southern έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 17:35
Και εγω νεώτερος δεν αγνοουσα τις Ρωσίδες και τις ουκρανες. Απλά δεν μου άρεσαν οι δουλειές που έκαναν για να κάνω σοβαρή σχέση και να παντρευτώ. Δίνω βάση στη δουλειά της κάθε γυναίκας που θα τη δω σοβαρά. Γιατί η οικογένεια έχει έξοδα. Θες τουλάχιστον 2500 ευρώ το μήνα για να ζήσεις αξιοπρεπώς σαν αντρόγυνο με παιδί. Σε παρακαλώ πολύ κόψε το κυρηγμα. Δεν είμαι άγιος αλλά καταλαβαίνω που πλέον πρέπει να στραφεί πολιτικά η οικογένεια μου. Ακόμα συμπαθώ και τον φιλελεύθερο αντιρατσιστη Τζημερο.
Highlander
Γιατί να τις αγνοείς, αφού ανήκουν στην "Λευκή Φυλή";
Το έχω καταλάβει ότι μόνο η οικογένεια σου σε ενδιαφέρει και ο εαυτός σου και μόνο βάσει αυτής θα στραφείς κάπου πολιτικά.
Για όλα αυτά που παραθέτεις βέβαια σε σχέση με τη ΧΑ μην έχεις την εντύπωση ότι δεν είσαι και εσύ υπόλογος διότι τα γνώριζες και είτε τα ανεχόσουν είτε τα στήριζες. Η ετεροχρονισμένη παράθεση τους το... 2019 λες και είναι άγνωστα πράγματα, έχει ως μόνο σκοπό το αυτοξέπλυμα σου.
Ούτε έχεις αλλάξει πραγματικά ιδέες.
Αν ήσουν πραγματικά αντιρατσιστής θα ευαισθητοποιούσουν όταν ξυλοκοπούνταν πάμφτωχοι μετανάστες από το Αφγανιστάν και την Αίγυπτο, και εσύ προτιμούσες να διαβάζεις βιβλία του Πλεύρη για τους βαρβάρους, όχι όταν παντρεύτηκε ο αδερφός σου αλλοδαπή και αισθάνθηκες ότι πλέον απειλείται η οικογένεια σου από την ιδεολογία που στήριζες.