Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
-
Ορέστης 35
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Ορέστης 35 » 18 Απρ 2019, 02:42
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:41
Ορέστης 35 έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:39
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑18 Απρ 2019, 02:37
Αυτά να τα βλέπεις εσύ που αντιδρούσες σε αυτά που σου έλεγε!!!
Επρεπε να αντιδρασω.
όχι τον πλήγωσες..

Μπλακι γύρνα πίσω,θα πάμε για καφέ 4άδα.
ΑΓΙΣ-ΝΑΙΔΑ-ΚΟΥΛΟΥΡΙ-ΜΠΛΑΚΙ
Ε δε νομιζω να φταιω εγω που εφυγε. Κατι αλλο τον πειραξε.
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 19 Απρ 2019, 14:52
Πηγα στην τραπεζα να ανανεωσω την καρτα. Τελικα δε μπορεσα γιατι μου ζητησαν εκκαθαριστικο. Περιμενω στη διαβαση να περασω απεναντι. Τα αυτοκινητα εχουν κολλησει. Μπροστα μου σταματημενο ενα ασθενοφορο. Ξαφνικα αναβει τη σειρηνα. Ισως να ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μου που συμβαινει αυτο. Κανονικα απαγορευεται να αναψει σειρηνα σταματημενος, παταει την κορνα και οταν αρχισει να κινειται βαζει τη σειρηνα. Τι το θελα και βγηκα απο το σπιτι;
-
Αγις
από Αγις » 21 Απρ 2019, 20:34
Ακονισα μαχαιρια - ετοιμασα τσιγκελια κ σουβλες - την τριτη σφαζω δυο αρναδες τροφαντες διαλεχτες 12 κιλες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ορέστης 35
από Ορέστης 35 » 21 Απρ 2019, 21:15
Αγις έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 20:34
Ακονισα μαχαιρια - ετοιμασα τσιγκελια κ σουβλες - την τριτη σφαζω δυο αρναδες τροφαντες διαλεχτες 12 κιλες
Mε τα χερια σου θα δολοφονησεις τα ζωα;
-
Αγις
από Αγις » 21 Απρ 2019, 21:43
Ορέστης 35 έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 21:15
Αγις έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 20:34
Mε τα χερια σου θα δολοφονησεις τα ζωα;
Αν ερθουν με τπτ Κεβιν στο κτημα διαδηλωνοντας και μου επιτεθουν - ναι θα αμυνθω στην ανεγκεφαλια των ζωων και θα τους χαρισω την ηρεμία απο την μαλακια που τους δερνει - παρε τα παραπάνω και προσωπικα, στ αρχιδια μου, η σταματα να γραφεις παπαριες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Athina__P
από Athina__P » 21 Απρ 2019, 21:49
Πολύ ωραία ήταν και αυτή η μέρα, γιατί το φόρουμ είχε τόση κινηση αυτό το ΣΚ; Ακούσατε και εσείς ότι θα βρέχει; Έβρεξε; Ειδικά σήμερα ήταν ΣΟΥΠΕΡ! Πότε περιμένετε; ΟΕΟ;
hint: Μπείτε σε κανένα κανονικό σάιτ καιρού, όχι αυτό με τα εικονίδια και δείτε πραγματικά πόσο σκόρπια δείχνουν τα σύννεφα. Τα πολύ σκόρπια σημαίνουν ότι ακόμα και ΑΝ βρέξει αποκλείεται να βρέχει πάνω από λίγα λεπτά ολόκληρη τη μέρα, καθώς τα συννεφάκια έχουν το συνήθειο να μην κάθονται με τις μέρες πάνω από το ίδιο σημείο!
-
-
- 9 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
- 45 Απαντήσεις
- 3222 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5300 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
15 Σεπ 2023, 17:32
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.