Ακριβώς. Και εγώ δεν έχω κάτι κακό για κάποιον να θυμάμαι. Όλα όμορφα τα θυμάμαι, μου αφήνουν ένα χαμογελάκι όταν τα φέρνω στο μυαλό μου αλλά δεν θα ήθελα να ξαναζήσω κάτι από αυτά. Δόξα τον Θεό τα έχω όλα τακτοποιημένα τα παλιά.
Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ το θέλω έτσι. Λες να μην μ' ακούει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Να το λέτε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:31Με απασχολεί το εξής και ενδιαφέρομαι για γνώμες (γυναικείες, κατά κύριο λόγο):
Είστε γυναίκα, γνωρίσατε κάποιον άντρα. Είναι πιο κοντός από εσάς. Δεν μιλάμε για τραγική περίπτωση νάνου, απλά για 4-5 εκατοστά πιο κάτω. ΥSpoilerShowΌχι, δεν κρύβομαι, για μένα ρωτάω, είμαι 1,72.

μην ξεχνας η μεση ελλεηνιδα οταν υπολογιζει το υψος της το υπολογιζει με τα τακουνια.
θα σκεφτεται συνεχεια οτι εισαι πιο κοντος απο αυτην και οτι οι φιλες της θα την κοροιδευουν κτλ
δεν μπορεις να φανταστεις τι τιτανοτεραστιο προβλημα εχει η μεση ελλεηνιδα την ημερα του γαμου της οταν αυτη ειναι πιο ψηλη απο τον συζυγο και τι γοβες θα φορεσει και πως θα καμπουριαζει για να μην φαινεται και η αλλη φιλη της ειχε βαλει 15ποντες κτλ
το υψος στον αντρα εχει μεγαλη σημασια για τις περισσοτερες γυναικες ειδικα στο ελλαδισταν.
οι λυσεις που προτεινω
φορας παπουτσια κλασσικα με τακουνι
συσσωρευεις πορους για να εισαι περισσοτερο επιθυμητος στο αλλο φυλο
την πεφτεις σε αυτες που ξερεις οτι εχουν πατερα κοντο
δεν ασχολησε καθολου με αυτες που οταν φορεσουν τακουνια φτανουν στο υψος σου τσαμπα κοπος δεν αξιζει να σπαταλας ενεργεια
αλλαζεις θρησκευμα γινεσαι μουσουλμανος
Τι να σου πω,δεν βλεπω σημαδια ελεους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Οχι.Να το λεμε οπως ειναι.Δοξα τον θεο δεν βγαζει νοημα.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Εμένα δεν με ενοχλεί το θέμα απλά μ' αρέσει να είναι ψηλότερος. Μ' αρέσει.lolek1 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 15:52this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:31Με απασχολεί το εξής και ενδιαφέρομαι για γνώμες (γυναικείες, κατά κύριο λόγο):
Είστε γυναίκα, γνωρίσατε κάποιον άντρα. Είναι πιο κοντός από εσάς. Δεν μιλάμε για τραγική περίπτωση νάνου, απλά για 4-5 εκατοστά πιο κάτω. ΥSpoilerShowΌχι, δεν κρύβομαι, για μένα ρωτάω, είμαι 1,72.για την μεση ελλεηνιδα εισαι ενας κοντος ακομα και οταν αυτη ειναι ενα μετρο
μην ξεχνας η μεση ελλεηνιδα οταν υπολογιζει το υψος της το υπολογιζει με τα τακουνια.
θα σκεφτεται συνεχεια οτι εισαι πιο κοντος απο αυτην και οτι οι φιλες της θα την κοροιδευουν κτλ
δεν μπορεις να φανταστεις τι τιτανοτεραστιο προβλημα εχει η μεση ελλεηνιδα την ημερα του γαμου της οταν αυτη ειναι πιο ψηλη απο τον συζυγο και τι γοβες θα φορεσει και πως θα καμπουριαζει για να μην φαινεται και η αλλη φιλη της ειχε βαλει 15ποντες κτλ
το υψος στον αντρα εχει μεγαλη σημασια για τις περισσοτερες γυναικες ειδικα στο ελλαδισταν.
οι λυσεις που προτεινω
φορας παπουτσια κλασσικα με τακουνι
συσσωρευεις πορους για να εισαι περισσοτερο επιθυμητος στο αλλο φυλο
την πεφτεις σε αυτες που ξερεις οτι εχουν πατερα κοντο
δεν ασχολησε καθολου με αυτες που οταν φορεσουν τακουνια φτανουν στο υψος σου τσαμπα κοπος δεν αξιζει να σπαταλας ενεργεια
αλλαζεις θρησκευμα γινεσαι μουσουλμανος
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχεις κέφια εσύ τελευταία

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μην τις πιστευεις. Η απαντηση ειναι οχι.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 12:31Με απασχολεί το εξής και ενδιαφέρομαι για γνώμες (γυναικείες, κατά κύριο λόγο):
Είστε γυναίκα, γνωρίσατε κάποιον άντρα. Είναι πιο κοντός από εσάς. Δεν μιλάμε για τραγική περίπτωση νάνου, απλά για 4-5 εκατοστά πιο κάτω. Υπάρχει περίπτωση να ενδιαφερόσασταν για αυτόν (σε περίπτωση που πληροί όλα τα άλλα κριτήρια σας για εμφάνιση, προσωπικότητα, κτλ). Ή το ύψος του αποκλείει εκ των προτέρων κάθε ελπίδα;
Τα φώτα σας παρακαλώ.SpoilerShowΌχι, δεν κρύβομαι, για μένα ρωτάω, είμαι 1,72.
- Dwarven Blacksmith
Αυτά τα "τραγική περίπτωση νάνου" πραγματικά δεν τα καταλαβαίνω.
Τα ξωτικά είναι για την παρέλαση, οι νάνοι είναι για το κρεβάτι.
Τα ξωτικά είναι για την παρέλαση, οι νάνοι είναι για το κρεβάτι.

Γενικα η ζωη ειναι δυσκολη για εμας που ειμαστε κοντοι, χοντροι, καραφλοι, με ασχημη μυτη και δοντια, εχουμε περιεργη φωνη και ειμαστε αρρωστοι και φτωχοι. Για καποιο λογο οι γυναικες δε θελουν να αναπαραχθουν μαζι μας!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1064 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-