρο να σου κρατάει το χεράκι, δεν είναι φάση που αγοράζεις απ'τη γωνία και βουρ. Aλλά υπάρχουν άνθρωποι που ορκίζονται ότι ήταν για αυτούς το αντίστοιχο με 20 χρόνια θεραπείας συμπυκνωμένο σε 1 ώρα.

- Last Veteran
Μιλάει για ναρκοκουλτουρα λες και έχει εμπειρία μόνο από ομόνοια των 80ς και δεν συνειδητοποιει ότι φούντα πίνει τουλαχιστον το 30% των καπνιστών. Ότι την πίνουν στο διπλανό σπίτι, διαμέρισμα, αυτοκίνητο την ίδια στιγμή που γράφει το ποστ.gassim έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:33εχεις δει εσυ μπάτσους να πιάνουν χασίκλες και μετά να τους πουλάνε χασίσι;-71 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:23Δε θα πω νομίζω ότι ούτε πιστεύω ότι γιατί έχω μιλήσει με γιατρούς και συναντώ από παιδάκι στο σχολείο ως τα σήμερα χρήστες,δε ζω σε γυάλα.Μόνο νούμερα κάθονται και υπερασπίζονται την ναρκωκουλτούρα και όλο το συρφετό των παραισθήσεων που αυτή προκαλεί.Σέβομαι τα χρόνια σου και τις απόψεις σου,μου είσαι συμπαθής και απλά διαφωνούμε.Να δεχτώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα το χρήστη και να τον βοηθήσουμε,το μπατσαριό που πιάνει φουκαράδες χασίκλες και μετά τους τα πουλάει το ίδιο την άλλη μέρα είναι κατακριτέο.Ετερον εκάτερον όμως,δεν είμαι νεοδημοκράτης να κατεβαίνω στα δικαστήρια να υπερασπίζομαι μπάτσους ναρκεμπόρους,έχω μια ηθική.
Πέρα απο τις ταινίες του δαλιανίδη εννοώ.
Γενικά όλα αυτά που γράφεις, που τα άκουσες;
πολύ δύσκολο θέμα πάντως. Είμαστε τα χημικά μας, και εγώ τα ίδια μάλλον, αλλά δεν ήταν ότι ήμουν χέστης γιατί δεν είμαι, απλά δεν υπάρχει θέμα, είναι σαν να ανοίγεις τον ασκό, το εγώ είναι πολύ σχετική έννοια μετά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:26Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον θεωρητικά (μπορεί και πρακτικά αν δεν ήμουν χέστης) είναι το DMT.
κάποτε όμως καλώς ή κακώς μάλλον θα παίξουν και με αυτά πιο σοβαρά και θα μπλέξουν, η γενιά μας ευτυχώς την γλύτωσε

- Chilloutbuddy
Απλά θα προτιμούσα να να ήταν διαθέσιμα για ανθρώπους που έχουν προβλήματα και ψάχνουν διαφορετικό τρόπο να τα λύσουν.enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:42πολύ δύσκολο θέμα πάντως. Είμαστε τα χημικά μας, και εγώ τα ίδια μάλλον, αλλά δεν ήταν ότι ήμουν χέστης γιατί δεν είμαι, απλά δεν υπάρχει θέμα, είναι σαν να ανοίγεις τον ασκό, το εγώ είναι πολύ σχετική έννοια μετά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:26Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον θεωρητικά (μπορεί και πρακτικά αν δεν ήμουν χέστης) είναι το DMT.
κάποτε όμως καλώς ή κακώς μάλλον θα παίξουν και με αυτά πιο σοβαρά και θα μπλέξουν, η γενιά μας ευτυχώς την γλύτωσε
Το DMT υπάρχει και στον εγκέφαλο και εκλύεται κοντά στο θάνατο. Έχεις ακούσει ποτέ για ανθρώπους που ήταν κλινικά νεκροί και με κάποιο τρόπο επέστρεψαν και μετά λένε ότι η εμπειρία τους άλλαξε για πάντα; Ε αυτό. Έχει βγει και μια μελέτη του Κέμπριτζ που βρήκε ισχυρή συσχέτιση ανάμεσα στα δύο.

Οι ψιλοκυβίνες είναι πολύ ισχυρά παραισθησιογόνα και οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούσαν μόνο σε θρησκευτικές τελετέςChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 18:00Απλά θα προτιμούσα να να ήταν διαθέσιμα για ανθρώπους που έχουν προβλήματα και ψάχνουν διαφορετικό τρόπο να τα λύσουν.enaon έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:42πολύ δύσκολο θέμα πάντως. Είμαστε τα χημικά μας, και εγώ τα ίδια μάλλον, αλλά δεν ήταν ότι ήμουν χέστης γιατί δεν είμαι, απλά δεν υπάρχει θέμα, είναι σαν να ανοίγεις τον ασκό, το εγώ είναι πολύ σχετική έννοια μετά.Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:26Αυτό που βρήκα ενδιαφέρον θεωρητικά (μπορεί και πρακτικά αν δεν ήμουν χέστης) είναι το DMT.
Το DMT υπάρχει και στον εγκέφαλο και εκλύεται κοντά στο θάνατο. Έχεις ακούσει ποτέ για ανθρώπους που ήταν κλινικά νεκροί και με κάποιο τρόπο επέστρεψαν και μετά λένε ότι η εμπειρία τους άλλαξε για πάντα; Ε αυτό. Έχει βγει και μια μελέτη του Κέμπριτζ που βρήκε ισχυρή συσχέτιση ανάμεσα στα δύο.
Η θεραπευτική τους χρήση θέλει πολύ ισχυρή καθοδήγηση, αλλιώς είναι απικίνδυνα
- Chilloutbuddy
Ναι αλλά όχι
Δεν είναι ακριβώς παραισθησιογόνο γιατί δε δημιουργεί πράγματα που δεν υπάρχουν, απλά απενεργοποιεί στον εγκέφαλο το κέντρο που φιλτράρει τα εξωτερικά ερεθίσματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα ερεθίσματα έρχονται εξαιρετικά μεγεθυμένα και αφιλτράριστα αλλά εξακολουθούν να είναι απολύτως αληθινά, αλλά τα βλέπεις όπως δεν τα είχες ξαναδεί, ταυτόχρονα όμως χωρίς να χάνουν το ρεαλισμό τους. Πράγματα που ήταν εκεί μια ζωή αλλά δεν τα έβλεπες ποτέ έτσι, εξ'ού και ο παραλληλισμός με θρησκευτικές εμπειρίες για πολύ κόσμο. Επίσης δεν είναι εθιστικό (σωματικά τουλάχιστον), οι περισσότεροι το κάνουν μια φορά εφάπαξ. Δεν θα το άγγιζα ούτε με σκουπόξυλο γιατί το βρίσκω τρομακτικό σαν ιδέα, αλλά παράλληλα πολύ κουφό κι ενδιαφέρον.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Σε κύκλους γιόγκι, βίγκαν, μάιντφουλνες κλπ έχει γίνει μόδα να πηγαίνουν (κυρίως μεσήλικες 35-50) σε κάτι κατσάβραχα στο περού και παρόμοιες χώρες να κάθονται καμιά εβδομάδα σε αντίσκηνα και να πίνουν διάφορα παπαζωτά που τους κάνει να ξερνάνε, να κλαίνε και να έχουν παραισθήσεις για μία με δύο ημέρες. Μιλάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι πληρώνουν χιλιάδες από τα κερδισμένα με ιδρώτα ευρώ τους για αυτό το πράγμα (#γιουμανςοφ...) . Μετά γυρνάνε πίσω και λένε ότι ήταν η πιο έντονη εμπειρία της ζωής τους κλπ κλπ 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
E ναι ντάξ, ενώ αν πληρώσουν χιλιάδες ιδρωμένα ευρώ να πάρουν ένα ρόλεξ τότε όλα καλά 
Αυτό θέλουν να κάμουν αφού, να πάνε στο περού, εμάς τι μας κόφτει. Βασικά άμα δεις τι άλλες μαλακίες κάνουν με τα περισσευούμενα λεφτά τους οι 35-50 θα έλεγες υποχρεωτικά περού όλοι σας μουνιά, περού μέχρι να στρώσετε.

Αυτό θέλουν να κάμουν αφού, να πάνε στο περού, εμάς τι μας κόφτει. Βασικά άμα δεις τι άλλες μαλακίες κάνουν με τα περισσευούμενα λεφτά τους οι 35-50 θα έλεγες υποχρεωτικά περού όλοι σας μουνιά, περού μέχρι να στρώσετε.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πουρνό..;
από Kauldron » 23 Απρ 2024, 13:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 20 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
23 Απρ 2024, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5803 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
24 Απρ 2024, 20:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιταλία αυξάνει το όριο στη χρήση μετρητών και θέτει όριο στη χρήση καρτών
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Οκτ 2023, 00:06 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
07 Οκτ 2023, 00:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εχει νομιμοποιηθεί η κάνναβη στην Ελλάδα;
από enaon » 19 Ιούλ 2024, 07:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 130 Απαντήσεις
- 3643 Προβολές
-