Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?
Re: Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Μαυροβασίλης
0/10 και πραγματικά ελπίζω ότι ο Διάδοχος δεν έχει καταπέσει τόσο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Γιωργης έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:39Συχνα πυκνα ακουω οτι οι ποντιοι ειναι πολεμικος λαος, σφυρηλατημενος σε μαχες κτλ κτλ.
Ας μας πουν εδω μεσα οι ειδήμονες, ποτε πολεμησε ο ποντος ακροβως και εναντιων ποιας χωρας? Απο οσο γνωρίζω ΕΝΑ αντάρτικο εκαμαν μονο και αυτο τελειως αποτυχημένο. Πολεμησαν εναντιων των Τούρκων ΜΟΝΟ ως συμμαχοι των Ρώσων και οπως και με την ελλαδα ο αριθ μ ος των εθελοντων ηταν ασημαντος.
Απεναντιας, ο λαος των ποντιων ειναι ενας λαος εμπόρων και μουσικών ( ο θεος να το πει μουσικη αυτο το πραμα). Τουλαχιστον στη σοβιετια και στην ελλαδα αυτο ηταν το επαγγελμα τους. Παντοπωλες σε παγκους της λαϊκής, μουσικοι του δρομου, κλπ κλπ
Τι ακριβώς τους κανει πολεμικο λαο? Που δερνανε στα 90ς αθωους περαστικους νοικοκυρηδες? Που πλακωνανε 40 ατομα εναν? Αυτος ριναι ο διαβοητος πολεμικος λαος.
Βαζω το νημα στην ιστορια γιατι περιμένω να μου αποδειξετε τον ισχυρισμο με πηγες αν και δεν εχω πολλες ελπιδες καθως θα διαγραφει και αυτο το νημα οπως και τοσα αλλα που λενε αληθειες.
Κυριοι, ιδου ο ποντος ιδου και το πηντημα
Μην ξεχνάς και την απόκρυφη τεχνική του slav squatΟρέστης 35 έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 23:52Γιωργης έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:39Συχνα πυκνα ακουω οτι οι ποντιοι ειναι πολεμικος λαος, σφυρηλατημενος σε μαχες κτλ κτλ.
Ας μας πουν εδω μεσα οι ειδήμονες, ποτε πολεμησε ο ποντος ακροβως και εναντιων ποιας χωρας? Απο οσο γνωρίζω ΕΝΑ αντάρτικο εκαμαν μονο και αυτο τελειως αποτυχημένο. Πολεμησαν εναντιων των Τούρκων ΜΟΝΟ ως συμμαχοι των Ρώσων και οπως και με την ελλαδα ο αριθ μ ος των εθελοντων ηταν ασημαντος.
Απεναντιας, ο λαος των ποντιων ειναι ενας λαος εμπόρων και μουσικών ( ο θεος να το πει μουσικη αυτο το πραμα). Τουλαχιστον στη σοβιετια και στην ελλαδα αυτο ηταν το επαγγελμα τους. Παντοπωλες σε παγκους της λαϊκής, μουσικοι του δρομου, κλπ κλπ
Τι ακριβώς τους κανει πολεμικο λαο? Που δερνανε στα 90ς αθωους περαστικους νοικοκυρηδες? Που πλακωνανε 40 ατομα εναν? Αυτος ριναι ο διαβοητος πολεμικος λαος.
Βαζω το νημα στην ιστορια γιατι περιμένω να μου αποδειξετε τον ισχυρισμο με πηγες αν και δεν εχω πολλες ελπιδες καθως θα διαγραφει και αυτο το νημα οπως και τοσα αλλα που λενε αληθειες.
Κυριοι, ιδου ο ποντος ιδου και το πηντημα

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Αυτό έχω καταλάβει κι εγώ ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δίκαση λες ε, καθόλου κακή ιδέα αν και μεις παίζουμε κυρίως χέβυ μένταλ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ο κάθε μυτόγκας που έμαθε να κρατά μια καραμπίνα την είδε "πολεμικός λαός".
Ρε φόσκυλι, οι Μαορί εκτός από κάτι μεγαλόσωμα κοτόπουλα, με τί άλλο πολέμησαν και νίκησαν? 

Εσύ άστο καλύτερα γιατί εκεί έχει πιο πολλές χελώνες από κοτόπουλα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τις χελώνες δε θα τις πειράζετε!
Τις χελώνες!
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Oι Πόντιοι είναι πολεμικός λαός γιατί χορεύουν την Σέρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Έλα Θεσσαλονίκη να δεις κάτι μανίκια που 'χουν όλοι οι Πόντιοι.

Dein Herz, meine Gier
- hellegennes
Διακρίνω έναν υφέρποντα ρατσισμό στο ψευδοευρωπαϊκό προσωπείο σου.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 20:16Ήμαρτον, βάλε και μαμελούκους, χούτου και κανίβαλους των νησιών σέντινελaspergillus έγραψε: ↑30 Απρ 2019, 15:52μέρος του ελληνικού λαού όπως οι Κύπριοι και οι Βορειοηπειρώτες.
Εσύ τώρα θεωρείσαι άνθρωπος που υποστηρίζει τα ευρωπαϊκά ιδεώδη, αλλά οι απόψεις σου προδίδουν προκατάληψη, αναπαραγωγή στερεοτύπων και πηγαίο ρατσισμό. Κανίβαλοι, Μαμελούκοι και λοιποί υπάνθρωποι. Το τρίτο Ράιχ θα ήταν περήφανο για σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Μαρ 2024, 22:33
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Αύγ 2024, 20:25
-