Υπάρχει λόγος που κανείς δεν τρώει τον αμερικανικό σανό, είναι επειδή είναι σανός.
Η ΕΕ είναι η μεγάλη κερδισμένη της κόντρας.
Υπάρχει λόγος που κανείς δεν τρώει τον αμερικανικό σανό, είναι επειδή είναι σανός.
Τρομερά κερδισμένη, στο πολύ κοντινό παρελθόν είχε Ericsson, Siemens και Νokia που θα μπορούσαν να στήσουν τέτοια δίκτυα, και τώρα περιμένει Κινέζους ή Αμερικάνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:33Υπάρχει λόγος που κανείς δεν τρώει τον αμερικανικό σανό, είναι επειδή είναι σανός.
Ακριβώς, και δεν μας χαλάει καθόλου εμάς αυτό.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:35Τρομερά κερδισμένη, στο πολύ κοντινό παρελθόν είχε Ericsson, Siemens και Νokia που θα μπορούσαν να στήσουν τέτοια δίκτυα, και τώρα περιμένει Κινέζους ή Αμερικάνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:33Υπάρχει λόγος που κανείς δεν τρώει τον αμερικανικό σανό, είναι επειδή είναι σανός.
Προσεχώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα ίδια
Οι Κινέζοι είναι μια χαρά αν δεν είσαι Κινέζος ή/και δεν ζεις στην Κίνα, έτερον εκάτερον.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:46Παιδιά, οι κινέζοι δεν είναι όπως τους περιγράφει ο enaon, γουτσουνάκια που θες να αγκαλιάσεις, έτοιμα να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να πάρουν τη θέση των κακών αμερικανών (και δευτερευόντως ευρωπαίων) στην ηγεσία της ανθρωπότητας.
Ελπίζω να μη το διαπιστώσουμε σύντομα γιατί δεν μου πάει η καρδιά να φωνάζω "τσαούνι μαα" στο φανάρι
Aν είσαι "υφιστάμενος" (με ή χωρίς εισαγωγικά) όμως;sys3x έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:50Οι Κινέζοι είναι μια χαρά αν δεν είσαι Κινέζος ή/και δεν ζεις στην Κίνα, έτερον εκάτερον.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:46Παιδιά, οι κινέζοι δεν είναι όπως τους περιγράφει ο εναον, γουτσουνάκια που θες να αγκαλιάσεις, έτοιμα να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να πάρουν τη θέση των κακών αμερικανών (και δευτερευόντως ευρωπαίων) στην ηγεσία της ανθρωπότητας.
Ελπίζω να μη το διαπιστώσουμε σύντομα γιατί δεν μου πάει η καρδιά να φωνάζω "τσαούνι μαα" στο φανάρι
υπόψιν, έχω γνωρίσει Κινέζους (και Κινέζες) εδώ στο Ελλάντα, μας καραγουστάρουν.
Αν είσαι υφιστάμενος τη γάμησες.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:52Aν είσαι "υφιστάμενος" (με ή χωρίς εισαγωγικά) όμως;sys3x έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:50Οι Κινέζοι είναι μια χαρά αν δεν είσαι Κινέζος ή/και δεν ζεις στην Κίνα, έτερον εκάτερον.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:46Παιδιά, οι κινέζοι δεν είναι όπως τους περιγράφει ο εναον, γουτσουνάκια που θες να αγκαλιάσεις, έτοιμα να προσφέρουν τις γνώσεις τους και να πάρουν τη θέση των κακών αμερικανών (και δευτερευόντως ευρωπαίων) στην ηγεσία της ανθρωπότητας.
υπόψιν, έχω γνωρίσει Κινέζους (και Κινέζες) εδώ στο Ελλάντα, μας καραγουστάρουν.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ, και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα στις διαπροσωπικές μας σχέσεις εάν εντάξουν την αποτρίχωση στη ζωή τους
Μόλις κατέβασα ένα (1) αρχείο των εκατό δέκα επτά (117) γίγαμπάητ σε δύο (2) ώρες και μερικά λεπτά.
αδιαφορο, σημασια εχει οτι θα πουλησει.
Δεν ξέρω πως αυτό αποδεικνύει ότι η Huawei μπορεί να βάλει κατασκοπευτική τεχνολογία στο δίκτυο ενώ όλοι της την έχουν στημένη να μη βάλει κατασκοπευτική τεχνολογία στο δίκτυο. Επίσης τα δίκτυα είναι κοινοπραξίες, υπάρχει και ευρωπαϊκή τεχνολογία μέσα, δεν είναι ότι όλο το δίκτυο θα το φτιάξει η Huawei.elchav έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:35Τρομερά κερδισμένη, στο πολύ κοντινό παρελθόν είχε Ericsson, Siemens και Νokia που θα μπορούσαν να στήσουν τέτοια δίκτυα, και τώρα περιμένει Κινέζους ή Αμερικάνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑27 Απρ 2019, 20:33Υπάρχει λόγος που κανείς δεν τρώει τον αμερικανικό σανό, είναι επειδή είναι σανός.
Προσεχώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία, τα ίδια
Έχω δύο, ένα μόντεμ-ρούτερ για την επον (οπτική) και έναν σκέτο ρούτερ-σουήτς για γουάν, γρήγορο ασύρματο (5γ), φτπ και εντός ολίγου έναν νέξτκλαουντ φάηλ σέρβερ που θέλω να στήσω για την δουλειά.