Σιβηρια. Τι Περου.Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 18:31E ναι ντάξ, ενώ αν πληρώσουν χιλιάδες ιδρωμένα ευρώ να πάρουν ένα ρόλεξ τότε όλα καλά
Αυτό θέλουν να κάμουν αφού, να πάνε στο περού, εμάς τι μας κόφτει. Βασικά άμα δεις τι άλλες μαλακίες κάνουν με τα περισσευούμενα λεφτά τους οι 35-50 θα έλεγες υποχρεωτικά περού όλοι σας μουνιά, περού μέχρι να στρώσετε.
Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Κάνναβη. Μήπως πρέπει επιτέλους να απαγορευτεί η χρήση της;
Έχω δει γιο αστυνομικού και συγκάτοικο αστυφύλακα να πουλάει για την ακρίβεια.gassim έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:33εχεις δει εσυ μπάτσους να πιάνουν χασίκλες και μετά να τους πουλάνε χασίσι;-71 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:23Δε θα πω νομίζω ότι ούτε πιστεύω ότι γιατί έχω μιλήσει με γιατρούς και συναντώ από παιδάκι στο σχολείο ως τα σήμερα χρήστες,δε ζω σε γυάλα.Μόνο νούμερα κάθονται και υπερασπίζονται την ναρκωκουλτούρα και όλο το συρφετό των παραισθήσεων που αυτή προκαλεί.Σέβομαι τα χρόνια σου και τις απόψεις σου,μου είσαι συμπαθής και απλά διαφωνούμε.Να δεχτώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα το χρήστη και να τον βοηθήσουμε,το μπατσαριό που πιάνει φουκαράδες χασίκλες και μετά τους τα πουλάει το ίδιο την άλλη μέρα είναι κατακριτέο.Ετερον εκάτερον όμως,δεν είμαι νεοδημοκράτης να κατεβαίνω στα δικαστήρια να υπερασπίζομαι μπάτσους ναρκεμπόρους,έχω μια ηθική.
Πέρα απο τις ταινίες του δαλιανίδη εννοώ.
Γενικά όλα αυτά που γράφεις, που τα άκουσες;
Το γνωρίζω κυριολεκτικά μιας και είμαι κολλητά με το σπίτι ενός χρήστη.Last Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:33Μιλάει για ναρκοκουλτουρα λες και έχει εμπειρία μόνο από ομόνοια των 80ς και δεν συνειδητοποιει ότι φούντα πίνει τουλαχιστον το 30% των καπνιστών. Ότι την πίνουν στο διπλανό σπίτι, διαμέρισμα, αυτοκίνητο την ίδια στιγμή που γράφει το ποστ.
- Last Veteran
Ναι, αλλά τι "χρήστης" είναι αυτός; κάνας υπόγειος ναρκοκουλτουρεμπορας ή κάποιος οικογενειαρχης που την πίνει για να χαλαρώνει, να ηρεμεί και κοιτάει τη δουλειά του;-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 13:01Το γνωρίζω κυριολεκτικά μιας και είμαι κολλητά με το σπίτι ενός χρήστη.Last Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:33Μιλάει για ναρκοκουλτουρα λες και έχει εμπειρία μόνο από ομόνοια των 80ς και δεν συνειδητοποιει ότι φούντα πίνει τουλαχιστον το 30% των καπνιστών. Ότι την πίνουν στο διπλανό σπίτι, διαμέρισμα, αυτοκίνητο την ίδια στιγμή που γράφει το ποστ.
κι εγω εχω δει γιατρό να την πίνει αλλά είναι κάπως διαφορετικό απο το να πω "οι γιατροί την πίνουν και μετά μπαίνουν στα χειρουργεία".-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 12:58Έχω δει γιο αστυνομικού και συγκάτοικο αστυφύλακα να πουλάει για την ακρίβεια.gassim έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 16:33εχεις δει εσυ μπάτσους να πιάνουν χασίκλες και μετά να τους πουλάνε χασίσι;-71 έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 15:23Δε θα πω νομίζω ότι ούτε πιστεύω ότι γιατί έχω μιλήσει με γιατρούς και συναντώ από παιδάκι στο σχολείο ως τα σήμερα χρήστες,δε ζω σε γυάλα.Μόνο νούμερα κάθονται και υπερασπίζονται την ναρκωκουλτούρα και όλο το συρφετό των παραισθήσεων που αυτή προκαλεί.Σέβομαι τα χρόνια σου και τις απόψεις σου,μου είσαι συμπαθής και απλά διαφωνούμε.Να δεχτώ ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε ανθρώπινα το χρήστη και να τον βοηθήσουμε,το μπατσαριό που πιάνει φουκαράδες χασίκλες και μετά τους τα πουλάει το ίδιο την άλλη μέρα είναι κατακριτέο.Ετερον εκάτερον όμως,δεν είμαι νεοδημοκράτης να κατεβαίνω στα δικαστήρια να υπερασπίζομαι μπάτσους ναρκεμπόρους,έχω μια ηθική.
Πέρα απο τις ταινίες του δαλιανίδη εννοώ.
Γενικά όλα αυτά που γράφεις, που τα άκουσες;
αλάνι.-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 13:01Το γνωρίζω κυριολεκτικά μιας και είμαι κολλητά με το σπίτι ενός χρήστη.Last Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:33Μιλάει για ναρκοκουλτουρα λες και έχει εμπειρία μόνο από ομόνοια των 80ς και δεν συνειδητοποιει ότι φούντα πίνει τουλαχιστον το 30% των καπνιστών. Ότι την πίνουν στο διπλανό σπίτι, διαμέρισμα, αυτοκίνητο την ίδια στιγμή που γράφει το ποστ.
Κάντε τον κάποιος μοντ αυτόν να τελειώνουμε ρε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
gassim έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 16:56αλάνι.-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 13:01Το γνωρίζω κυριολεκτικά μιας και είμαι κολλητά με το σπίτι ενός χρήστη.Last Veteran έγραψε: ↑15 Απρ 2019, 17:33Μιλάει για ναρκοκουλτουρα λες και έχει εμπειρία μόνο από ομόνοια των 80ς και δεν συνειδητοποιει ότι φούντα πίνει τουλαχιστον το 30% των καπνιστών. Ότι την πίνουν στο διπλανό σπίτι, διαμέρισμα, αυτοκίνητο την ίδια στιγμή που γράφει το ποστ.

.
.
Ορίστε, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι είναι ο καταλληλότερος όλων μας, δεν το θέλει καν.
Παιδιά μην τον κάνετε κατευθείαν όμως, δώστε του μια ευκαιρία, μόνο αν επιμένει στο όχι περμαμπάν, πρέπει να στρώσουμε λίγο ακόμη την κατάσταση για να μπορούμε να πούμε μετά άφοβα ότι είμαστε υπεργαμάτοι.
Πιστεύω ότι θα θυσιαστεί για το κοινό καλό τελικά.
Μπέρι, αν είμαι από τους πρώτους που θα στείλεις για μπάνιο να ξες ότι όλα τα κάνω για το καλό της πατρίδος.
.
.
Ένα τομάρι που ζει στο δίπατο που του αφήσαν είναι βασικά, αφού πέθανε τους γονείς του.Συζεί με την κόρη ενός ακαμάτη ακροδεξιού που μένει κοντά.Last Veteran έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 14:05Ναι, αλλά τι "χρήστης" είναι αυτός; κάνας υπόγειος ναρκοκουλτουρεμπορας ή κάποιος οικογενειαρχης που την πίνει για να χαλαρώνει, να ηρεμεί και κοιτάει τη δουλειά του;
- Last Veteran
Είναι τομάρι λόγω φούντας ή ένα τομάρι που πίνει και φούντα;-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 18:11Ένα τομάρι που ζει στο δίπατο που του αφήσαν είναι βασικά, αφού πέθανε τους γονείς του.Συζεί με την κόρη ενός ακαμάτη ακροδεξιού που μένει κοντά.Last Veteran έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 14:05Ναι, αλλά τι "χρήστης" είναι αυτός; κάνας υπόγειος ναρκοκουλτουρεμπορας ή κάποιος οικογενειαρχης που την πίνει για να χαλαρώνει, να ηρεμεί και κοιτάει τη δουλειά του;
Τομάρι είναι για άλλους λόγους,όχι επειδή καπνίζει παραισθησιογόνα.Last Veteran έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 18:27Είναι τομάρι λόγω φούντας ή ένα τομάρι που πίνει και φούντα;
Έχει εντρυφήσει σε οξέα,βάσεις,άλατα γενικώς δεν έμεινε στα ελαφριά.
Αυτά τα ...παραισθησιογόνα πού τα βρίσκετε πανάθεμάσας;-71 έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 18:29Τομάρι είναι για άλλους λόγους,όχι επειδή καπνίζει παραισθησιογόνα.Last Veteran έγραψε: ↑16 Απρ 2019, 18:27Είναι τομάρι λόγω φούντας ή ένα τομάρι που πίνει και φούντα;
Έχει εντρυφήσει σε οξέα,βάσεις,άλατα γενικώς δεν έμεινε στα ελαφριά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πουρνό..;
από Kauldron » 23 Απρ 2024, 13:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 20 Απαντήσεις
- 556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
23 Απρ 2024, 15:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μήπως πρέπει να απαγορευτεί το πορνό..;
από Parrot » 21 Απρ 2024, 13:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 278 Απαντήσεις
- 5801 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
24 Απρ 2024, 20:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ιταλία αυξάνει το όριο στη χρήση μετρητών και θέτει όριο στη χρήση καρτών
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 07 Οκτ 2023, 00:06 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
07 Οκτ 2023, 00:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Εχει νομιμοποιηθεί η κάνναβη στην Ελλάδα;
από enaon » 19 Ιούλ 2024, 07:08 » σε Κοινωνικά θέματα - 130 Απαντήσεις
- 3643 Προβολές
-