Ίφιδα έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 11:37
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 10:39
the comet the course the tail έγραψε: ↑22 Απρ 2019, 10:36
το δημοψήφισμα είναι δυναμικό και σκοπός του είναι να αλλάζει όσο περνάει ο χρόνος και οι χρήστες αλλάζουν συμπεριφορά και θέσεις.
για παράδειγμα, αν το κουλούρι επιτέλους πάψει να κρατάει ίσες αποστάσεις είτε πρόκειται για αβγά και φιλελέρες, είτε για ζαίους και κομμούνια, αν πάρει θέση για τα πολιτικά ζητήματα και γενικότερα αν εκδηλωθεί επιτέλους, θα χάσει μεγάλα ποσοστά.
καιρός να μάθεις να συναναστρέφεσαι και με αξιοπρεπείς ανθρώπους ,μην ντρέπεσαι!

Όσοι παίρνουν θέση δεν είναι αξιοπρεπείς άνθρωποι;

δεν ξέρω πως το βλέπεις εσύ αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου να αναλωθώ σε ένα τετριμμένο ''παιχνίδι'' ανταλλαγής απόψεων/κόντρας /ξεκατινιάσματος ίσως και ύβρεων απλά και μόνο για να εκτονώσω την ενέργεια μου.δεν είναι κακό αλλά δεν είναι και χρήσιμο.εμένα με βλάπτει πάρα πολύ.μου γαμάει τα πάντα.
δεν αντέχω να βλέπω όχι μόνο ως συνομιλητής αλλά και ως απλός παρατηρητής ,ανθρώπους να πληγώνονται από σχόλια απόψεις γιατί επηρεάζονται(κακώς),ανθρώπους που γουστάρουν να πουν κάτι σκληρό στον άλλον απλά και μόνο γιατί ''ε σιγά όλοι το κάνουν,όλοι κάνουν επίδειξη''.γιατί είναι ένα διαδικτυακό βίντεο γκέιμ και πολεμάω τους ''κακούς''.
παίζει ρόλο και λόγος που γράφτηκε ο καθένας.
εγώ γράφτηκα γιατί διάβασα ένα σχόλιο -που ούτε θυμάμαι ποιανού ήταν- και που με έκανε να γελάσω. αυτή ήταν η αφορμή. η αιτία ήταν ότι μου έλειπε το γέλιο. είχα καιρό να γελάσω έτσι. για αυτό και λέω ας γραφτώ. το χρόνο μου έτσι κι αλλιώς θέλω να σκοτώσω.όπως και οι περισσότεροι. αλλά θέλω να επιλέγω εγώ. και δεν θέλω λοιπόν να φθείρομαι χωρίς να παράγεται κάτι. δεν αξίζει!πόσο μάλλον όταν έχω κοπιάσει για να είμαι αυτό που είμαι. ούτε θέλω να αποδείξω σε κανέναν το πόσο καλλιεργημένη είμαι ,ούτε το πόσο γαμάτες απόψεις μπορεί να έχω ή το πόσο έξυπνη είμαι,αν είμαι.με ανθρώπους που κι αυτοί έχουν την ίδια/σχεδόν / άποψη περί ευδιαθεσίας χαίρομαι να συνομιλώ. ούτε πιστεύω ότι είναι σαχλοί ούτε πιστεύω ότι είναι αμόρφωτοι ούτε πιστεύω ότι δεν είναι σοβαροί.ούτε βέβαια και οι διασκεδαστές του καθενός.
άλλωστε αρκετοί εδώ μέσα την πλάκα τους στα σοβαρά την κάνουν.ούτε είρωνες είναι, ούτε προσβλητικοί.
για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό.
να στο πω και διαφορετικά, η δική μου αγωγή δεν μου επιτρέπει να χαρακτηρίζω τον συνάνθρωπό μου ανάγωγο,όπως πολλάκις γίνεται εδώ πέρα,και το έχεις δει και το έχεις βιώσει!