Εγω θα σας βρω γαμπρους.Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:22Μαζι θα μάστε. Να μας βάλουν χαμηλά μόνο να ακουμπάνε ποδαράκια κάτω.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:21Ελα ρε.Στο ράφι θα μείνω.Μηχανικός έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:15
Άνοιξα το σωστό νήμα:
«Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;»
Σε ποια πχορουμίτισσα θα κάνατε πρόταση γάμου;
[poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
περα απο πλακα - οντως γινεται νοθεια .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:34αχ βρε μούργο.
τη βάζεις τη βγάζεις!είναι βράδυ καταλαβαίνεις...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:34Εγω θα σας βρω γαμπρους.

κι αν δεν μας βρεις θα παίζουμε με το Ναιδάκι

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
ειμαι γουρλης. Οταν ερθετε να μεινετε μαζι μου θα αλλαξει η τυχη σας.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:37
κι αν δεν μας βρεις θα παίζουμε με το Ναιδάκι
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Λες;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:39ειμαι γουρλης. Οταν ερθετε να μεινετε μαζι μου θα αλλαξει η τυχη σας.

Εγώ θα έρθω...
η 21 ηταν η δικη μουκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:3821είχα πριν ψηφισει ο Χέλης.Αγις έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:36περα απο πλακα - οντως γινεται νοθεια .κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:34αχ βρε μούργο.
τη βάζεις τη βγάζεις!
είναι βράδυ καταλαβαίνεις...
Χελης και συναπαοκτσης Γκουερίνιο επρεπε να με δωσουν 23 σύνολο.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ήταν,τώρα έχω πάλι 20!!

Εγώ τον θέλω με ανοιχτές πλάτες(κατά προτίμηση από δουλειά όχι γυμναστήριο), έντονο αγριωπό βλέμμα και ύφος, ωραίο χαμόγελο και να είναι όπως τον θέλω στο κρεββάτι. Αν δεν τον βρεις θα συμβιβαστώ με ένα διαρκείας στα χοντος.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:34Εγω θα σας βρω γαμπρους.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νιώθω βαθύτατα συγκινημένη, έχω βριστεί με το 90% του φόρουμ κι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που με συμπαθούν. Σνιφ!
Ακολουθεί θερμή χειραψία με τις διαγωνιζομενες, ευγενής άμιλλα
Ακολουθεί θερμή χειραψία με τις διαγωνιζομενες, ευγενής άμιλλα
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:40Λες;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:39ειμαι γουρλης. Οταν ερθετε να μεινετε μαζι μου θα αλλαξει η τυχη σας.
Εγώ θα έρθω...

θα κουραστεις να τους διωχνεις μονο αυτο σου λεωNaida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:42Εγώ τον θέλω με ανοιχτές πλάτες(κατά προτίμηση από δουλειά όχι γυμναστήριο), έντονο αγριωπό βλέμμα και ύφος, ωραίο χαμόγελο και να είναι όπως τον θέλω στο κρεββάτι. Αν δεν τον βρεις θα συμβιβαστώ με ένα διαρκείας στα χοντος.
- Northern Spirit
Νημα για (γ)καμακι πχορουμικου τυπου...Η πιο συμπαθης πχορουμιτισα σε ενοτητα για σχεσεις και σεξουαλικοτητα.. 

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Ε δε θέλω πολλούς. Ένας και καλός μου φτάνει.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:44θα κουραστεις να τους διωχνεις μονο αυτο σου λεω
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ωπ παίζει και χόντος;Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:42Εγώ τον θέλω με ανοιχτές πλάτες(κατά προτίμηση από δουλειά όχι γυμναστήριο), έντονο αγριωπό βλέμμα και ύφος, ωραίο χαμόγελο και να είναι όπως τον θέλω στο κρεββάτι. Αν δεν τον βρεις θα συμβιβαστώ με ένα διαρκείας στα χοντος.
Κι εγώ θέλω...
Θα ανταλλάξουμε και σουτιέν αντί για φανέλες.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
13 Οκτ 2024, 12:47
-