Κουλούρι for president.Airman68 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:19Κι εσύ κι εγώ και άλλοι 29.Cloud87 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:16Εγώ πάντως στηρίζω Κουλούρι. Αν δεν έχει φανεί αυτό μέχρι τώρα δεν ξέρω πως αλλιώς...Gherschaagk έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:12Μλκιες το κουλούρι θα έπρεπε να πάρει καμία 100αρα κανονοκά αλλά παίχτηκε πολύ βρώμικο παιχνίδι και συνυπεύθυνοι είναι καποιοι οι οποίοι και καλά το υποστηρίζουν αλλά στην πραγματικότητα του σκάβουν τον λάκκο, ονόματα δε λέμε, νικ δεν αναφέρουμε.
Σταθερά πρώτη στο πολλ...
[poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. είσαι επιρρεπής...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 13:06Cloud87 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 09:01Το κουλούρι είναι κάτι θεικό. Κάτι otherwordly. Μη τη συγκρίνεις.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 08:59πρώτο το κουλούρι Θεσσαλονίκης ρε φίλε...
δεν το πιστεύω... που βαδίζομεν σαν κοινότητα...
merci mon coeur!!
the comet the course the tail
τ'ακούς παλιό κομήτη;;που με μαλώνεις συνέχεια;;ε;

- hellegennes
Μίστερ Μαξ;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
άντε καλά...εκτιμώ τα κίνητρα σου.the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:31για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. είσαι επιρρεπής...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 13:06
merci mon coeur!!

- hellegennes
Δεν είναι Κύπρια, είναι διεθνίστρια. Ή το παίζει τουλάχιστον. Τώρα, βέβαια, και Τσυπραία και Τσιπρέα πάει πολύ. Έχεις ένα δίκιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Θα βρωμάνε οι αξύριστες μασχάλες και το χαλούμι στο ταγάρι.hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:55Δεν είναι Κύπρια, είναι διεθνίστρια. Ή το παίζει τουλάχιστον. Τώρα, βέβαια, και Τσυπραία και Τσιπρέα πάει πολύ. Έχεις ένα δίκιο.
Και είναι αυτό πρόβλημα για έναν Al Bundy;Al Bundy έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:58Θα βρωμάνε οι αξύριστες μασχάλες και το χαλούμι στο ταγάρι.hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:55Δεν είναι Κύπρια, είναι διεθνίστρια. Ή το παίζει τουλάχιστον. Τώρα, βέβαια, και Τσυπραία και Τσιπρέα πάει πολύ. Έχεις ένα δίκιο.

Yippie Kay Yay
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Γιατί να μην πάρει τον αέρα της το κορίτσι;the comet the course the tail έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:31για να μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. είσαι επιρρεπής...κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 13:06
merci mon coeur!!
Συμπαθέστατη είναι.
Εγώ ψήφισα Ελλάδα και Κύπρο.
Και Μάλτα, Πορτογαλία Ιταλία , από νωρίς χτες το βράδυ.
Αλλά το φωτογράφησα το πρωί

To Κουλούρι έπρεπε να έχει τόσες ψήφους όσα είναι και τα νικνέιμ του πχόρουμ!
Τέσπα, έδωσα και την τελευταία ψήφο μου στη Νύχτα και ολοκληρωσα
Όταν πάμε στην ουσία, δηλαδή να κυνηγήσουμε τον Κομήτη που μας εκμεταλλεύτηκε και τους τρόπους που θα τον βασανίσουμε, φωνάξτε με
Τέσπα, έδωσα και την τελευταία ψήφο μου στη Νύχτα και ολοκληρωσα
Όταν πάμε στην ουσία, δηλαδή να κυνηγήσουμε τον Κομήτη που μας εκμεταλλεύτηκε και τους τρόπους που θα τον βασανίσουμε, φωνάξτε με
- Eθνικοκοινωνιστης
ολες μια χαρα ειστε 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
θέλουμε δύο στην νάιδα, μία στην νύχτα και μία στην ίφιδα, μετά το παγώνουμε και πάμε στην διαδικασία επιλογής δεύτερης, όλοι επιτροπή για διαφάνεια.
Ναι ρε...η δικιές μου μασχάλες μυρίζουν ποδαρίλα...το ίδιο είναι;Airman68 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 16:03Και είναι αυτό πρόβλημα για έναν Al Bundy;Al Bundy έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:58Θα βρωμάνε οι αξύριστες μασχάλες και το χαλούμι στο ταγάρι.hellegennes έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 15:55Δεν είναι Κύπρια, είναι διεθνίστρια. Ή το παίζει τουλάχιστον. Τώρα, βέβαια, και Τσυπραία και Τσιπρέα πάει πολύ. Έχεις ένα δίκιο.

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
ωραίο νήμα,
κάποιες γαϊδούρες δεν πιστεύανε, τώρα θα πιστέψουν και οι γαϊδούρες.
κάποιες γαϊδούρες δεν πιστεύανε, τώρα θα πιστέψουν και οι γαϊδούρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
13 Οκτ 2024, 12:47
-