Ρε το μικρό!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Ρε το μικρό!!
Ρε παιδιά, επειδή δεν το παρακολούθησα το θέμα πέρα απ' το πρώτο ποστ, τι έγινε τελικά;
Τη χούφτωσε; Τη χούφτωσε;
Τη χούφτωσε; Τη χούφτωσε;
Naida έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:35Οι επιλογές μου γίνονται βάσει των θέλω μου. Οι περισσότερες γυναίκες που εργάζονται δεν επιλέγουν γκόμενο να τους εξυπηρετεί τα οικονομικά.
Οι δικές σου οι συναναστροφές μπορεί να επιλεγούν τον καλουλη να τις βολεύει στη ζωή και να ψάχνουν αληταρία για άλλες συγκινήσεις.
Δεν είναι φίλε όλες ίδιες οι καρδιές κι ας έχουν ίδιο τον ρυθμό όταν χτυπάνε.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εφόσον υπάρχουν παιδιά θέλουμε πρώτα και κύρια να είναι πατέρας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση την έχουμε κάτσει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι να χειροκροτάς το διαφορετικό από αυτό που ξέρειςΑγις έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:42Naida έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:35Οι επιλογές μου γίνονται βάσει των θέλω μου. Οι περισσότερες γυναίκες που εργάζονται δεν επιλέγουν γκόμενο να τους εξυπηρετεί τα οικονομικά.
Οι δικές σου οι συναναστροφές μπορεί να επιλεγούν τον καλουλη να τις βολεύει στη ζωή και να ψάχνουν αληταρία για άλλες συγκινήσεις.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Εγώ στάθηκα στη σχέση κι όχι σε οικογένεια.Gherschaagk έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:46Εφόσον υπάρχουν παιδιά θέλουμε πρώτα και κύρια να είναι πατέρας. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση την έχουμε κάτσει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα εκανες μεγάλη καριέρα σαν σταντ απ κομιντιαν - το αναγνωρίζω.Naida έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:47Έτσι να χειροκροτάς το διαφορετικό από αυτό που ξέρειςΑγις έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:42Naida έγραψε: ↑20 Απρ 2019, 14:35
Οι επιλογές μου γίνονται βάσει των θέλω μου. Οι περισσότερες γυναίκες που εργάζονται δεν επιλέγουν γκόμενο να τους εξυπηρετεί τα οικονομικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όντως έχω χιούμορ μου το αναγνωρίζω. Το λυπηρό είναι που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το χιούμορ από την σοβαρότητα. Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι ότι συμβαίνει και με τις γυναίκες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμα δείς πάντως Λέονα οτι είναι εύκολη περίπτωση βάλτη σου κανεί και κανένα μασαζάκι στα πόδια. Να ανακουφιστείς λίγο.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Δεκ 2023, 20:56
-
- 21 Απαντήσεις
- 870 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Μαρ 2024, 13:16
-
-
Νέα δημοσίευση Αφγανός έσφαξε άνδρα και μικρό παιδί σε πάρκο στη Βαυαρία
από Αρίστος » 22 Ιαν 2025, 21:35 » σε Εγκληματικότητα - 21 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
24 Ιαν 2025, 16:12
-
-
-
Νέα δημοσίευση Δημοσκόπηση για Κύπρο: Πρώτο το ΑΚΕΛ με μικρό προβάδισμα, τρίτο το ΕΛΑΜ
από KRAKEN » 21 Μάιος 2024, 22:06 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
21 Μάιος 2024, 23:00
-