Η κοίμηση του Αδόλφου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Re: Η κοίμηση του Αδόλφου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 30 Απρ 2019, 16:54

Ο Χίτλερ δεν πέθανε
Οταν οι εργάτες χτίζουν τις μεγάλες γέφυρες για να περάσει το μέλλον
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν οι μαύροι φαντάροι αγρυπνάνε για την πατρίδα τους και την Νέα Τάξη
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν αγαπάμε τον πόλεμο, όταν αφηνόμαστε στον πόλεμο
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν ελπίζουμε, όταν τραγουδάμε, όταν παλεύουμε
Ο Χίτλερ ζει.
(…)
Γιατί ο Χίτλερ δεν είναι ένας άνθρωπος για να μπορεί να πεθάνει
Ο Χίτλερ είναι η ελπίδα και το ψωμί, είναι τ’ ατσάλι και η Τάξη.
Ο Χίτλερ είναι ποτάμι και φράγμα, υψικάμινος και σημαία.
Ο Χίτλερ είναι το μεγάλο αγκωνάρι που ακουμπάει ο κόσμος.
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Jolly Roger
Phorum.gr user: Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 30 Απρ 2019, 16:55

Η έβδομη συμφωνία του Μπρoύκνερ έπαιζε. Τι Βάγκνερ και @@ καπαμά λένε οι στούρνοι;

Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 30 Απρ 2019, 16:57

Beria έγραψε:
30 Απρ 2019, 16:54
Ο Χίτλερ δεν πέθανε
Οταν οι εργάτες χτίζουν τις μεγάλες γέφυρες για να περάσει το μέλλον
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν οι μαύροι φαντάροι αγρυπνάνε για την πατρίδα τους και την Νέα Τάξη
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν αγαπάμε τον πόλεμο, όταν αφηνόμαστε στον πόλεμο
Ο Χίτλερ ζει.
Οταν ελπίζουμε, όταν τραγουδάμε, όταν παλεύουμε
Ο Χίτλερ ζει.
(…)
Γιατί ο Χίτλερ δεν είναι ένας άνθρωπος για να μπορεί να πεθάνει
Ο Χίτλερ είναι η ελπίδα και το ψωμί, είναι τ’ ατσάλι και η Τάξη.
Ο Χίτλερ είναι ποτάμι και φράγμα, υψικάμινος και σημαία.
Ο Χίτλερ είναι το μεγάλο αγκωνάρι που ακουμπάει ο κόσμος.
Λειβαδίτης ή Χάμσουν;

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 16:57

Δε σε διαφώτισε το jailgoldendawn. Αυτά τα πράγματα είναι γνωστά εδώ και χρόνια και έχουν προβληθεί και καλώς έχουν προβληθεί. Εσύ παρολαυτα ψήφιζες χρυσή αυγή και είχες και βιβλία του πλεύρη "Πας μη Έλλην βάρβαρος".
Απλά τ'ώρα προσπαθείς να μας το παίξεις εξαπατημένος συντηρητικός γιατί στην οικογένεια σου πλέον ανήκει και αλλοδαπή.
Δεν άλλαξες μόνος σου ιδέες, άλλαξες γιατί πλέον αγγίζει το μικροπεριβάλλον σου ο ρατσισμός.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Απρ 2019, 16:58

Jolly Roger έγραψε:
30 Απρ 2019, 16:55
Η έβδομη συμφωνία του Μπρoύκνερ έπαιζε.
:g094:
Γαμάτη !
Κυρίως το σκέρτσο.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Jolly Roger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jolly Roger » 30 Απρ 2019, 17:00

Μπίστης έγραψε:
30 Απρ 2019, 16:58
Jolly Roger έγραψε:
30 Απρ 2019, 16:55
Η έβδομη συμφωνία του Μπρoύκνερ έπαιζε.
:g094:
Γαμάτη !
Κυρίως το σκέρτσο.
την έγραψε ο Μπρούκνερ για το θάνατο του Βάγκνερ.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 17:02

Σε όποιους αρέσω. Κάποιοι με δέχονται, κάποιοι όχι. Εγώ ξέρω πλέον που κολλάει η οικογένεια μου. Είμαστε ευρώ ασιατική οικογένεια χριστιανών ορθοδόξων και καθολικών. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω πολιτική ανοιχτών συνόρων και εύκολων ελληνοποιήσεις. Ρωτήστε Ασιάτες καθολικούς για τις προθέσεις Τσίπρα να δώσει δικαιώματα υιοθεσίας στους ομοφυλόφιλους; Η για τα πεπραγμένα του στην οικονομία.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 17:07

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 17:02
Σε όποιους αρέσω. Κάποιοι με δέχονται, κάποιοι όχι. Εγώ ξέρω πλέον που κολλάει η οικογένεια μου. Είμαστε ευρώ ασιατική οικογένεια χριστιανών ορθοδόξων και καθολικών. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλω πολιτική ανοιχτών συνόρων και εύκολων ελληνοποιήσεις. Ρωτήστε Ασιάτες καθολικούς για τις προθέσεις Τσίπρα να δώσει δικαιώματα υιοθεσίας στους ομοφυλόφιλους; Η για τα πεπραγμένα του στην οικονομία.
Ναι κι άμα ο αδερφός σου ήταν ομοφυλόφιλος, θα ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ και θα ήσουν υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας στους ομοφυλόφιλους και των γάμων τους.
Τι να σου πω. Αηδιαστικό.
Κατ'α τ' άλλα να είσαι σίγουρος ότι δεν πείθεις κανένα ότι δήθεν τώρα ανακάλυψες τα ντοκουμέντα σε σχέση με τη ΧΑ και τα ποστάρεις για να τα κοινοποιήσεις και σε άλλους. Όλα αυτά είναι γνωστά, γνωστότατα. Απλά κάποιοι έχουν βιβλία Πας μη Έλλην βάρβαρος δια χειρός Πλεύρη και ψηφίζουν ΧΑ.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Η μαλακία του αδελφού μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Απρ 2019, 17:09

Ωωωχ, Καθολική ; αν είναι φιλιπ.πινέζα έκανε την χειρότερη επιλογή ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 30 Απρ 2019, 17:12

Highlander έγραψε:
30 Απρ 2019, 17:07
southern έγραψε:
Ναι κι άμα ο αδερφός σου ήταν ομοφυλόφιλος, θα ψήφιζες ΣΥΡΙΖΑ και θα ήσουν υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας στους ομοφυλόφιλους και των γάμων τους.
:+1::goodpost::bravo::blm:

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 17:15

Highlander έγραψε:
southern έγραψε:
Κατ'α τ' άλλα να είσαι σίγουρος ότι δεν πείθεις κανένα ότι δήθεν τώρα ανακάλυψες τα ντοκουμέντα σε σχέση με τη ΧΑ και τα ποστάρεις για να τα κοινοποιήσεις και σε άλλους. Όλα αυτά είναι γνωστά, γνωστότατα. Απλά κάποιοι έχουν βιβλία Πας μη Έλλην βάρβαρος δια χειρός Πλεύρη και ψηφίζουν ΧΑ.
όπου αρέσω, δεν είναι όλοι κακοπροαιρετοι όπως εσύ. Και τα κόμματα της ευρωπαϊκής δεξιάς δεν είναι εθνιφυλετικα όπως και ο Τραμπ. Οι μετανάστες είναι πολύ συντηρητικοί. Ρωτά έναν Ασιάτη μετανάστη για το σινκιανγκ; Το να μη πιστεύεις σε γάμους και υιοθεσίας ομοφυλόφιλων δεν σε καθιστά ομοφοβικό. Τέλος πάντων έκανα μια μετάλλαξη όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 30 Απρ 2019, 17:21

southern έγραψε:
30 Απρ 2019, 17:15
Highlander έγραψε:
southern έγραψε:
όπου αρέσω, δεν είναι όλοι κακοπροαιρετοι όπως εσύ. Και τα κόμματα της ευρωπαϊκής δεξιάς δεν είναι εθνιφυλετικα όπως και ο Τραμπ. Οι μετανάστες είναι πολύ συντηρητικοί. Ρωτά έναν Ασιάτη μετανάστη για το σινκιανγκ; Το να μη πιστεύεις σε γάμους και υιοθεσίας ομοφυλόφιλων δεν σε καθιστά ομοφοβικό. Τέλος πάντων έκανα μια μετάλλαξη όπως ο Άδωνις και ο Βορίδης.
Δεν είμαι εγώ κακοπροαίρετος. Εγώ σέβομαι και αντιμετωπίζω με τον ίδιο τρόπο όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας, σεξουαλικών προτιμήσεων, ανεξαρτήτως του αν εγώ ή ο αδερφός μου ή η γυναίκα του ανήκει σε κάποια αντίστοιχη μειονότητα.

Δε διαφωνώ στο ότι πολλοί από τους καθολικούς Ασιάτες είναι συντηρητικοί.
Λέω ότι άμα ήταν ο αδερφός σου ομοφυλόφιλος θα έπαυες να νοιάζεσαι για το αν θα παντρευτεί κάποιος με τον άνθρωπο που αγαπάει, όπως έπαψες να νοιάζεσαι για το τι χρώμα είναι ο διπλανός σου μόνο όταν παντρεύτηκε ο αδερφός σου αλλοδαπή και αισθάνθηκες ότι πλέον απειλείται το μικροπεριβάλλον σου από τον ρατσισμό.
Όταν έδερναν ταλαίπωρους μετανάστες και το γνώριζες πολύ καλά ότι γίνεται αυτό, δε σε ένοιαζε γιατί δεν ήσουν ταλαίπωρος μετανάστης από το αφγανιστάν ή την αίγυπτο. Εσύ εκείνη τη στιγμή ήσουν περισσότερο απασχολημένος με το να διαβάζεις το τελευταίο πόνημα του Πλεύρη για το "Πας μη Έλλην βάρβαρος".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 30 Απρ 2019, 17:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Covington88

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Covington88 » 30 Απρ 2019, 17:22

southern, μπορεί λόγω χαμηλής νοημοσύνης να μην το έπιασες, αλλά κανένας δεν ασχολείται με την επιλογή που έκανε συγγενής σου στη ζωή του. Αυτό που σου λέμε είναι ότι με το να αλλάζεις άποψη με το που αυτό που «πιστεύεις» θεωρείς ότι δε θα τύχει σεβασμού του περιβάλλοντός σου, χάνεις και κάθε αξιοπιστία. Σε τόσα θρεντ έχεις πει τόσα για τους «ναζιστόψυχους» και τώρα μας λες ότι η ιδεολογική σου συνέπεια συνοψίζεται στο να αλλάζεις όποτε αυτό δε συμπίπτει με τα κοινωνικά σου συμφέροντα και με την κοινωνική σου άνεση. Μας λες ότι έριξες βιβλίο στα σκουπίδια, προφανώς από ντροπή μην το βλέπουν κάποια άτομα. Τι είδους σοβαρή συμπεριφορά είναι αυτή;

Έχω δει βιβλίο του David Irwing σε σπίτι ατόμου που έχει φετίχ με μαύρες. Και δε ντράπηκε να το βάλει φάτσα-φόρα στη βιβλιοθήκη του. Τι μας λέει αυτό για σένα όταν πετάς ένα βιβλίο για λόγους δημοσίων σχέσεων;

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 30 Απρ 2019, 17:25

Covington88 έγραψε:
30 Απρ 2019, 17:22

Έχω δει βιβλίο του David Irwing σε σπίτι ατόμου που έχει φετίχ με μαύρες.
Αλμπρέχτη είσαι ωραίος ! :hebit:

Άβαταρ μέλους
southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 30 Απρ 2019, 17:35

Και εγω νεώτερος δεν αγνοουσα τις Ρωσίδες και τις ουκρανες. Απλά δεν μου άρεσαν οι δουλειές που έκαναν για να κάνω σοβαρή σχέση και να παντρευτώ. Δίνω βάση στη δουλειά της κάθε γυναίκας που θα τη δω σοβαρά. Γιατί η οικογένεια έχει έξοδα. Θες τουλάχιστον 2500 ευρώ το μήνα για να ζήσεις αξιοπρεπώς σαν αντρόγυνο με παιδί. Σε παρακαλώ πολύ κόψε το κυρηγμα. Δεν είμαι άγιος αλλά καταλαβαίνω που πλέον πρέπει να στραφεί πολιτικά η οικογένεια μου. Ακόμα συμπαθώ και τον φιλελεύθερο αντιρατσιστη Τζημερο. Highlander

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών