Δεν χρειαζεται να ψαξω - ακομα κ εσυ θα γνωριζεις οτι ερχονται εθελοντικαGherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:31Τουναντίων, ίσα - ίσα που το έχω σίγουρο πως ψάχνεις για ηλίθιες και τις βρίσκεις.
Εκανα παρθενορραφη...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εκανα παρθενορραφη...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Να κόβεις και χαρτάκι με αριθμό προτεραιότητας.Αγις έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:39Δεν χρειαζεται να ψαξω - ακομα κ εσυ θα γνωριζεις οτι ερχονται εθελοντικαGherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:31Τουναντίων, ίσα - ίσα που το έχω σίγουρο πως ψάχνεις για ηλίθιες και τις βρίσκεις.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
τι χαρτάκι να κόβει, σιγά, εδώ είναι αφοσιωμένος στην τέχνη και το κουλούρι και ξαφνικά η ντόντ περνάει όλη την σειρά και αχ σόρυ, ωραίο σώβρακο, οχι σεξουαλικώς, αχ, ευχαριστώ. Άδικος κόπος, ό,τι θέλετε τον κάνετε. 

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γράφω πως ψάχνει για ηλίθιες κι αντί να το αντικρούσει, μου απαντάει πως έρχονται εθελοντικά.
Οι ηλίθιες....
Οι ηλίθιες....
Αυτά πάνε μαζί. Οι Κινέζοι τον έχουν 8-10 πόντους και οι Κινέζες το έχουν στενό.Chainis έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:31
Εχω ακουσει οτι σε καποιο καζινο εδω στην Ελλαδα υπηρχε μια Κινεζα που τριγυρνουσε και επαιρνε πιπες στις τουαλετες για 5 ευρω.
Καποιος καποτε την ρωτησε ποσα θελει για να την παρει κανονικα και η απαντηση ηταν 300 ευρω.
Οταν απορημενος ρωτησε γιατι τοσα πολλα η απαντηση ηταν "τενο μουνακι, πονεσει πολυ".
Στις φυλές της Αφρικής που τον έχουν 18-20 πόντους, οι γυναίκες τους θα το έχουν πηγάδι.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ μια γυναικάρα εκεί γύρω στο 1.75 σου βάζω εγώ, έχει τον ίδιο κόλπο που είχε όταν ήταν 1.50.
Εννοείται!!!
Εννοείται!!!
Τι εγινε πρωτα? Το μεγαλο πεος ή ο μεγαλος κολπος?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Λες για αυτό κάποιοι άντρες να προτιμούν τις κοντούλες γυναίκες;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:54Δλδ μια γυναικάρα εκεί γύρω στο 1.75 σου βάζω εγώ, έχει τον ίδιο κόλπο που είχε όταν ήταν 1.50.
Εννοείται!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 23 Απρ 2019, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελευθερα το αποφασιζουν - ειτε πανεξυπνες ειτε πανηλίθιες - εσένα τι σε χαλάει ;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:51Γράφω πως ψάχνει για ηλίθιες κι αντί να το αντικρούσει, μου λέει πως έρχονται εθελοντικά.
Οι ηλίθιες....
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
αυτές οι απορίες παιδιά λύνονται με σοβαρό πειραματισμό πάντως, η λύση είναι μπροστά μας, πίσω μας, θέλει να το πιάσουμε το θέμα γερά απο την βάση και να του δώσουμε να καταλάβει.
Να μας ενημερώσετε για τα αποτελέσματα να ξερουμε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
όπως πάει θα τα μάθεις απο πρώτο χέρι. Με το που θα γίνει πράξη η αυγμεντετ ρεαλιτυ στο φόρουμ, τι θα κάνουμε νομίζεις πρώτο, αν δεν είναι αργά δηλαδή;
Απο προσωπικη εμπειρια, οχι.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:54Δλδ μια γυναικάρα εκεί γύρω στο 1.75 σου βάζω εγώ, έχει τον ίδιο κόλπο που είχε όταν ήταν 1.50.
Εννοείται!!!
Μπορει ομως να ειναι και τυχαιο.
Επισης η κοντη που ξερω δεν εχει γεννήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 23 Απρ 2019, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ρε τον γερομπαμπαλή που θα μου το παίξει και υπεργαμήκουλας!Αγις έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:56Ελευθερα το αποφασιζουν - ειτε πανεξυπνες ειτε πανηλίθιες - εσένα τι σε χαλάει ;Gherschaagk έγραψε: ↑23 Απρ 2019, 15:51Γράφω πως ψάχνει για ηλίθιες κι αντί να το αντικρούσει, μου λέει πως έρχονται εθελοντικά.
Οι ηλίθιες....
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1012 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
17 Ιούλ 2024, 15:05
-
-
Νέα δημοσίευση Αν έκανα βιβλική ταινία με σας.
από Communio Sancta » 01 Νοέμ 2024, 18:46 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 100 Απαντήσεις
- 2273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
07 Νοέμ 2024, 02:26
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραϊάνα Ανανία: «Θα έκανα σεξ με την Άννα Βίσση»
από Μαδουραίος » 11 Σεπ 2023, 18:16 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 17 Απαντήσεις
- 980 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πρετεντέρης