Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Δεν θυμάμαι να είχα σχέση με ψηλότερη
και γύρω μου μόνο ένα ζευγάρι ξέρω με τη γυναίκα ψηλότερη
και γύρω μου μόνο ένα ζευγάρι ξέρω με τη γυναίκα ψηλότερη
Δεν εισαι πολυ κοντη για Ελληνιδα. Νομιζα οτι θα εγραφες 1.48.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 14:56εγώ είμαι 1,58.
με πόσο πιο κοντό να πάω;
πάντως το ύψος σου νηματοθέτη είναι μια χαρά.
εγκρίνω!
και η ώρα η καλή!!
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είμαι Ορέστη .Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:16Δεν εισαι πολυ κοντη για Ελληνιδα. Νομιζα οτι θα εγραφες 1.48.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 14:56εγώ είμαι 1,58.
εγκρίνω!
και η ώρα η καλή!!
οι περισσότερες είναι στο 1,60 με 1,65. και εννοείται και πιο ψηλές.
εγώ πάντα ήμουν το κοντό της υπόθεσης. αλλά οκ όλα καλά.
(✿ ♥‿♥)
τέλειο είναι το κουλούρι, δύο μέτρα γυναίκα σε βολική διάσταση, τι άλλο να ζητήσει κανείς; 

Ευχαριστώ για τις συνεισφορές σας μέχρι στιγμής, περιμένω κι άλλες.
Να διευκρινίσω:
- Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ, δεν αισθάνομαι μειονεκτικά για αυτό, βασικά δεν με απασχολεί. Και δεν με χαλάει ούτε στο ελάχιστο να έχω γυναίκα ψηλότερη δίπλα μου. Κάθε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο αν απασχολεί την όποια γυναίκα και αν θεωρούσε πρόβλημα.
- Δεν την έχω ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή. Κάπου στον μέσο όρο είμαι (νομίζω), δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα ποτέ (νομίζω).
- Φράγκα υπάρχουν. Όχι γερά-γερά, αλλά υπάρχουν.
- Φυσική κατάσταση και ανάλογη εμφάνιση: Δεν θα με δείτε ποτέ εξώφυλλο στο Men's Health, αλλά είναι πάνω από τον μέσο όρο για την ηλικία μου (σαραντάρης, επαγγελματίας, δραστήριος, έχω όλα μου τα μαλλιά και όλα μου τα δόντια).
Να διευκρινίσω:
- Από τη δική μου πλευρά δεν υπάρχει θέμα κόμπλεξ, δεν αισθάνομαι μειονεκτικά για αυτό, βασικά δεν με απασχολεί. Και δεν με χαλάει ούτε στο ελάχιστο να έχω γυναίκα ψηλότερη δίπλα μου. Κάθε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο αν απασχολεί την όποια γυναίκα και αν θεωρούσε πρόβλημα.
- Δεν την έχω ούτε πολύ μεγάλη, ούτε πολύ μικρή. Κάπου στον μέσο όρο είμαι (νομίζω), δεν έχει αποτελέσει πρόβλημα ποτέ (νομίζω).
- Φυσική κατάσταση και ανάλογη εμφάνιση: Δεν θα με δείτε ποτέ εξώφυλλο στο Men's Health, αλλά είναι πάνω από τον μέσο όρο για την ηλικία μου (σαραντάρης, επαγγελματίας, δραστήριος, έχω όλα μου τα μαλλιά και όλα μου τα δόντια).
Ειδα μια ψιλη λιγνη πολυ κομψη στο Θησειο, πηγαιναμε αντιθετα σε ενα στενο πεζοδρομιο. Με κοιταζε λιγο σνομπ. Σκεφτηκα, αλλους ο Θεος τους επλασε και αλλους τους εκλασε.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Βασικά νηματοθέτα έχεις τα μυαλά σου στην θέση του,κι αυτό είναι μεγαλύτερο προσόν. ;)
(✿ ♥‿♥)
Υπαρχουν και πιο κοντες στο 1.50 περιπου. Ειναι ελκυστικες γιατι ξεχωριζουν.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:19είμαι Ορέστη .Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:16Δεν εισαι πολυ κοντη για Ελληνιδα. Νομιζα οτι θα εγραφες 1.48.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 14:56εγώ είμαι 1,58.
εγκρίνω!
και η ώρα η καλή!!
οι περισσότερες είναι στο 1,60 με 1,65. και εννοείται και πιο ψηλές.
εγώ πάντα ήμουν το κοντό της υπόθεσης. αλλά οκ όλα καλά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης

με χειρίζεστε όπως θέλετε!!
ναι βρε αλλά είμαστε μειοψηφία γενικά οι τόσο μικρόσωμες.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:22
Υπαρχουν και πιο κοντες στο 1.50 περιπου. Ειναι ελκυστικες γιατι ξεχωριζουν.
(✿ ♥‿♥)
εμένα ας με έκανε και κοντή λιγνή να περπατάω στο θησείο, δεν θα με πείραζε.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ειδα μια ψιλη λιγνη πολυ κομψη στο Θησειο, πηγαιναμε αντιθετα σε ενα στενο πεζοδρομιο. Με κοιταζε λιγο σνομπ. Σκεφτηκα, αλλους ο Θεος τους επλασε και αλλους τους εκλασε.
μας υποτιμάς, υπάρχει ο περιορισμός του τεχνικού μέσου.
Εσυ φιλε μας εσβησες! Μην παραπονιεσαι.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ευχαριστώ για τις συνεισφορές σας μέχρι στιγμής, περιμένω κι άλλες.
Να διευκρινίσω:
Κουλουρι θα σε απογοητευσω αλλα 1.58-1.60 ειναι πολυ κοινο υψος για γυναικα της γενιας σου. Επρεπε να ησουν κατω απο 1.55 για να ξεχωριζεις.
Δηλαδη αν περπαταγα στην Ερμου δε θα σε προσεχα για το υψος.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:26Εσυ φιλε μας εσβησες! Μην παραπονιεσαι.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ευχαριστώ για τις συνεισφορές σας μέχρι στιγμής, περιμένω κι άλλες.
Να διευκρινίσω:
Κουλουρι θα σε απογοητευσω αλλα 1.58-1.60 ειναι πολυ κοινο υψος για γυναικα της γενιας σου. Επρεπε να ησουν κατω απο 1.55 για να ξεχωριζεις.

ποια γενιά μου.. ίδια γενιά είμαστε.
ολες οι συμμαθητριες μου είναι από 1,65 ως 1,75
τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών.
(✿ ♥‿♥)
Εχω να καταθεσω οτι μια πολυ ψηλη, στο υψος της Ερμιδου, αλλα πιο ομορφη, μού χαμογελασε. Φορουσα ομως περιεργα ακουστικα.
Να ενα κολπο που δεν ξερουν πολλοι αντρες: Ντυθειτε εκκεντρικα ωστε να γυρναει κοσμος και να σας κοιταει. Φορεστε καποιο αξεσουαρ που κανει τις γυναικες να σκεφτονται οτι θα ηταν ωραιο πανω στις ιδιες. Ενεργοποιηστε την παιχνιδιαρικη διαθεση τους.
Να ενα κολπο που δεν ξερουν πολλοι αντρες: Ντυθειτε εκκεντρικα ωστε να γυρναει κοσμος και να σας κοιταει. Φορεστε καποιο αξεσουαρ που κανει τις γυναικες να σκεφτονται οτι θα ηταν ωραιο πανω στις ιδιες. Ενεργοποιηστε την παιχνιδιαρικη διαθεση τους.
Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:29Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:26Εσυ φιλε μας εσβησες! Μην παραπονιεσαι.this_man έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:20Ευχαριστώ για τις συνεισφορές σας μέχρι στιγμής, περιμένω κι άλλες.
Να διευκρινίσω:
ποια γενιά μου.. ίδια γενιά είμαστε.
ολες οι συμμαθητριες μου είναι από 1,65 ως 1,75
τουλάχιστον η πλειοψηφία των γυναικών.
οι γυναίκες ψηλώνουν και μετά το σχολείο, μέχρι 12 πόντους περίπου.Ορέστης 35 έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 16:37Μηπως ειστε πιο ψηλοι στη βορειο Ελλαδα; Εμενα ολες οι συμμαθητριες μου ηταν 1.60-1.65. Κανα δυο μονο ηταν ψηλοτερες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1761 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 1879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-