Χορτοφάγοι, βίγκαν, ωμοφάγοι. Επαγγελματίες, οικογενειάρχες, νέοι, ηλικιωμένοι, άνθρωποι απλοί, καθημερινοί μιλούν και περιγράφουν με απόλυτη αμεσότητα τη δική τους ξεχωριστή αναίμακτη γιορτή και μας καλούν όλους σε ένα ιδιαίτερα εναλλακτικό, γευστικό και άκρως χορτοφαγικό τραπέζι Πηγή: www.lifo.gr
Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
https://www.lifo.gr/articles/taste_arti ... i-to-pasxa
Re: Τι σουβλιζουν οι βιγκαν!
Κακόψυχες και ψυχασθενικές φάτσες φαίνονται οι περισσότεροι στις φωτο του αρθρου Ορεστη. οι μόνοι που βγάζουν κατι νορμαλ ειναι οσοι ειναι εμποροι που πουλανε βιγκανικα και ενταξει, αυτοι απλως εκμεταλλευονται τα ψυχασθενη κοροιδα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πάντως κάθε φορά που εξηγώ στα ανίψια μου τι είναι αυτό που τρώνε το Πάσχα, βάζουν τα κλάματα.

Πόση σκατοψυχιά. Βασανίζει τα παιδακια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur

- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πουτάνα φύση μας έκανες σαρκοφάγους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Το ότι η πλειοψηφία των βίγκαν είναι κυρίως αστικές φυλές που αντιμετωπίζουν τη φύση ως έναν άλλο πλανήτη διακοσμητικού κυρίως ενδιαφέροντος, δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν ψαγμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ενδιαφέρουσα παρατήρηση

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Ο βιγκανισμός είναι η μόνη ελπίδα μας για μείωση της κατανάλωσης ενέργειας ανά κεφαλή. Στηρίζουμε.

Εμενα κανονικοι μου φανηκαν. Να διαλεξω μερικες φατσες χασαπηδων και κυνηγων για συγκριση;
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Τι εννοείς;;;Ορέστης 35 έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 13:48Εμενα κανονικοι μου φανηκαν. Να διαλεξω μερικες φατσες χασαπηδων και κυνηγων για συγκριση;

Έχω φίλο που πουλάει βίγκαν προϊόντα.
Όποτε έρχεται πάμε στη Χασιά και θέλει 4 κιλά παϊδάκια στη καθησιά του.

Στο γιορτινό μου τραπέζι υπάρχουν βίγκαν επιλογές που είναι άπειρες, από σαλάτες και πίτες μέχρι βίγκαν υποκατάστατα κρέατος για ψήσιμο, μακαρονάδες, τηγανιτές πατάτες, βίγκαν τζατζίκι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: Μητσάκος
https://antrikos.wordpress.com/2015/05/ ... _veganism/
Έτσι για να υπάρχει μια ταξική διάσταση στο όλο ζήτημα, το έχω ξαναβάλει ,το ποστάρω και τώρα το link... εννοείται στηρίζουμε σύντροφο αντρικο ολόψυχα.
δεν ξέρω αν μπορούν να μας διαφωτίσουν εδώ οι γιατροί του Φόρουμ που τρώνε αρνιά ,αλλά έχω την εντύπωση ότι η συκωταριά ενός ενήλικου αρνιού δεν πρέπει να διαφέρει πολύ οπτικά από τη δική μας...αν τις βάλεις ακέραιες δίπλα δίπλα δεν ξέρω αν ξεχωρίζουνε εύκολα.
Έτσι για να υπάρχει μια ταξική διάσταση στο όλο ζήτημα, το έχω ξαναβάλει ,το ποστάρω και τώρα το link... εννοείται στηρίζουμε σύντροφο αντρικο ολόψυχα.
δεν ξέρω αν μπορούν να μας διαφωτίσουν εδώ οι γιατροί του Φόρουμ που τρώνε αρνιά ,αλλά έχω την εντύπωση ότι η συκωταριά ενός ενήλικου αρνιού δεν πρέπει να διαφέρει πολύ οπτικά από τη δική μας...αν τις βάλεις ακέραιες δίπλα δίπλα δεν ξέρω αν ξεχωρίζουνε εύκολα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρρηνmax41postspermonth την 27 Απρ 2019, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Aράζω ξάπλα oλημερίς
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...
και κάνω μαύρες σκέψεις:
Mην πεις για τoν Mελιγαλά,
Aρ(ρ)η(ν) (!!!!), γιατί θα μπλέξεις...