Που να το βάλει ο άνθρωπος; Αφού η ενότητα λέει και για σχέσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:46Νημα για (γ)καμακι πχορουμικου τυπου...Η πιο συμπαθης πχορουμιτισα σε ενοτητα για σχεσεις και σεξουαλικοτητα..
[poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Northern Spirit
Περι ανεμων και υδατων...Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:47Που να το βάλει ο άνθρωπος; Αφού η ενότητα λέει και για σχέσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:46Νημα για (γ)καμακι πχορουμικου τυπου...Η πιο συμπαθης πχορουμιτισα σε ενοτητα για σχεσεις και σεξουαλικοτητα..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
θα ηταν παρανομο ετσι κι αλλιως. Το προβλημα με τους αντρες ειναι οτι δεν περνανε ευκολα τη θηλια στο λαιμο τους. Και μεχρι τοτε τι κανεις; Απλα περιμενεις;Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:46Ε δε θέλω πολλούς. Ένας και καλός μου φτάνει.
Εγώ δε το δίνω το δικό μου. 80€ έσκασα. Εμ και τελευταία εμ θα χάσω και το σουτιενακι μου;.όχι όχι.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:47Ωπ παίζει και χόντος;
Κι εγώ θέλω...Θα ανταλλάξουμε και σουτιέν αντί για φανέλες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Όπου και να το έβαζε πάλι στο ύφος αυτής της ενότητας θα κατέληγε.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:48Περι ανεμων και υδατων...Naida έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:47Που να το βάλει ο άνθρωπος; Αφού η ενότητα λέει και για σχέσεις.Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:46Νημα για (γ)καμακι πχορουμικου τυπου...Η πιο συμπαθης πχορουμιτισα σε ενοτητα για σχεσεις και σεξουαλικοτητα..
(ή στον Εμφύλιο

ε ναι, τι να κάνει, έχει υπομονή, Αν σταματήσει να κουνιέται θα σου πει να της φέρεις άλλον.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης

Δεν δίνω ποτέ τόσα...
Το πιο ακριβό έκανε 20 ευρώ ,ένα γουόντερμπρα κόκκινο πριν χρόνια το πήρα.
Έχω κάβα όμως από τα Μαρκς εντ Σπένσερ.
Ε καλά ας μην τη περάσουμε τη θηλιά. Η αλήθεια είναι ότι είναι λιγάκι πιεστική, πνιχτική και αγχωτική.Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:49θα ηταν παρανομο ετσι κι αλλιως. Το προβλημα με τους αντρες ειναι οτι δεν περνανε ευκολα τη θηλια στο λαιμο τους. Και μεχρι τοτε τι κανεις; Απλα περιμενεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Northern Spirit
Αφου αυτη ειναι η εννοια...Τι συμπαθης πχορουμιτισα και μ@λ@κιες..κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Όπου και να το έβαζε πάλι στο ύφος αυτής της ενότητας θα κατέληγε.
(ή στον Εμφύλιο)

Ποια ειναι ελευθερη και διαθεσιμη θα επρεπε να ειναι ο τιτλος του νηματος..

"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".

Κακώς μ' άρεσε αυτό το αστείο σου

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
έχει δίκιο ο πίθηκος, η γαλή γιαυτό πήρε πόντους, μας ξεγέλασε το σεξουαλικότητα.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Northern Spirit έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:53Αφου αυτη ειναι η εννοια...Τι συμπαθης πχορουμιτισα και μ@λ@κιες..κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 01:50Όπου και να το έβαζε πάλι στο ύφος αυτής της ενότητας θα κατέληγε.
(ή στον Εμφύλιο)
Ποια ειναι ελευθερη και διαθεσιμη θα επρεπε να ειναι ο τιτλος του νηματος..

Ο νηματοθέτης το σκέφτεται κοινωνιολογικά και κομματικά.
Κάτι για ήττα του Σύριζα είπε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
με φάγατε τους πόντους.
αυτό έχω να πώ!!

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi