Στην Οθωμανική Αυτοκρατορία υπήρχαν και επώνυμα; Ρε, τι μαθαίνει κανείς στο πχώρουμ...ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:16Το ξέρετε αλλά δεν το λέτε
Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?
- Λίνο Βεντούρα
Re: Απο που και ως που πολεμικος λαος οι ποντιοι?
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Μόλις 30 χρόνια αφού σας έδωσαν την άδεια να ενωθείτε ανατολικοί με δυτικούς!Γιωργης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 14:58Μιλησε και η γαλιτσα μου που της εχω τοση αδυναμια. Αχου το.
Οι Γερμανοί τσακισαν τους ελληνες σκλαβους των Ρωμαίων στα σκοτεινα δαση του τευτομπουργκ. Ξανατσακισαν τους παπουδες σου οταν με τη μασκα του γεννιτσαρου θελησαν να μας επιβαλουν την σαρια στη μαχη της Βιέννης. Ο λαος των Γερμανών δεν σκλαβωνεται. Αντιθετα με σας δεν ξερουμε τι σημαινει σλλαβια. Δεν ξερουμε τιτι σημαινει να χεις εναν παπου τουρκο, προπαπου αρμενη, αραβα και κοκ. Ειμαστε λαος με ριζες βαθιες.
Φιλακια αγαπουλα. Ριξε ενα ταιφτετελι τωρα να χωνεψεις το αρνακι.
Την επόμενη φορά πρέπει να σας χωρίσουμε στα τέσσερα και να επιβάλλουμε αποζημιώσεις που θα σας κάνουν να αναπολείτε τι καλά περνούσατε στο διάστημα του Μεσοπολέμου και δεν το εκτιμούσατε.
Καλά δεν έχετε βαρεθεί να αρχίζετε πολέμους που δεν μπορείτε να τελειώσετε και να σας βιάζουν τις γυναίκες οι Σλάβοι; Παλιοφρίτσηδες, Ούννοι.
- Λίνο Βεντούρα
Θα μου απαντήσεις στην ερώτηση;DIOMEDESGR έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:17Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:09Για πες μας ποιους χορούς βλέπουν τα μάτια σου και ποια γλώσσα ακούνε τα αυτιά σου;
Μα έχει ομολογήσει σε άλλο νήμα: κοιλούμπα, μαυριδερός, κοντός, με μακριά κοτσίδα, βαμμένη ξανθιά και αρχή φαλάκρας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 15:30Ξανθή αγαπημένη βαλκυρία μου, πάω στοίχημα ότι είσαι καλύτερος στο τσιφτετέλι.Γιωργης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 14:58Μιλησε και η γαλιτσα μου που της εχω τοση αδυναμια. Αχου το.
Οι Γερμανοί τσακισαν τους ελληνες σκλαβους των Ρωμαίων στα σκοτεινα δαση του τευτομπουργκ. Ξανατσακισαν τους παπουδες σου οταν με τη μασκα του γεννιτσαρου θελησαν να μας επιβαλουν την σαρια στη μαχη της Βιέννης. Ο λαος των Γερμανών δεν σκλαβωνεται. Αντιθετα με σας δεν ξερουμε τι σημαινει σλλαβια. Δεν ξερουμε τιτι σημαινει να χεις εναν παπου τουρκο, προπαπου αρμενη, αραβα και κοκ. Ειμαστε λαος με ριζες βαθιες.
Μείνε σ' αυτό που κάνεις καλά και άσε την ιστορία.

Δεν γίνεται να μην ξέρει τσιφτετέλι, ο Κιμ.
Έχω και σοβαρό πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.Juno έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:28Μα έχει ομολογήσει σε άλλο νήμα: κοιλούμπα, μαυριδερός, κοντός, με μακριά κοτσίδα, βαμμένη ξανθιά και αρχή φαλάκρας.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 15:30Ξανθή αγαπημένη βαλκυρία μου, πάω στοίχημα ότι είσαι καλύτερος στο τσιφτετέλι.Γιωργης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 14:58Μιλησε και η γαλιτσα μου που της εχω τοση αδυναμια. Αχου το.
Μείνε σ' αυτό που κάνεις καλά και άσε την ιστορία.
Δεν γίνεται να μην ξέρει τσιφτετέλι, ο Κιμ.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
O Iγκόρ κι ο Γιούρι όμως έχουν σκάσει στα γέλια εκεί κάτω στα καζάνια της κόλασης καθώς διαβάζουν αυτά που γράφεις.
https://rarehistoricalphotos.com/soviet ... oman-1945/
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
7 σελίδες στο 24ωρο. Bewertung: Ausreichend.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Αφενός δεν είσαι Γερμανός, αφετέρου οι Γερμανοί τον ήπιανε τόσο άσχημα μέσα σε έναν αιώνα που ο μόνος λόγος που υπάρχουν σήμερα σαν λαός είναι η φιλευσπλαχνία των Ευρωπαίων. Μόνο 500.000 Γερμανοί πέθαναν από την σκλαβιά που ακολούθησε τον Β΄ΠΠ, αν και η γερμανική κυβέρνηση επίσημα λέει πως ήταν 2 με 2,5 εκατομμύρια.Γιωργης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 14:58Μιλησε και η γαλιτσα μου που της εχω τοση αδυναμια. Αχου το.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ναι αλλά πουλήσαν ακριβά το τομάρι των και βρέθηκαν Καβάλα στο άλογο στο τέλος. Οι άλλοι κατά τύχη υπάρχουν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πρόλαβες να αναπαραχθείς ρε;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Alchemist501
Είναι κοινή γνώσηΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:16Το ξέρετε αλλά δεν το λέτε
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- Alchemist501
DIOMEDESGR έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:17Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 18:09Για πες μας ποιους χορούς βλέπουν τα μάτια σου και ποια γλώσσα ακούνε τα αυτιά σου;
Βαζει τον Λαζαρη κα θελει να περνιεται για σοβαρο ατομο

“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ ξέρω 3 τουλαχιστον άτομα -ίδηδες που δεν έχουν καμία σχέση με Πόντο (ή ετσι λενε τουλάχιστον). Δεν κατάγονται καν απο Μακεδονία-Θράκη,αλλα απο εντελώς άκυρα μέρη. Ο ένας Κυκλαδίτης, ο άλλος Πελοποννήσιος και ο άλλος από Εύβοια. Ούτε καν απο Θεσσαλία και πάνω.hellegennes έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 01:03Στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα επικράτησε οριστικά. Ήταν μια τάση που εμφανίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα.
Το -ίδης είναι αρχαιοελληνική κατάληξη που χρησιμοποιούσαν για να δηλώσουν την έννοια «γιος του Χ». Από την μεριά του πατέρα μου είμαι Πόντιος. Μόνο ο παππούς μου όμως έχει επίθετο σε -ίδης κι αυτό γιατί άλλαξαν το επώνυμό τους όταν ήρθαν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι στην περιοχή έχουν ακόμα επώνυμα σε -άδης, -άκης, -πουλος.
- Λίνο Βεντούρα
Η κατάληξη υπάρχει σε όλην την χώρα. Γιατί σου φαίνεται παράξενο;vantono έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:06Εγώ ξέρω 3 τουλαχιστον άτομα -ίδηδες που δεν έχουν καμία σχέση με Πόντο (ή ετσι λενε τουλάχιστον). Δεν κατάγονται καν απο Μακεδονία-Θράκη,αλλα απο εντελώς άκυρα μέρη. Ο ένας Κυκλαδίτης, ο άλλος Πελοποννήσιος και ο άλλος από Εύβοια. Ούτε καν απο Θεσσαλία και πάνω.hellegennes έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 01:03Στο δεύτερο μισό του 20ού αιώνα επικράτησε οριστικά. Ήταν μια τάση που εμφανίστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα.
Το -ίδης είναι αρχαιοελληνική κατάληξη που χρησιμοποιούσαν για να δηλώσουν την έννοια «γιος του Χ». Από την μεριά του πατέρα μου είμαι Πόντιος. Μόνο ο παππούς μου όμως έχει επίθετο σε -ίδης κι αυτό γιατί άλλαξαν το επώνυμό τους όταν ήρθαν στην Ελλάδα. Οι περισσότεροι στην περιοχή έχουν ακόμα επώνυμα σε -άδης, -άκης, -πουλος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
26 Μαρ 2024, 22:33
-
-
Νέα δημοσίευση Διεγράφη ο Καρατζαφέρης από το ΛΑΟΣ
από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ » 07 Μαρ 2025, 19:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 71 Απαντήσεις
- 1546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
12 Μαρ 2025, 03:05
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
06 Αύγ 2024, 20:25
-