Πρωκτός ή αιδοίο?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Πρωκτός ή αιδοίο?
Ο Πειραιάς είναι ο πρωκτός.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
δεν την νοιάζει, είναι παναθηναϊκός, όλα τα αλέθει. Άντε ντόντ κρυώνουν τα πόδια μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 22 Απρ 2019, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και η Αθήνα το αιδοίο, ανάλογα τα μεγέθη και οι αποστάσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ενδιαφέρον.
Το θέμα είναι ποια θα εξετάσουμε πάντως δεν θα κολλήσουμε ποιος θα κάνει τον γιατρό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ "ρούχο" που φόρεσε άλλη, δε βάζω.
Δεν σε βλέπω και πολύ καλά πάντως σήμερα, πεσμένη, μήπως αισθάνεσαι λίγο ασθενής;don't speak έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 00:57Απαυτωθείτε ελεύθερα.

.
.
μια χαρά αλλά περιμένω όρθιος στην ντουλάπα, δεν είπαμε;
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
sys3x έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 01:09Δεν σε βλέπω και πολύ καλά πάντως σήμερα, πεσμένη, μήπως αισθάνεσαι λίγο ασθενής;

Ο εναον έχει κρυάδες.
Οκ οκ, καταρχήν δεν είπε κανείς ότι τα φόρεσε άλλη, επίσης υπάρχει και στολή γιατρού αλλά αυτή την φόρεσα εγώ, όπως και να χει άλλο είναι το πρόβλημα, δεν βρήκαμε ακόμη ποια θα εξετάσουμε και δεν εξετάζουμε όποια να ναι εμείς ε.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 01:08Εγώ "ρούχο" που φόρεσε άλλη, δε βάζω.
.
.
λοιπόν θα κάνουμε το άλλο στο μονόζυγο αν αργήσεις, και μετά θα λές πιάστηκα.
Ναι αλλά δεν έχει αρκετά μακρύ μαλλί, μας αρέσει να πιάνουμε.don't speak έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 01:10
Ο εναον έχει κρυάδες.

.
.
aLiCat έγραψε: ↑21 Απρ 2019, 22:42Υπάρχουν και οικογένειες που έχουν (και είναι οι περισσότερες) κατοικίδιο και το θεωρούν (ως οφείλουν)σαν μέλος της οικογένειας.
Εκτός κι αν το θέμα σου είναι τα υποκατάστατα της μητρότητας κι όχι τα ζώα ως υποκατάστατα. Σε κάθε περίπτωση διαφωνώ με τη γενίκευση του χαρακτηρισμού για όσους ανθρώπους έχουν σκύλο ή γάτα.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι βέβαια. Θα αφήσω τον γάμο και θα τρέχω για πουρνάρια. Κούνα το κεφάλι σου. Το πάνω, το κάτω, οποίο θες. Αλλά μου έδωσες ιδέα. Δεν είχα σκεφτεί να τον εξετάσω ποτέ.sys3x έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 01:12Οκ οκ, καταρχήν δεν είπε κανείς ότι τα φόρεσε άλλη, επίσης υπάρχει και στολή γιατρού αλλά αυτή την φόρεσα εγώ, όπως και να χει άλλο είναι το πρόβλημα, δεν βρήκαμε ακόμη ποια θα εξετάσουμε και δεν εξετάζουμε όποια να ναι εμείς ε.
Σκέψου το, αξίζει.Gherschaagk έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 09:09Ναι βέβαια. Θα αφήσω τον γάμο και θα τρέχω για πουρνάρια. Κούνα το κεφάλι σου. Το πάνω, το κάτω, οποίο θες. Αλλά μου έδωσες ιδέα. Δεν είχα σκεφτεί να τον εξετάσω ποτέ.
.
.