Δεν είναι άνθρωποι που αισθάνονται εθνικιστές και κοντά στο νγμ όσοι φεύγουν από τη ΧΑ προς τη ΝΔ. Απογοητευμένοι δεξιοί πατριώτες είναι που έχουν σιχαθεί εντελώς το ΣΥΡΙΖΑ.
λίγο πολύ όλοι όσοι ψηφίζουν χα δηλώνουν εθνικιστές (και δεξιοί). αρκετοί όμως θα προτιμήσουν να ψηφίσουν ΝΔ γιατί νομίζουν ότι θα αλλάξει κάτι άμα ξεκουμπιστεί ο τσίπρας.
Ο νγμ και ο στενός κύκλος του έχουν εθνικοσοσιαλιστές καταβολές. Δεν βάζω στο ίδιο καζάνι το απλό ψηφοφόρο της ΧΑ ακόμα και το μέσο στελέχος με αυτούς
Μα είχες εναποθέσει τις ελπίδες σου σε αυτόν (σε άλλα νήματα ακόμη τις εναποθέτεις).
Δεν συγκρίνονται οι άνθρωποι του Δούμα με το Μιχαλολιάκο και το σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί. Προς το παρόν προτιμώ τον Άδωνι από το Μιχαλολιάκο.
Προτιμάς ΝΔ γενικώς.
Χειρότερος κι απο το Γούντιν είσαι.
Προτείνεις κάποιους ανύπαρκτους κι ευκόλως διαχειρίσιμους απο η ΝΔ, για τον κόσμο τη ΧΑ, την ίδια στιγμή που εσύ στηρίζεις ΝΔ.
Εγώ δεν προσβάλλω το ψηφοφόρο της ΧΑ όπως ο wooded. Ακόμα και η κριτική μου προς τη ΧΑ είναι με πολιτικά επιχειρήματα χωρίς ύβρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει. Ο Δούμας είναι ελπίδα για το μέλλον.
Δεν είναι άνθρωποι που αισθάνονται εθνικιστές και κοντά στο νγμ όσοι φεύγουν από τη ΧΑ προς τη ΝΔ. Απογοητευμένοι δεξιοί πατριώτες είναι που έχουν σιχαθεί εντελώς το ΣΥΡΙΖΑ.
λίγο πολύ όλοι όσοι ψηφίζουν χα δηλώνουν εθνικιστές (και δεξιοί). αρκετοί όμως θα προτιμήσουν να ψηφίσουν ΝΔ γιατί νομίζουν ότι θα αλλάξει κάτι άμα ξεκουμπιστεί ο τσίπρας.
Δεν συγκρίνονται οι άνθρωποι του Δούμα με το Μιχαλολιάκο και το σκληρό πυρήνα της ΧΑ. Κάποια στιγμή θα γίνουν γνωστοί. Προς το παρόν προτιμώ τον Άδωνι από το Μιχαλολιάκο.
Προτιμάς ΝΔ γενικώς.
Χειρότερος κι απο το Γούντιν είσαι.
Προτείνεις κάποιους ανύπαρκτους κι ευκόλως διαχειρίσιμους απο η ΝΔ, για τον κόσμο τη ΧΑ, την ίδια στιγμή που εσύ στηρίζεις ΝΔ.
Εγώ δεν προσβάλλω το ψηφοφόρο της ΧΑ όπως ο wooded. Ακόμα και η κριτική μου προς τη ΧΑ είναι με πολιτικά επιχειρήματα χωρίς ύβρεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει. Ο Δούμας είναι ελπίδα για το μέλλον.
Το γνωρίζω ότι εσύ αγωνίζεσαι για τη ΝΔ με άλλες μεθόδους. Ο Δούμας είναι απλά μια δικαιολογία για το προστάδιο της ψήφου στη ΝΔ (που πλέον έχει γίνει στάδιο)
Πολύ θα ήθελα να δω όλους εσάς που πιστεύετε αυτές τις γελοίες και δήθεν δημοσκοπήσεις, μόλις αποδειχθούν πάλι όλες μούφες. Όπως έγινε το12, κι όπως έγινε 3 φορές το 15.
Δεν βαρεθήκατε να ειστε η ανάσα των απατεώνων που κοροϊδεύουν με όλες αυτές τις στημένες κι ολοφάνερα ψεύτικες δημοσκοπήσεις;
Πολύ θα ήθελα να δω όλους εσάς που πιστεύετε αυτές τις γελοίες και δήθεν δημοσκοπήσεις, μόλις αποδειχθούν πάλι όλες μούφες. Όπως έγινε το12, κι όπως έγινε 3 φορές το 15.
Δεν βαρεθήκατε να ειστε η ανάσα των απατεώνων που κοροϊδεύουν με όλες αυτές τις στημένες κι ολοφάνερα ψεύτικες δημοσκοπήσεις;
«Μη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια» - "ΟΞΩ .. κοπριά"
«Μη με ακουμπάς προδότη - Πήγαινε στα Σκόπια» - "ΟΞΩ .. κοπριά"
1.5 φορά το 15.
Προτείνεις όμως ότι στις 1228 εκλογικές αναμετρήσεις που έγιναν από το 2015 στα διάφορα μέρη του κόσμου έγινε παντού λάθος στις δημοσκοπήσεις ;
Και αν ναι, γιατί να ευνοοηθούν οι "λαϊκές δυνάμεις" ;
Και ποιές ήταν οι "λαϊκές δυνάμεις" σ' αυτές τις 1228 περιπτώσεις ;
Το γνωρίζω ότι εσύ αγωνίζεσαι για τη ΝΔ με άλλες μεθόδους. Ο Δούμας είναι απλά μια δικαιολογία για το προστάδιο της ψήφου στη ΝΔ (που πλέον έχει γίνει στάδιο)
εγώ δεν σας έχω βρίσει και είμαι της άποψης ότι η λαϊκή ψήφος είναι ο υπέρτατος κριτής. Εγώ σέβομαι όλους τους συνομιλητές μου που δεν με βρίζουν.
Εχω πει εδω και 1 χρονο οτι η μεγαλη εκπληξη αυτων των εκλογων θα ειναι το ΠΑΣΟΚ.
Οχι απλα θα ειναι 3ο κομμα, αλλα στις επομενες εκλογες (σε 3-4 χρονια) θα χτυπησει και 1η θεση.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.