εμας μας πηγαίνε το τρουακάρ στήσιμο για αυτο γέρνουμε!
Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Θα πηγαίνατε με κοντύτερο; (ψηφοφορία για γυναίκες - κυρίως)
(✿ ♥‿♥)
τεσπα οκ στήριξε δεν πειράζει, καλό κάνει να υπάρχει ένα απλό μέτρο σύγκρισης.
Είσαι ακόμα πουτανάκι των Γερμανών ή σε σχολάσανε;βοθρατζης έγραψε: ↑24 Απρ 2019, 23:25εντάξει ρε μπακάλη
τότε να προτιμάς τα κοντοπούτανα της νουδούλας
έχει κάτι στελεχάρες .....
ο χωντροκωλισμός σε όλη του την επικράτεια
και όταν λέμε χοντροκωλισμός δεν εννοούμε μόνο στο φυσικό μέγεθος της κωλάρας, όοοοοοχχχχιιι
παλικάρι μου
δεν είναι εκεί ο χωντροκωλισμός
ο χοντροκωλισμός βρίσκεται στην νοοτροπία
πως και με ποιό τρόπο θα μπορέσω να πάρω τα περισσότερα από τον λακαμά που νομίζει ότι επειδή θα με έχει καβάλα το βράδυ δεν μου έκανε και μεγάλη χάρη..
αχχχ παλικάρι μου
έχεις πολλά να μάθεις
χωντροκωλισμός και νεοφιλελεύθερα κοντοπούτανα
Πολυφωνική μόρφωση/μώρφοση/μώρφωση

Πάνος Σκουρλέτης
τρομερό...!!!!!!
κοίτα που ο χοντροκωλισμός επηρεάζει και τον .....σαλβιέρο
είναι μερικά ατομάκια που παραφυλάνε πίσω από την κλειδαρότρυπα μπας και βρουν κάτι να πουν, ποτέ όμως για την ουσία
καθώς έχουν μάθει πάντα να κοιτάζουν το περιτύλιγμα
αρπάζουν λοιπόν το δόλωμα σαν χάνοι και εμείς διασκεδάζουμε αποκαλύπτοντας τη μιζέρια της ζωής τους
για άλλον πήγαινε και άλλος άρπαξε την "μπουκιά", ο άλλος ήταν πολύ πιο γάτα...
όσο πάει γίνεται ακόμα καλύτερο μικρέ μου
σου έχω και ένα άλλο ερώτημα εσένα που είσαι τόσο παρατηρητικό
συμπεριφορικός χοντροκωλισμός ή οικονομικός χωντροκωλισμός;
τι απαντάς;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Μητσοκωλικός
Μητσωκολικός
Μητσωκωλικός
κάπου θα το πέτυχα, εε;
Πάνος Σκουρλέτης
Μα τι πρόβλημα έχετε πχια με τις χοντροκώλες; Πάνω σας δεν κάθονται 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο φυσικό μέγεθος κώλου,
βρίσκεται στην ουσία,
στον εγκεφαλικό χοντροκωλισμό που έρχεται να λειτουργήσει σαν το φιλοσοφικό υπόβαθρο του συμπεριφορικού και οικονομικού χοντροκωλισμού,
Φυσικά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην ανωτέρω συμπεριφορά περιλαμβάνονται και οι άντρες , όχι μόνο οι γυναίκες. Σαν φορουμ έχετε πάρα πολλά παραδείγματα αντρικού και γυναικείου εγκεφαλικού χοντροκωλισμού. Αν θέλεις να αναλύσεις ακόμα την έννοια μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις μερικούς ιντερνετικούς γνωστούς σου...
Άρα λοιπόν όταν γίνεται αναγνωρίσιμη αυτή η έκφραση της μικροαστικής μιζέριας στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούμε κάλλιστα να περιγράφουμε όλους αυτούς με τον όρο "χοντροκωλισμός" .
Είναι πολύ απλό.
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Εντάξει τότε,να φάω ελεύθερα το μουστοκούλουρο μου.βοθρατζης έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:18το πρόβλημα δεν βρίσκεται στο φυσικό μέγεθος κώλου,
βρίσκεται στην ουσία,
στον εγκεφαλικό χοντροκωλισμό που έρχεται να λειτουργήσει σαν το φιλοσοφικό υπόβαθρο του συμπεριφορικού και οικονομικού χοντροκωλισμού,
Φυσικά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι στην ανωτέρω συμπεριφορά περιλαμβάνονται και οι άντρες , όχι μόνο οι γυναίκες. Σαν φορουμ έχετε πάρα πολλά παραδείγματα αντρικού και γυναικείου εγκεφαλικού χοντροκωλισμού. Αν θέλεις να αναλύσεις ακόμα την έννοια μπορείς να αρχίσεις να περιγράφεις μερικούς ιντερνετικούς γνωστούς σου...
Άρα λοιπόν όταν γίνεται αναγνωρίσιμη αυτή η έκφραση της μικροαστικής μιζέριας στην επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούμε κάλλιστα να περιγράφουμε όλους αυτούς με τον όρο "χοντροκωλισμός" .
Είναι πολύ απλό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το ερώτημα είναι σχετικό, γιατί τι θα απαντούσε πχ μια γυναίκα 1,60; Δεν υπάρχουν καν τόσοι άντρες ή τόσες γυναίκες για να έχει πολύ νόημα.
Είμαι πάνω από το μέσο όρο και δεν έχω πρόβλημα με αυτο. Οι ψηλοί άντρες, δεν ξέρω, δεν χωρούσαμε καλά στα κρεβάτχια, δεν με τραβούσαν πάρα πολύ λόγω ύψους. Είναι αυτό που λένε ότι για παρέλαση καλοί είναι
Είμαι πάνω από το μέσο όρο και δεν έχω πρόβλημα με αυτο. Οι ψηλοί άντρες, δεν ξέρω, δεν χωρούσαμε καλά στα κρεβάτχια, δεν με τραβούσαν πάρα πολύ λόγω ύψους. Είναι αυτό που λένε ότι για παρέλαση καλοί είναι

- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Athina__P έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:31Το ερώτημα είναι σχετικό, γιατί τι θα απαντούσε πχ μια γυναίκα 1,60; Δεν υπάρχουν καν τόσοι άντρες ή τόσες γυναίκες για να έχει πολύ νόημα.
Είμαι πάνω από το μέσο όρο και δεν έχω πρόβλημα με αυτο. Οι ψηλοί άντρες, δεν ξέρω, δεν χωρούσαμε καλά στα κρεβάτχια, δεν με τραβούσαν πάρα πολύ λόγω ύψους. Είναι αυτό που λένε ότι για παρέλαση καλοί είναι![]()

α ρε Αθηνά!!!
(✿ ♥‿♥)
αυτό σημαίνει ρε κακούργες αλήθεια; 

Υπάρχει ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για πείτε μια γνώμη κυρίως οι γυναίκες.
από Ερμής » 10 Μαρ 2025, 11:22 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 265 Απαντήσεις
- 5238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
01 Απρ 2025, 12:46
-
-
- 33 Απαντήσεις
- 1064 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
02 Απρ 2024, 09:59
-
-
Νέα δημοσίευση Θα πηγαίνατε να δείτε παράσταση του Φιλιππίδη;
από Εκτωρ » 15 Σεπ 2023, 17:45 » σε Life style - 37 Απαντήσεις
- 1763 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2023, 08:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σε ποιο ελληνικο νησι θα πηγαινατε διακοπες?
από George_V » 03 Μάιος 2025, 01:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 110 Απαντήσεις
- 2028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
05 Μάιος 2025, 13:10
-