Θέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!
YouTube · Left.gr
21 Nov 2013
Κυμπουρόπουλος - Πολάκης: Ποιος έχει δίκιο;
-
Re: Κυμπουρόπουλος - Πολάκης: Ποιος έχει δίκιο;
Συριζα. Left.gr. 2013
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 26 Απρ 2019, 22:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Κυμπουροπουλος θελει να στειλει τα αμεα στο αουσβιτς.
Ενταξει; Ηρεμησατε ;
Ενταξει; Ηρεμησατε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Γεια πείτε παίδες, το 2013 ήταν ΟΚ η φράση
Ήταν τότε που πέθαναν νηστικα τα παιδιά στα σχολεία από μαγκαλι στα διόδια ή κάτι τέτοιοΘέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!
-
Συριζαιοι, τι έγινε;
Μην ψάχνετε από τα κεντρικά, εγώ το βρήκα μόλις δεν το ξέρουν , δεν έχει απάντηση το inbox
under , tweetαρε ελευθερα
Μην ψάχνετε από τα κεντρικά, εγώ το βρήκα μόλις δεν το ξέρουν , δεν έχει απάντηση το inbox
under , tweetαρε ελευθερα
Δεν εχει νοημα.Ο Κυμπουροπουλος αναφερεται σε εργασια και σε ενα σωρο αλλες καταστασεις.Μεχρι να γινουν αυτα λεει,τα επιδοματα ασφαλως και ειναι αναγκαια.Αλλα αυτοι εχουν κολλησει οτι ο Κυμπουροπουλος και η ΝΔ θελουν να τα κοψουν.talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 22:48Συριζαιοι, τι έγινε;
Ετσι τους ειπε ο Πολακης,ετσι παπαγαλιζουν.
Αν τους ελεγε οτι ο Κυμπουροπουλος θελει να στειλει τα αμεα στο αουσβιτς θα το παπαγαλιζαν και αυτο.
Δεν εξαφανιστηκαν οι αυριανιστες ξαφνικα απο την Ελλαδα...
Για οσους πραγματικα ενδιαφερονται και οχι για τους οπαδους του γιδοβοσκου και του αληταμπουρα πρωθυπουργου
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είπε κανείς ότι δεν είναι πιο αξιοπρεπής η εργασία για τα ΑΜΕΑ; Αλλά τα μόρια και τα επιδόματα είναι απαραίτητα στην Ελλάδα καθώς ούτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν για όλους, ούτε οι υποδομές.talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 22:46Γεια πείτε παίδες, το 2013 ήταν ΟΚ η φράσηΉταν τότε που πέθαναν νηστικα τα παιδιά στα σχολεία από μαγκαλι στα διόδια ή κάτι τέτοιοΘέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εαν καταλαβα καλα αυτος ο Κυμπεροπουλος ειπε πως δεν διεκδικει μορια και ειδικη μεταχείριση, αλλα εκανε χρηση των ευεργετικων νομων για τους αναπηρους ωστε να διοριστει?
Αν ειναι ετσι, καλα του τα είπε ο Πολακης.
Αν ειναι ετσι, καλα του τα είπε ο Πολακης.
-
Στο βίντεο με το Λαφαζάνη που έβγαζε στο YouTube ο ΣΥΡΙΖΑ , η κυριουλα ειπε: Θέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!Spiros252 έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:01Είπε κανείς ότι δεν είναι πιο αξιοπρεπής η εργασία για τα ΑΜΕΑ; Αλλά τα μόρια και τα επιδόματα είναι απαραίτητα στην Ελλάδα καθώς ούτε διαθέσιμες θέσεις εργασίας υπάρχουν για όλους, ούτε οι υποδομές.talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 22:46Γεια πείτε παίδες, το 2013 ήταν ΟΚ η φράσηΉταν τότε που πέθαναν νηστικα τα παιδιά στα σχολεία από μαγκαλι στα διόδια ή κάτι τέτοιοΘέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!
Ήθελε να καταργηθούν τα επιδόματα που είχε ήδη πάρει; αυτό ήθελε ο Λαφαζάνης το 2013;
Ιδιαίτερα για το επάγγελμα του γιατρού δεν επρεπε να υπαρχει ουτε μια ευεργετικη διάταξη για διορισμους. Επρεπε να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Ειναι αδιανοητο να παιρνουν καποιον επειδη ειναι αναπηρος, πολυτεκνος, μειονοτικος ή δεν ξερω τι αλλο, και να μενει καποιος καλύτερος του απεξω.
-
Άντε πάλι. Δεν έμεινε κανείς απέξω, έξτρα θέση είναιpanos291 έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:13Ιδιαίτερα για το επάγγελμα του γιατρού δεν επρεπε να υπαρχει ουτε μια ευεργετικη διάταξη για διορισμους. Επρεπε να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Ειναι αδιανοητο να παιρνουν καποιον επειδη ειναι αναπηρος, πολυτεκνος, μειονοτικος ή δεν ξερω τι αλλο, και να μενει καποιος καλύτερος του απεξω.
-
- Διαχειριστής
Βλέπεις σαν ελεημοσύνη τα μόρια και τα επιδόματα;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
τι εννοείς οτι είναι έξτρα θέση; Υπάρχει ανάγκη για έξτρα γιατρό ή όχι;talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:14Άντε πάλι. Δεν έμεινε κανείς απέξω, έξτρα θέση είναιpanos291 έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:13Ιδιαίτερα για το επάγγελμα του γιατρού δεν επρεπε να υπαρχει ουτε μια ευεργετικη διάταξη για διορισμους. Επρεπε να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Ειναι αδιανοητο να παιρνουν καποιον επειδη ειναι αναπηρος, πολυτεκνος, μειονοτικος ή δεν ξερω τι αλλο, και να μενει καποιος καλύτερος του απεξω.
-
Ή έννοια της ανάγκης είναι σχετική. Για άλλους δέκα μπορεί να υπάρχει ανάγκη αλλά αν δεν πήγαινε αυτός δεν θα υπήρχε η θέση, είναι προσωποπαγηςmao mao έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:17τι εννοείς οτι είναι έξτρα θέση; Υπάρχει ανάγκη για έξτρα γιατρό ή όχι;talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:14Άντε πάλι. Δεν έμεινε κανείς απέξω, έξτρα θέση είναιpanos291 έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:13Ιδιαίτερα για το επάγγελμα του γιατρού δεν επρεπε να υπαρχει ουτε μια ευεργετικη διάταξη για διορισμους. Επρεπε να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Ειναι αδιανοητο να παιρνουν καποιον επειδη ειναι αναπηρος, πολυτεκνος, μειονοτικος ή δεν ξερω τι αλλο, και να μενει καποιος καλύτερος του απεξω.
-
- Διαχειριστής
Δε νομίζω να είπε όχι στα μόρια και στα επιδόματα για ΑΜΕΑ.talaipwros έγραψε: ↑26 Απρ 2019, 23:16Τα βλεπε σαν ελεημοσύνη ο Λαφαζάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2013; Είναι Ακριβώς η ίδια φράση
Ήθελε να τα κόψει;
Δηλαδή τί προτείνεις; Θέσεις εργασίας στο δημόσιο για όλους ;
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος έχει δίκιο στην υπόθεση Δρούτσα-Σάττι για το κλεμμένο ΤΑ ΤΑ ΤΑ;
από Έκτωρ » 11 Μαρ 2024, 18:08 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 183 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
11 Μαρ 2024, 18:08
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από koenopoulos
24 Μαρ 2024, 19:11
-
- 0 Απαντήσεις
- 201 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
24 Οκτ 2023, 11:33
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 593 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-