Πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πλημμύρα στη Θεσσαλονίκη
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 1.000 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμύρες στον Δήμο Θερμαϊκού
Πηγή: Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 1.000 κλήσεις στην Πυροσβεστική για πλημμύρες στον Δήμο Θερμαϊκού | iefimerida.gr
Το περίεργο είναι πως και δε πλημύρισαν ας πούμε τα αυθαίρετα εκει πάνω απ τη Νικόπολη, Δεντροπόταμος, που δεν εχουν υποδομες οπου ναναι χτιζαν κι ουτε δρομους, ενώ έριξε κι εκει βροχη και πήγε και πλημμύρισε το κεντρο που εχει ανα 5 βηματα φρεάτιοΛευκός Λύκος έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 23:17Βγήκε το μεσημέρι στο ράδιο Θεσσαλονϊκη αυτός που είναι υπευθυνος για διάφορες εργασίες του δήμου κτλ.Μεσα στα καθήκοντα του είναι και ο καθαρισμός των φρεατίων.Είπε ότι η πολη έχει 25.000 φρεάτια και κάθε χρόνο καθαριζονται γύρω στις 20.000.Εγώ που λόγω δουλειάς κυκλοφορώ πάρα πολύ με το αμάξι μέσα στην πόλη,δεν έχω δει ποτέ κανέναν να καθαρίζει φρεάτιο.κανέναν.ένα τριμπούρδελο και μισό είναι αυτή η πολη.Αν οι κηφήνες του δημοσίου είχαν τον φόβο της απόλυσης θα ήταν διαφορετική η κατασταση σε πολλούς τομείς.
Αυτο ακριβως τιποτα αλλο.bluerose έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 23:26Το περίεργο είναι πως και δε πλημύρισαν ας πούμε τα αυθαίρετα εκει πάνω απ τη Νικόπολη, Δεντροπόταμος, που δεν εχουν υποδομες οπου ναναι χτιζαν κι ουτε δρομους, ενώ έριξε κι εκει βροχη και πήγε και πλημμύρισε το κεντρο που εχει ανα 5 βηματα φρεάτιοΛευκός Λύκος έγραψε: ↑10 Μάιος 2018, 23:17Βγήκε το μεσημέρι στο ράδιο Θεσσαλονϊκη αυτός που είναι υπευθυνος για διάφορες εργασίες του δήμου κτλ.Μεσα στα καθήκοντα του είναι και ο καθαρισμός των φρεατίων.Είπε ότι η πολη έχει 25.000 φρεάτια και κάθε χρόνο καθαριζονται γύρω στις 20.000.Εγώ που λόγω δουλειάς κυκλοφορώ πάρα πολύ με το αμάξι μέσα στην πόλη,δεν έχω δει ποτέ κανέναν να καθαρίζει φρεάτιο.κανέναν.ένα τριμπούρδελο και μισό είναι αυτή η πολη.Αν οι κηφήνες του δημοσίου είχαν τον φόβο της απόλυσης θα ήταν διαφορετική η κατασταση σε πολλούς τομείς.
Ήρθε το νερό
Όταν κατέβηκα κέντρο ήταν όλα καλά, εκτός από το ότι δεν είχε νερό (δεν έχει ακόμη) και δεν είχε ρεύμα (ήρθε και έγιναν άλλες δύο διακοπές), όλα καλά.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Συνιστώ ψυχραιμία.
Χαλαρά ρε.
Την δεύτερη φορά που έπεσε το ρεύμα πάντως κάποιος την έχασε και ούρλιαξε γαμιέται ο μπάουκ, πρέπει να τον έφαγε το μαύρο το σκοτάδι.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- hellegennes
Εγώ εδώ που είμαι δεν πλημμυρίζει τίποτα, αλλά στο μαγαζί κατεβάζει χείμαρρο κάθε φορά που έρχεται μπόρα (συνήθως 2-3 φορές τον χρόνο), διότι ήταν ρέμα και το μπάζωσαν την δεκαετία του '70.
Το νερό μου δεν διακόπηκε καθόλου. Και χαλαρώστε. Όταν συμβαίνει μια ξαφνική θεομηνία, δεν περιμένεις ότι δεν θα πλημμυρίσουν δρόμοι, θα πέσει το δίκτυο ρεύματος, το νερό, η τηλεφωνία. Δηλαδή σε άλλες χώρες της Ευρώπης που συμβαίνει είναι επειδή είναι τριμπούρδελα; Πριν 3 μήνες δεν πλημμύρισε το Παρίσι; Είναι που δεν καθάριζαν τα φρεάτια;
Το νερό μου δεν διακόπηκε καθόλου. Και χαλαρώστε. Όταν συμβαίνει μια ξαφνική θεομηνία, δεν περιμένεις ότι δεν θα πλημμυρίσουν δρόμοι, θα πέσει το δίκτυο ρεύματος, το νερό, η τηλεφωνία. Δηλαδή σε άλλες χώρες της Ευρώπης που συμβαίνει είναι επειδή είναι τριμπούρδελα; Πριν 3 μήνες δεν πλημμύρισε το Παρίσι; Είναι που δεν καθάριζαν τα φρεάτια;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όποιος θεωρεί υπερβολική την λέξη «θεομηνία», να σημειώσω ότι ο σταθμός Επταπυργίου κατέγραψε 70 χιλιοστά βροχής. Ο πιο βροχερός μήνας του χρόνου στην Θεσσαλονίκη είναι ο Δεκέμβριος και ρίχνει κατά μέσο όρο 55 χιλιοστά όλον τον μήνα (με 12,5 μέρες βροχόπτωσης). Αυτά είναι στοιχεία της ΕΜΥ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
17 λίτρα ανά τετραγωνικό μέτρο, σε 40 λεπτά.hellegennes έγραψε: ↑11 Μάιος 2018, 01:15Όποιος θεωρεί υπερβολική την λέξη «θεομηνία», να σημειώσω ότι ο σταθμός Επταπυργίου κατέγραψε 70 χιλιοστά βροχής. Ο πιο βροχερός μήνας του χρόνου στην Θεσσαλονίκη είναι ο Δεκέμβριος και ρίχνει κατά μέσο όρο 55 χιλιοστά όλον τον μήνα (με 12,5 μέρες βροχόπτωσης). Αυτά είναι στοιχεία της ΕΜΥ.
Ισχύει;
- hellegennes
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 12 Απριλίου Θεσσαλονίκη
από Sid Vicious » 12 Απρ 2024, 12:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
12 Απρ 2024, 12:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ενοικίαση αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη.
από mao mao » 24 Μάιος 2023, 17:03 » σε Μηχανοκίνηση - 20 Απαντήσεις
- 1444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
31 Μάιος 2023, 21:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διανεκτυρευουσες ψησταριες Θεσσαλονικη.
από Οργισμένος » 27 Αύγ 2023, 21:44 » σε Φιλοσοφία - 20 Απαντήσεις
- 1569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
29 Αύγ 2023, 21:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλονίκη δεν πίνουν πια φραπέ
από Καραμελίτσα » 04 Απρ 2024, 19:15 » σε Life style - 258 Απαντήσεις
- 9073 Προβολές
-