Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"

Θρησκείες, Θεοί και παραδόσεις.

Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Προφάσεις για να μην πάτε στην "ανάσταση"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 27 Απρ 2019, 16:01

Tigrayan έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:32
Daje έγραψε:
27 Απρ 2019, 10:26
Οι νεες γυναικες πλεον βλεπουν την εκκλησια σαν πασαρελα, σαν αφροδισιακο.
Ντυνονται προκλητικα και οι γιαγιαδες τις καμαρωνουν.
Χοντρη μακρια λαμπαδα και εντονο λαγνο βλεμμα και εχουν στηθει τα θεμελια για ραντεβου.
Ορεστη ακους?
Στην εκκλησία ΔΕΝ πάμε να κάνουμε επίδειξη πλούτου, πρόκλησης και γενικά άλλα παρόμοια.
Για επίδειξη πλούτου δημόσιες σχέσεις πήγαιναν ανέκαθεν οι άνθρωποι σε όλες τις θρησκευτικές τελετές

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 27 Απρ 2019, 16:02

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:59
βοθρατζης έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:48
εγώ πάω στην εκκλησία ειδικά την ανάσταση για να ασπαστώ τς αδελφές χριστιανές με το που θα πει ο παπάς το ΧΡΙΣΤΟΣ ανέστη
βεβαίως φροντίζω να κάθομαι δίπλα σε κανένα καλό κομμάτι, όχι τίποτα χοντροκώλες
Τόση ταλαιπωρία για ένα φιλί;

Πόσο απελπισμένη είσαι πια;
ε φιλί φιλί ρε κουμπάρε αλλά μετά πέφτει και κανένας πούτσος στο γύρισμα της βραδιάς
εσύ από πότε έχεις να γαμήσεις;
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 27 Απρ 2019, 16:03

Εχω δεκαετιες να πςτησω σε εκκλησια και αλλο τοσο σε τραπεζωμα. Θα παω καπου να ειμαι μονος μου και δε θα φαω κρεας.

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 27 Απρ 2019, 16:06

βοθρατζης έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:02

Πότε σταμάτησε να σε πονάει ο πισινός σου;

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 27 Απρ 2019, 16:06

Daje έγραψε:
27 Απρ 2019, 10:26
Οι νεες γυναικες πλεον βλεπουν την εκκλησια σαν πασαρελα, σαν αφροδισιακο.
Ντυνονται προκλητικα και οι γιαγιαδες τις καμαρωνουν.
Χοντρη μακρια λαμπαδα και εντονο λαγνο βλεμμα και εχουν στηθει τα θεμελια για ραντεβου.
Ορεστη ακους?
Το παρατηρησα περσι εξω απο μια εκκλησια. Ειχαν ντυθει αποκαλυπτικα και ερεθιστικα. Αυτο με ενεπνευσε να ανοιξω θρεντ με τιτλο θα μπορουσε η ορθοδοξια να μετεξελιχθει σε θρησκεια του σεξ; Εβαλα και ωραιο βιντεο απο τη γαλλικη ταινια φανταστικος πλανητης.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Απρ 2019, 16:08

βοθρατζης έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:54
βοθρατζης έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:48
εγώ πάω στην εκκλησία ειδικά την ανάσταση για να ασπαστώ τς αδελφές χριστιανές με το που θα πει ο παπάς το ΧΡΙΣΤΟΣ ανέστη
βεβαίως φροντίζω να κάθομαι δίπλα σε κανένα καλό κομμάτι, όχι τίποτα χοντροκώλες
Σιγά το δύσκολο.

Αυτό κάνουν και όσοι πάνε να ασπαστούν τις αντίχριστες αδελφές εκτός εκκλησιαστικού χώρου.
μα δεν είπα ότι είναι δύσκολο γάλη

είπα ότι είναι κίνητρο για μένα τον άθεο να συμμετέχω στις κοινωνικές εκδηλώσεις των χριστιανών και να κερδίζω α κάτι ποντάροντας στη μικροαστική υποκρισία των καθώς πρέπει χριστιανών
Διασκεδάζω απίστευτα με το που πετάει το ΧΑ ο παπας και έρχεται η ώρα των ασπασμών καθώς όλες θέλουν να ασπαστούν ένα αναγνωρίσιμο μέλος της μικροκοινωνίας τους...
Τελικώς δεν κατάλαβα αν πας για να διασκεδάσεις με την υποκρισία των ασπασμών ή για να χουφτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν πρωτοτυπείς. Αν είσαι καλλίπυγος θα' χεις κι εσύ τα τυχερά σου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 27 Απρ 2019, 16:08

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:06
βοθρατζης έγραψε:

γατί προλαβαίνεις να γαμήσεις και καθόλου;

όλο εδώ σε βλέπω αρρωστάκι του σαλβιέρου και γλυφτράκι της γάλη

τελικά θα σε κάνουν συντονιστή να με μπανάρεις ή πρέπει να ρίξεις πολύ σάλιο ακόμα;

:smt005:
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 27 Απρ 2019, 16:15

ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:08
βοθρατζης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
27 Απρ 2019, 15:54

Σιγά το δύσκολο.

Αυτό κάνουν και όσοι πάνε να ασπαστούν τις αντίχριστες αδελφές εκτός εκκλησιαστικού χώρου.

είπα ότι είναι κίνητρο για μένα τον άθεο να συμμετέχω στις κοινωνικές εκδηλώσεις των χριστιανών και να κερδίζω α κάτι ποντάροντας στη μικροαστική υποκρισία των καθώς πρέπει χριστιανών
Διασκεδάζω απίστευτα με το που πετάει το ΧΑ ο παπας και έρχεται η ώρα των ασπασμών καθώς όλες θέλουν να ασπαστούν ένα αναγνωρίσιμο μέλος της μικροκοινωνίας τους...
Τελικώς δεν κατάλαβα αν πας για να διασκεδάσεις με την υποκρισία των ασπασμών ή για να χουφτώσεις.

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι δεν πρωτοτυπείς. Αν είσαι καλλίπυγος θα' χεις κι εσύ τα τυχερά σου.
κάτσε να στο ξανα-εξηγήσω
καλλόπυγος ή τέλος πάντων εμφανίσιμος γκόμενος όταν το συνδυάσεις με το αναγνωρίσιμο μέλος μιας μικρο κοινωνίας σε αστική κωμόπολη , τότε έχεις έναν συνδυασμό που παραπέμπει σε "καλό θήραμα" γα τς χριστιανοπούλες που αν μη τι άλλο πάνε στην εκκλησία σα λατέρνες στολισμένες με τα μπούτια έξω και σου το προσφέρουν στο πιάτο αν πάρουν χαμπάρι ότι παίζει χρήμα από πίσω και φήμη.
Αυτές λοιπόν που είναι στο ποσοστό τους οι περισσότερες δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά κάθεσαι κοντά στους επίσημους λες καμιά μαλακά να περάσει η ώρα μαζί τους και έρχονται μόνες τους
τόσο απλό...!!!!

είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφτιλίζεις τη μικροαστική κουλτούρα τς μικροπρέπειας και του υποκριτισμού

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 27 Απρ 2019, 16:17

βοθρατζης έγραψε:
Al Bundy έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

τελικά θα σε κάνουν συντονιστή να με μπανάρεις ή πρέπει να ρίξεις πολύ σάλιο ακόμα;

Σάλιο ρίχνω μόνο σε σένα με τη μορφή ροχάλας.

Δεν πρόκειται να γίνω συντονιστής ποτέ,μη φοβάσαι,άλλωστε εγώ δεν είμαι από αυτούς που επιζητούν "εξουσία" (αν και μόνο ευθύνες είναι ο συντονισμός) ούτε από αυτούς που τη χρησιμοποιούν για να "εκδικηθούν".

Στα άλλα ας απαντήσουν οι άμεσα "θιγόμενοι"...ο "γιατρός" Σαλίβερος και η "σαλιωμένη" Γαλή.

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 27 Απρ 2019, 16:19

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:17
βοθρατζης έγραψε:
Al Bundy έγραψε:

Σάλιο ρίχνω μόνο σε σένα με τη μορφή ροχάλας.

Δεν πρόκειται να γίνω συντονιστής ποτέ,μη φοβάσαι,άλλωστε εγώ δεν είμαι από αυτούς που επιζητούν "εξουσία" (αν και μόνο ευθύνες είναι ο συντονισμός) ούτε από αυτούς που τη χρησιμοποιούν για να "εκδικηθούν".

Στα άλλα ας απαντήσουν οι άμεσα "θιγόμενοι"...ο "γιατρός" Σαλίβερος και η "σαλιωμένη" Γαλή.
σώπα μικρό μου μπακαλομούσχαρο
:003:
όλες οι μορφές εξουσίας έχουν ανάγκη να έχουν το πουτανάκι τους από κοντά
οπότε μη φοβάσαι
θα σε αγαπάνε μια ζωή

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ » 27 Απρ 2019, 16:20

βοθρατζης έγραψε:
Al Bundy έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

:smt005::smt005::smt005:
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη

Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy » 27 Απρ 2019, 16:24

μίστερ μαξ έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:20
βοθρατζης έγραψε:

Οι δύο πιο αξιοσέβαστοι χρήστες του διαδικτύου.

Τι τιμή. :lol:

Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης » 27 Απρ 2019, 16:26

Al Bundy έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:24
μίστερ μαξ έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:20
βοθρατζης έγραψε:

Οι δύο πιο αξιοσέβαστοι χρήστες του διαδικτύου.

Τι τιμή. :lol:
πάντα υπάρχει ταύτιση απόψεων όταν πρόκειται να ξεμπροστιαστεί το πουτανάκι της εξουσίας
είτε στη φορουμική ζωή είτε στην πραγματική
μη σε παραξενεύει

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 27 Απρ 2019, 16:28

βοθρατζης έγραψε:
27 Απρ 2019, 16:15
ΓΑΛΗ έγραψε:
βοθρατζης έγραψε:

κάτσε να στο ξανα-εξηγήσω
καλλόπυγος ή τέλος πάντων εμφανίσιμος γκόμενος όταν το συνδυάσεις με το αναγνωρίσιμο μέλος μιας μικρο κοινωνίας σε αστική κωμόπολη , τότε έχεις έναν συνδυασμό που παραπέμπει σε "καλό θήραμα" γα τς χριστιανοπούλες που αν μη τι άλλο πάνε στην εκκλησία σα λατέρνες στολισμένες με τα μπούτια έξω και σου το προσφέρουν στο πιάτο αν πάρουν χαμπάρι ότι παίζει χρήμα από πίσω και φήμη.
Αυτές λοιπόν που είναι στο ποσοστό τους οι περισσότερες δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, απλά κάθεσαι κοντά στους επίσημους λες καμιά μαλακά να περάσει η ώρα μαζί τους και έρχονται μόνες τους
τόσο απλό...!!!!

είναι λοιπόν μια μοναδική ευκαιρία να ξεφτιλίζεις τη μικροαστική κουλτούρα τς μικροπρέπειας και του υποκριτισμού
Εγώ νομίζω ότι θα ξεφτίλιζες τη μικροαστική κουλτούρα αν δεν χρησιμοποιούσες τον μικροαστικό τρόπο προσκόλλησης στους "επίσημους" :D για να σου δώσει ένα τυπικό φιλί μια χριστιανοπούλα λατέρνα.

Αυτά είναι κόλπα μαγικά που χρησιμοποιούσαν οι τεντυμπόιδες στις ασπρόμαυρες ταινίες.

Κάτι πιο σύγχρονο παίζει;
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα » 27 Απρ 2019, 16:30

η μαγεία των εορτών :D
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές