[poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: [poll] η πιο συμπαθής πχορουμίτισσα!!!
αυτή η Αλίκη αν και την χαλάσαμε είναι πολύ συμπαθητικιά ρε γαμώτ, δε μπορώ να την πειράξω με τπτ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ναι ρε γαμώτο, κάνει την αλίκη των θαυμάτων να μοιάζει πορνοδιαστοροφική.

νομίζω πως το κουκουλούρι είναι πια έτοιμο για καριέρα στο υτ 

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:37νομίζω πως το κουκουλούρι είναι πια έτοιμο για καριέρα στο υτ

Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και η στέψη στα νήματα με τα πολ των κοριτσιωνεσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:37νομίζω πως το κουκουλούρι είναι πια έτοιμο για καριέρα στο υτ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 21 Απρ 2019, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
στηρίζω εξ αποστάσεως κορίτσια, είμαι αγοραφοβική*!
*και χαρμανιασμένη
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Τι; κάπνισες πάλι;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:55στηρίζω εξ αποστάσεως κορίτσια, είμαι αγοραφοβική*!
*και χαρμανιασμένη
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
ναι νομίζω οτι η δεύτερη θέση ειναι ξεκάθαρη μέρες τώρα, ειναι προδικασμένο, ας μην το ταλαιπωρούμε άδικα.Naida έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:52Νομίζω κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και η στέψη στα νήματα με τα πολ των κοριτσιωνεσυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:37νομίζω πως το κουκουλούρι είναι πια έτοιμο για καριέρα στο υτ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον σύντρολο the comet the course the tail που μέσω του δημοψηφίσματος που έκανε ,
αναδείχθηκα νικήτρια.
Συγχαρητήρια στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες,ήταν δύσκολη η ψηφοφορία.

Μπορούμε να ανταλλάξουμε ως δείγμα ευγενής άμιλλας τα σουτιέν μας.
Ευχαριστώ όλους όσους και όσες με ψήφισαν...ελάτε όλοι να σφιχταγκαλιαστούμε και αλληλοαγαπηθούμε !

Υπόσχομαι να μην σας απογοητεύσω! 
Αν και δεν γνωρίζω ποιο είναι το βραβείο ,θέλω να αφιερώσω το κάτωθι βίνδεο ως δείγμα ευγνωμοσύνης και συγκίνησης !
Κι εύχομαι του χρόνου να παραδώσω το στέμμα στην επόμενη νικήτρια.
Από το
με αγάπη και τρέλα!
αναδείχθηκα νικήτρια.

Συγχαρητήρια στις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες,ήταν δύσκολη η ψηφοφορία.

Μπορούμε να ανταλλάξουμε ως δείγμα ευγενής άμιλλας τα σουτιέν μας.

Ευχαριστώ όλους όσους και όσες με ψήφισαν...ελάτε όλοι να σφιχταγκαλιαστούμε και αλληλοαγαπηθούμε !

Αν και δεν γνωρίζω ποιο είναι το βραβείο ,θέλω να αφιερώσω το κάτωθι βίνδεο ως δείγμα ευγνωμοσύνης και συγκίνησης !
Κι εύχομαι του χρόνου να παραδώσω το στέμμα στην επόμενη νικήτρια.
Από το

Ας ανεβασει κάποιος και τον ιδιο πινακα με ερωτημα ποια ειναι η πιο καβλιάρα ερωτικη πχορουμίτισσα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

τυχαίο;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 11:37νομίζω πως το κουκουλούρι είναι πια έτοιμο για καριέρα στο υτ

-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi