Ούτε καν λουρί.
Cravings
- Otto Weininger
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Cravings
Fix άνευ 
Λείπει το εμότικον της μπύρας

Λείπει το εμότικον της μπύρας

- Cecily Anne
Θα ήθελα ένα πιτόγυρο σαν αυτό που είχε ανεβάσει ο Γιαννόπουλος..
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σεσιλ έχεις πρόχειρη καμιά συνταγούλα για σως με τσενταρ ευκολη να ριξω πάνω σε κάτι πατατούλες baby ?
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Cecily Anne
Τρίψε το τσενταρ, αραίωσε το με γαλα, πρόσθεσε βούτυρο και αλευρι σε ίδιες αναλογίες.
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα κλπ κατα προτίμηση. Κάποιοι βάζουν κουρκουμα κ μουστάρδα, εγω Οχι!
Αυτα αν εχεις τσενταρ κανονικο τυρι. Αν εχει τπτ φέτες λα βας κι ρι, βαλτες στα μικροκύματα ετσι σκέτες να λιώσουν!
ΥΓ. Εννοείται ξεκινάς τη διαδικασία σα να κανεις μπεσαμέλ κ στο τελος το τυρι Ε!
Αλάτι, πιπέρι, πάπρικα κλπ κατα προτίμηση. Κάποιοι βάζουν κουρκουμα κ μουστάρδα, εγω Οχι!
Αυτα αν εχεις τσενταρ κανονικο τυρι. Αν εχει τπτ φέτες λα βας κι ρι, βαλτες στα μικροκύματα ετσι σκέτες να λιώσουν!
ΥΓ. Εννοείται ξεκινάς τη διαδικασία σα να κανεις μπεσαμέλ κ στο τελος το τυρι Ε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 11 Μάιος 2018, 20:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Δες εκανα Εντίτ !
Παρηγγειλα εν τω μεταξυ, δε Γαμιεται !
Παρηγγειλα εν τω μεταξυ, δε Γαμιεται !
Την έκανα, έβαλα και μισό κγ σκόνη μουστάρδα για λίγη ένταση, θέλει λίγο παραπάνω μάλλον, επίσης φοβήθηκα το αλάτι και χρειάστηκε να ρίξω κάτι λιγο μετά.
Το εχουμε πλέον όμως

- Cecily Anne
Εγώ την πεθαίνω στην πάπρικα, αλλά οκ δεν στο πρότεινα, γιατί είναι ανάλογα τα γούστα χοχοχο
Άντε τέλεια.
Ρεεεε με νατσος λέει και το γουακαμόλε. Πάνε πάρε κάνα αβοκάντο.
Άντε τέλεια.
Γουακαμόλε + τορτίγιες κομμένες τρίγωνα και πέρασμα από τηγάνι ίσα να παρουν χρώμα θα κάνει και θα φέρει η αδερφή είπεCecily Anne έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 13:26Εγώ την πεθαίνω στην πάπρικα, αλλά οκ δεν στο πρότεινα, γιατί είναι ανάλογα τα γούστα χοχοχο
Άντε τέλεια.

- Cecily Anne
Αυτά είναι. Πού μένετε να σας κάνω μια αρμένικη συνταγή;argouen έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 15:25Γουακαμόλε + τορτίγιες κομμένες τρίγωνα και πέρασμα από τηγάνι ίσα να παρουν χρώμα θα κάνει και θα φέρει η αδερφή είπεCecily Anne έγραψε: ↑12 Μάιος 2018, 13:26Εγώ την πεθαίνω στην πάπρικα, αλλά οκ δεν στο πρότεινα, γιατί είναι ανάλογα τα γούστα χοχοχο
Άντε τέλεια.