[/quote]
Ωραιο τραγουδι ε;
Με πιτμπουλ κυκλοφορούσες; Πάρε ένα αδερφίστικο σκυλάκι, με τα άγρια δεν γίνεται δουλειά.Ορέστης 35 έγραψε: ↑02 Μαρ 2019, 17:15
Εκτιμω που εγραψες ενα μεγαλο κειμενο αλλα μιλας για ενα θεμα που δε γνωριζεις τοσο καλα οσο εγω μετα απο 12 χρονια ιδιοκτησιας σκυλου.
Είναι και αυτή μια valid κατάσταση, με την έννοια ότι διάφοροι σοφοί σε διάφορες κοινωνίες τη θεωρούν μια αποδεκτή λύση. Να έχεις την παλλακίδα και την επίσημη. Να μη βιώνεις την τριβή της καθημερινότητας. Γιατί η τριβή της καθημερινότητας θα μπει σε κάθε σχέση ανθρώπων που χρειάζεται να ασχολούνται και με τα τετριμμένα.
Κατα την αποψη μου τπτ δεν ξεπερασες κ πολυ θα ηθελες να ζειτε παράλληλα.Athina__P έγραψε: ↑04 Μαρ 2019, 21:41Είναι και αυτή μια valid κατάσταση, με την έννοια ότι διάφοροι σοφοί σε διάφορες κοινωνίες τη θεωρούν μια αποδεκτή λύση. Να έχεις την παλλακίδα και την επίσημη. Να μη βιώνεις την τριβή της καθημερινότητας. Γιατί η τριβή της καθημερινότητας θα μπει σε κάθε σχέση ανθρώπων που χρειάζεται να ασχολούνται και με τα τετριμμένα.
Ωστόσο, δεν θες τον άλλον δίπλα σου, σε κάθε μεγάλη στιγμή; Δεν είναι και το πιο εύκολο να διχάζεσαι έτσι. Τέλος πάντων, δεν είναι για όλους αυτές οι λύσεις. Και είναι κάπως να έρχονται παιδιά στον κόσμο. Είναι κάπως να σου φαίνεται ότι δεν θα έβρισκες κάποιον καλύτερο να ενωθείς. Σου δίνει δύναμη για ό,τι έρχεται.
Το δικό μου μεγάλο έρωτα τον ξεπέρασα απλά και δεν ήθελα να μπαίνει κάπου παράλληλα. Επίσης, αυτό που δεν έγινε για πάντα το ερμήνευσα ότι ήθελε να βρει κάτι καλύτερο. FINE. GO.
από την μέση και κάτω;
Εχω ακούσει για κάτι τύπισσες που έχουν βρεί το μήνα που θρέφει τους έντεκα. Αυτές μαλακίζονται όλη τη μέρα στο διαδίκτυο γράφοντας κουταμάρες και έχουν τον άλλο το μαλάκα να δουλεύει όλη μέρα για να τις θρέφει με έναν παχυλό μισθό. Σου έχει τύχει ποτέ τέτοιος γκόμενος;