8 σεζόν G.O.T
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Re: 8 σεζόν G.O.T
βαρετό επεισόδιο
ίσα να σε κουρδίσει για το 2.
SpoilerShow
επανασυνδέσεις, ο ένας πάει εδώ, ο άλλος φτάνει
πάλι στην απέξω εμείς οι μεσαιοπρολετάριοι 
που τα βλέπετε βρε καπιτάλες ;
καλό σπόιλιν

που τα βλέπετε βρε καπιτάλες ;
καλό σπόιλιν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Buildup επεισόδιο.
Το επόμενο θα έχει την ίδια διάρκεια.
Και τα αλλα 1 ώρα κ 30 λεπτά?
Το επόμενο θα έχει την ίδια διάρκεια.
Και τα αλλα 1 ώρα κ 30 λεπτά?
εχει βγει και στο ον ντημαντ της νόβα
για όσους δεν το είδαν live
ωραίο ήταν,
αλλά ακόμα καλύτερο το πήξιμο των book jihadists με την δήλωση grrm

για όσους δεν το είδαν live

ωραίο ήταν,
αλλά ακόμα καλύτερο το πήξιμο των book jihadists με την δήλωση grrm

Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
χρειαζεται επειγόντως νήμα για memes κτλ πάντως.
+1 πολυ καλό και τιμιο επεισοδιο και οπως ειπωθηκε χτιζει για το 2ο. επισης οσοι περιμένουν οτι το σεζον 8 του γοτ θα εινια οριακα καλύτερο απο μια βραδυα σεξ με την πιο ομορφη γυναικα του κοσμου και τους βγει αρκετα καλυτερο απο μια παχεια θα ξενερώσουν αλλα τα ηθελε κι ο κωλος τους.
υγ: τι είπε παλι το σταρκοφοβικο κτήνος ο γρρμ;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Last Veteran
Γιαννόπουλε, δεν επιτρέπεται να είσαι γκοτ φαν αν δεν έχεις κάνει τουλάχιστον 2 rewatches.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑06 Μαρ 2019, 17:09Μαλακια
Τωρα που θα αρχισει ο νεος κυκλος ξεχασα τι εγινε στους προηγουμενους
Oταν ξεκινησε το G.O.T. στον ΑΡΗ επαιζαν ο Κατιδης ο Πριτας και ο Παπαζαχαριας
Ας τον δουν μονοι τους εγω βαριεμαι να τα ξαναδω για να τα θυμηθω
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ωραίο ήταν, βγήκε στο κόντι μετά από 2 ώρες που το έδειξε αμερική.
Γενικά με το ΓΚΟΤ έχω παρατηρήσει ότι βαριέμαι όταν μιλάνε για οποιονδήποτε λόγο και ξυπνάω όταν έχει ζόμπι, σπαθιά, εκρήξεις, δράκους κλπ.
Μάλλον είμαι αγοράκι 12 χρονών
Γενικά με το ΓΚΟΤ έχω παρατηρήσει ότι βαριέμαι όταν μιλάνε για οποιονδήποτε λόγο και ξυπνάω όταν έχει ζόμπι, σπαθιά, εκρήξεις, δράκους κλπ.

Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

ειναι και που οι διάλογοι τα τελευταία χρόνια είναι εντελώς για τον πούτσοChilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 18:04Ωραίο ήταν, βγήκε στο κόντι μετά από 2 ώρες που το έδειξε αμερική.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τα ζόμπι γαμάνε όμως
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

οι διάλογοι είναι ωραίοι ρε. ατακαδόρικοι. τί θέτε πχιά; ρητορικές ασκήσεις; πόλεμο έχουμε επιτέλους.
απο τα σχόλια στο ΥΤ

we literally managed to take a photo of a black hole before this man finished his books

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ τελευταίος τα μαθαίνω ;

Είχα πιστέψει πως τα κλείσανε !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Oι συγχρονοι δουλοι της Ελ σεζον
από Μαδουραίος » 21 Ιούλ 2024, 10:35 » σε Κοινωνικά θέματα - 67 Απαντήσεις
- 1535 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
23 Ιούλ 2024, 00:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Φεύγουν στα νησιά για σεζόν οι νέοι - 60.000 κενές θέσεις στον τουρισμό..
από Parrot » 21 Απρ 2024, 18:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 54 Απαντήσεις
- 2593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
23 Απρ 2024, 14:28
-