Άμα είχε βάλει φούμο στο πρόσωπο η γιαγιά ή φόραγε μπούργκα, δεν θα της μίλαγε κανείς.
Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τολμήστε ντε...εδώ σας θέλω!
Απαράδεκτο.
Σε μία χώρα που οι γιαγιάδες πρέπει να πουλάνε παντοφλάκια και χόρτα για να ζήσουν πρέπει να συλλαμβάνεται ο Πρωθυπουργός!
διμαρτυρίας επειδή εφαρμόζεται ο νόμος? την παλεύετε?Highlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:46Δε νομίζω να είναι ένα σύνηθες φαινόμενο το να συλλαμβάνονται γιαγιάδες που πουλάνε παντόφλες. Αυτό άλλωστε φαίνεται από το γεγονός ότι μία φορά έγινε ( από φασιστοαστυνομικούς προφανώς )και εξελίχθηκε σε ολόκληρο θέμα, διενεργείται μάλιστα έρευνα σε σχέση με το περιστατικό της σύλληψης.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:43αυτό δεν είδα να απασχόλησε τις αρχές στη περίπτωση της γιαγιάς πάντωςHighlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 12:37Ενώ οι μετανάστες που ψωμολυσσάνε δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν καμιά χαζομαρίτσα σε περαστικούς, από χόμπι ξεροσταλιάζουν μέσα στον ήλιο...
Οι μετανάστες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα και κοιτάνε να πουλήσουν καμιά χαζομαρίτσα για να μπορέσουν να δώσουν καμιά φρατζόλα ψωμί στις οικογένειες τους, αντιθέτως, συλλαμβάνονται/καταδιώκονται (πολλές φορές με ρατσιστικά κίνητρα) πολύ πιο συχνά και δεν έχει υπάρξει κανένα άρθρο διαμαρτυρίας.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
στα παπαρια μας, να έμεναν στις χώρες τους και να πεινούσαν εκείHighlander έγραψε: ↑23 Μαρ 2019, 13:26Οι "παράνομοι μετανάστες" πεινάνε, λογικά περισσότερο από τη γιαγιά και την οικογένεια της.
όχι, έχει ήδηαρκετή ρύπανση ο θερμαικός
Ρε συ, πριν ένα δίωρο δεν αποχωρούσες και είχες σβήσει το προφίλ ή είχαν κάτι τα φρούτα που έφαγα για πρωινό;
Έσβησα το προφίλ;
Έχω τέτοια δυνατότητα και δεν το ξέρω;
Αλλαγές σε αβατάρ και υπογραφή έκανα και δοκίμαζα τον πίνακα ελέγχου.
Μπας και άνοιξα και νήμα αποχώρησης;
Τι φρούτα έφαγες; Θέλω κι εγώ.
ΟΚ, δεν εννοούσα ότι το έσβησες εντελώς, απλά φαινόταν ότι αποχωρούσες διότι υπογραφή και τοποθεσία είχαν αλλάξει σε φράσεις του τύπου "αντίο, τα λέμε σε 5-6 χρόνια πάλι" κλπ.
Νήμα αποχώρησης δεν άνοιξες.
Σταθερός στις απόψεις σου ε;
ήθελα να δω ποιοι παρακολουθούν στενά...μπράβο κέρδισες.Λεγεών έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:39ΟΚ, δεν εννοούσα ότι το έσβησες εντελώς, απλά φαινόταν ότι αποχωρούσες διότι υπογραφή και τοποθεσία είχαν αλλάξει σε φράσεις του τύπου "αντίο, τα λέμε σε 5-6 χρόνια πάλι" κλπ.
Νήμα αποχώρησης δεν άνοιξες.
Σταθερός στις απόψεις σου ε;

Τελικά ήταν καθαρές οι μπανάνες από την Βολιβία...Al Bundy έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:42ήθελα να δω ποιοι παρακολουθούν στενά...μπράβο κέρδισες.

ναι αλλά με αριστερό πρόσημο, ηθικό πλεονέκτημα και πόνο ψυχής, οι δεξιοί θα το έκαναν και θα χαίρονταν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 1151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
10 Μαρ 2024, 23:51