Άθεοι- Αγνωστικιστές- Άθρησκοι: Περί διαπαιδαγώγησης τέκνων.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Άθεοι- Αγνωστικιστές- Άθρησκοι: Περί διαπαιδαγώγησης τέκνων.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Θάνατοι, αναίτιοι (κατά τη γνώμη μου) θάνατοι στο όνομα του Χ Θεού υπήρξαν απ' όλες τις πλευρές, στην πορεία της ιστορίας και ανάλογα με το ποιος έκανε κουμάντο. Οι Χριστιανοί, όσο ήταν υπό διωγμό από τους Ρωμαίους, υποφέραν σε αρένες, τους κυνηγούσαν, τους σφάζανε και όλα τα γνωστά. Όταν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο πήραν το πάνω χέρι, άρχισαν να κυνηγάνε αυτοί με τη σειρά τους. Θυμήσου πόσοι ιθαγενείς (όχι μόνο σε εξωτικά μέρη, ακόμα και στην ίδια την Ευρώπη) σφάχτηκαν μόνο και μόνο για να "δεχτούν τον Κύριο" και να ακολουθήσουν την "θρησκεία της αγάπης".Cavaliere έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:18Και πεθαίναν κατά χιλιάδες επειδή αυτοί μισούσαν ενώ οι άλλοι αγαπούσαν.shrike έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:14Έτσι. Όπως και το αντίστροφο βέβαια, που έγινε κατά κόρον στο παρελθόν και κάποιοι που ασπάστηκαν μια ξένη θρησκεία έμαθαν τα παιδιά τους να μισούν τους ντόπιους Θεούς, την ντόπια φιλοσοφία, τις ντόπιες αξίες κλπ.
Το ότι έγινε πριν κανά δυο χιλιάδες χρόνια δεν τους δίνει άφεση αμαρτιών, απλά το συνηθίσαμε σαν κατεστημένο.
Είναι απλά θέμα κυριαρχίας, τίποτα παραπάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shrike την 19 Απρ 2019, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:21ημανε που λες πριν χρονια, μεσοπελαγα, και ψαρευαμε με πετονιες.
δεν τσιμπαγε τιποτα, λεμε δε γαμεις, βγαλαμε το ουζο, και ενα βαζακι χταποδι ξυδατο, κι αφου σουρωσαμε καλα-καλα λεμε θα καμουμε σπονδη στον ποσειδωνα, να τσιμπησει κανα γαμωψαρο. σταξαμε ουζακι στη θαλασσα, και καπακι ελυσσαξαν τα ψαρια να τσιμπανε.
θαυμα, ε; πως να μην πιστεψεις μετα.

To ξέρεις το ανέκδοτο; Παντού γύρω-γύρω Σάββατο, όπου γαμούσα εγώ ήταν Παρασκευή;
Ordem e Progresso.
Ούτε να χέζομαι πάνω μου και να κλαίω για να το καταλάβουν οι άλλοι μ' αρέσει, αλλά πέρασα κι από αυτό το στάδιο.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:09Δεν ξέρω, εσενα θα σου άρεσε να σε ξεγυμνώναμε και να σε πετάγαμε μεσα στο νερό χωρις να ξερεις να κολυμπάς, ενώ ολοι γύρω σου βγάζουν φωτογραφίες;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- hellegennes
Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:24Ούτε να χέζομαι πάνω μου και να κλαίω για να το καταλάβουν οι άλλοι μ' αρέσει, αλλά πέρασα κι από αυτό το στάδιο.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:09Δεν ξέρω, εσενα θα σου άρεσε να σε ξεγυμνώναμε και να σε πετάγαμε μεσα στο νερό χωρις να ξερεις να κολυμπάς, ενώ ολοι γύρω σου βγάζουν φωτογραφίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το θέμα είναι να βαπτίσεις το παιδί ορθόδοξα. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του να μεταλαμβάνει κάθε βδομάδα, αλλιώς θα κυριευτεί από δαίμονες. Κι εσείς, εδώ, οι δήθεν άθεοι, που λατρεύετε τους δαίμονες κρυφά, να πάτε να μετανοήσετε. Να κλάψετε για τις αμαρτίες σας.
Ordem e Progresso.
Όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα ντροπής 1) λόγω νηπιακής ηλικίας, 2) τι κακό υπάρχει με τον γυμνισμό; Μήπως είστε τίποτα πουριτανοί Χριστιανοί;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:24Ούτε να χέζομαι πάνω μου και να κλαίω για να το καταλάβουν οι άλλοι μ' αρέσει, αλλά πέρασα κι από αυτό το στάδιο.μίστερ μαξ έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:09
Δεν ξέρω, εσενα θα σου άρεσε να σε ξεγυμνώναμε και να σε πετάγαμε μεσα στο νερό χωρις να ξερεις να κολυμπάς, ενώ ολοι γύρω σου βγάζουν φωτογραφίες;
Δεν είναι και κανένα βασανιστήριο η χριστιανική βάπτιση σαν διαδικασία.
Έχει διαφορετική αντιληπτική ικανότητα ένα βρέφος από έναν ενήλικα.
Dein Herz, meine Gier
Δυνατό τρόλλινγκ από έμπειρο Καράμπαμπα, 8/10Cavaliere έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Το θέμα είναι να βαπτίσεις το παιδί ορθόδοξα. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του να μεταλαμβάνει κάθε βδομάδα, αλλιώς θα κυριευτεί από δαίμονες. Κι εσείς, εδώ, οι δήθεν άθεοι, που λατρεύετε τους δαίμονες κρυφά, να πάτε να μετανοήσετε. Να κλάψετε για τις αμαρτίες σας.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
- hellegennes
Βασανιστήριο δεν είναι, κάτι που το κάνει να κλαίει ασταμάτητα για μισή ώρα είναι. Θέμα ντροπής δεν υπάρχει.Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα ντροπής 1) λόγω νηπιακής ηλικίας, 2) τι κακό υπάρχει με τον γυμνισμό; Μήπως είστε τίποτα πουριτανοί Χριστιανοί;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Ακριβώς. Τώρα το είπες σωστά. Κι όχι μόνο σαν βρέφος, αλλά και για κάποια χρόνια ακόμα, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα αρχίσουν να το ποτίζουν με δήθεν καθωσπρεπισμούς. Ξέρεις ποιοι, ε;Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα ντροπής 1) λόγω νηπιακής ηλικίας, 2) τι κακό υπάρχει με τον γυμνισμό; Μήπως είστε τίποτα πουριτανοί Χριστιανοί;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;
Έλα ρε, με πρόλαβες.parafrwn έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Δυνατό τρόλλινγκ από έμπειρο Καράμπαμπα, 8/10Cavaliere έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Το θέμα είναι να βαπτίσεις το παιδί ορθόδοξα. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του να μεταλαμβάνει κάθε βδομάδα, αλλιώς θα κυριευτεί από δαίμονες. Κι εσείς, εδώ, οι δήθεν άθεοι, που λατρεύετε τους δαίμονες κρυφά, να πάτε να μετανοήσετε. Να κλάψετε για τις αμαρτίες σας.

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αν διάβαζες το νήμα εξ αρχής, θα έβλεπες πως όλοι οι άθεοι - πλην ενός φανατικού - αναφέρουν πως εξηγούν στα παιδιά τους κάποια λογικά πράγματα και τα αφήνουν να διαλέξουν. Και ΔΕΝ θα διαλέξουν σαν νήπια, αλλά σαν λογικοί και ελεύθεροι άνθρωποι.Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 08:52Δηλαδή είναι κακό πράγμα κάποιος Χριστιανός να βαφτίζει το παιδί του και να το νουθετεί να ακολουθήσει αυτό το δόγμα και είναι καλό να το διαπαιδαγωγεί περί αθεΐας;
Κατά τ' αλλά σκίζονται οι άθεοι για την θρησκευτική ελευθερία των νηπίων και το δικαίωμά τους να αποφασίσουν μόνα τους.
Επαναλαμβάνω: Αν τολμούν οι θρησκείες ας καταργήσουν την νηπιοκατήχηση και οι χριστιανοί τον νηπιοβαπτισμό,
Ας επανέλθουν στην κατήχηση ενηλίκων και τότε θα δούμε την πραγματικότητα.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μπορεί να κλαίει για μισή ώρα, επειδή δεν του πήρες ένα παιχνίδι από το περίπτερο.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:33Βασανιστήριο δεν είναι, κάτι που το κάνει να κλαίει ασταμάτητα για μισή ώρα είναι. Θέμα ντροπής δεν υπάρχει.Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα ντροπής 1) λόγω νηπιακής ηλικίας, 2) τι κακό υπάρχει με τον γυμνισμό; Μήπως είστε τίποτα πουριτανοί Χριστιανοί;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27
Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;
Σε είχα για εξυπνότερο από το να πετάς επιχειρήματα για σωματική κακοποίηση του νηπίου που βαπτίζεται.
Dein Herz, meine Gier
Εσύ να κλάψεις για τις αμαρτίες σου και να νηστέψεις. Είσαι δαιμονισμένος. Είσαι άρρωστος, δεν ξέρεις τι λες. Πρέπει να δεις Πνευματικό Ιερέα. Να του μιλήσεις και να γονατίσεις.Nandros έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:35Αν διάβαζες το νήμα εξ αρχής, θα έβλεπες πως όλοι οι άθεοι - πλην ενός φανατικού - αναφέρουν πως εξηγούν στα παιδιά τους κάποια λογικά πράγματα και τα αφήνουν να διαλέξουν. Και ΔΕΝ θα διαλέξουν σαν νήπια, αλλά σαν λογικοί και ελεύθεροι άνθρωποι.
Επαναλαμβάνω: Αν τολμούν οι θρησκείες ας καταργήσουν την νηπιοκατήχηση και οι χριστιανοί τον νηπιοβαπτισμό,
Ας επανέλθουν στην κατήχηση ενηλίκων και τότε θα δούμε την πραγματικότητα.
Ordem e Progresso.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Το αλήτικο, προκλητικό, ειρωνικό, υπεράνω υφάκι, γιατί το αφήνεις ασχολίαστο;Ασέβαστος έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 08:59ο μονος χαρακτηρισμος που δεν μου ταιριαζει με τιποτα, ειναι "φανατικος". ουτε ξερολας.Papa John έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 23:21Ποιος,ο Ασέβαστος ; Καλό παιδάκι,δε λέω,λίγο αγαθούλης,αλλά έχει ένα μείον : νομίζει ότι κατέχει την απόλυτη Αλήθεια επειδή,έτσι,ξέρω γω...
Κλασσικός Έλληνας ξερόλας,αλλά πιστεύω δεν είναι κακός άνθρωπος.
Αν φάνηκε άσχημο,δεν έχω τίποτα με τους ιδιοκτήτες χρωματοπωλείων,απλά πιστεύω πως δεν είναι οι ιδανικοί για να εξηγήσουν τα νοήματα του Χριστιανισμού και της οποιασδήποτε φιλοσοφικής θέσης.Όχι μόνο αυτοί,όλοι μας εδώ,που κατά κύριο λόγο είμαστε απλά φανατικοί.Αν ήξερες πραγματικά τι σημαίνει Χριστιανισμός (σαν στάση ζωής εννοώ) δεν θα ήσουν τώρα εδώ να "τσακώνεσαι" μαζί μου.Θα σου φαίνονταν απλά ποταπό το να ασχοληθείς.
το να καταλαβαινει κανεις οτι το υπερφυσικο δεν υπαρχει, και οτι οι ιερεις ειναι απατεωνες, δεν αποτελει σπουδαιο κατορθωμα, ουτε σημαντικη γνωση. ειναι στο ιδιο επιπεδο με το να καταλαβαινει οτι τα δωρα δεν τα φερνει ο αηβασιλης.
Ανησυχείς μήπως σε κακοχαρακτηρίσουν τοι χριστιανοί;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Επίσης έχουμε διαφορετική αντιληπτική ικανότητα και οι ενήλικες. Δεν μπορούν όλοι να εννοήσουν μαθηματικές και φιλοσοφικές έννοιες, στον ίδιο βαθμό. Μερικές φορές τα παραμύθια βολεύουν, είναι χρήσιμα και ωφέλιμα.shrike έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:34Ακριβώς. Τώρα το είπες σωστά. Κι όχι μόνο σαν βρέφος, αλλά και για κάποια χρόνια ακόμα, μέχρι να φτάσει στην ηλικία που θα αρχίσουν να το ποτίζουν με δήθεν καθωσπρεπισμούς. Ξέρεις ποιοι, ε;Feindflug έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Όχι, αλλά δεν τίθεται θέμα ντροπής 1) λόγω νηπιακής ηλικίας, 2) τι κακό υπάρχει με τον γυμνισμό; Μήπως είστε τίποτα πουριτανοί Χριστιανοί;hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27
Α, το να βουτιέσαι σε νερό και να ψέλνουν από πάνω σου είναι μια αναπόφευκτη βιολογική διαδικασία;
Έχει διαφορετική αντιληπτική ικανότητα ένα βρέφος από έναν ενήλικα.Έλα ρε, με πρόλαβες.parafrwn έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:31Δυνατό τρόλλινγκ από έμπειρο Καράμπαμπα, 8/10Cavaliere έγραψε: ↑19 Απρ 2019, 14:27Το θέμα είναι να βαπτίσεις το παιδί ορθόδοξα. Τα υπόλοιπα είναι δεύτερα. Τα πρώτα χρόνια της ζωής του να μεταλαμβάνει κάθε βδομάδα, αλλιώς θα κυριευτεί από δαίμονες. Κι εσείς, εδώ, οι δήθεν άθεοι, που λατρεύετε τους δαίμονες κρυφά, να πάτε να μετανοήσετε. Να κλάψετε για τις αμαρτίες σας.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μάθημα συμπεριφοράς από άθεους προς αγνωστικιστές
από Άθεος » 20 Μάιος 2024, 08:24 » σε Θρησκειολογία - 142 Απαντήσεις
- 3701 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
25 Μάιος 2024, 22:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι άθρησκοι ζούνε σε καθεστώς καταπίεσης και υποκρισίας στην ελληνική κοινωνία.
από έργο_μακέτο » 07 Μάιος 2024, 14:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 114 Απαντήσεις
- 2852 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
13 Μάιος 2024, 01:26
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Tileskordos
26 Ιαν 2024, 12:55
-
-
Νέα δημοσίευση Ναι αλλά μετά εμφανίστηκε. Τί έχουν να πουν για αυτό οι άθεοι?
από Frappezitis » 20 Μαρ 2024, 22:30 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
21 Μαρ 2024, 11:46
-