Λοιπον.
Θεωρητικα,ασχετα τι πιστευετε η οχι..εστω οτι στα σιγουρα υπαρχει η μετενσαρκωση.Μιλαω για μετενσαρκωση ναι;Οχι για μετεμψυχωση.Δηλαδη οτι υπαρχουν προηγουμενες ζωες,αλλα εισασταν ανθρωποι,οχι ζωα., τι πιστευετε οτι θα εισασταν;
Προσεξτε,δεν εννοω ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ στις προηγουμενες ζωες σας,λεω τι πιστευετε οτι θα εισασταν,και βεβαια λαμβανοντας υποψην διαφορα χαρακτηριστικα ειτε του χαρακτηρα σας/προσωπικοτητας..ακομα και φατσικα.Κυριως προσωπικοτητας βεβαια.Επισης θεματα γουστου.
Για παραδειγμα.
Εγω απο την πολυ νεανικη ηλικια,εβαζα στα ματια μου αιλαινερ.Εντονο.Κατι αναλογο με αυτο των αιγυπτιων,οκ οχι τοσο εντονο βεβαια,πιο κομψο.
Ενω δενε χω ΚΑΜΙΑ καταβολη και κανενα ακουσμα απο μικρη σε ανατολιτικες μουσικες,το αντιθετο θα ελεγα,δηλαδη ακουγα απο την κουνια μου κλασσικη μουσικη,καθως οι γονεις μου ειναι λατρεις αυτου του ειδους,και εμενα μου αρεσει εννοειται,και απο ελληνικα τιποτα απολυτως απο γονεις,αργοτερα εγω ακουγα πολυ ροκ και απο ελληνικα μονο εντεχνα,και αργοτερα ρεμπετικα,με γοητευσε απο καποια φαση και μετα η καθαρα ανατολιτικη μουσικη.Και οταν λεω ανατολιτικη εννοω την ποιοτικη,παραδοσιακη,ας το γραψω εντεχνη.
Οπως εχω ξαναγραψει,πχ ομαρ φαρουκ τεκμπιλεκ.
Επισης....
Λατρευω τις γατες.Γενικα τα αιλουροειδη βεβαια.Οι γατες ηταν το αγαπημενο ζωο της αιγυπτου,και στην τουρκια βεβαια τις αγαπανε.
Να πω και κατι τελευταιο.Απο μικρη εβλεπα ενα ονειρο.Εβλεπα οτι ημουν σε εναν εξωτερικο χωρο,και κατεβαινα κατι τεραστια πετρινα σκαλια.Μετα απο χρονια,βλεποντας τις πυραμιδες του Χεοπα,συνηδειτοποιησα οτι αυτο που εβλεπα ηταν ισως οι πυραμιδες;
Διοτι αν δειτε οι πυραμιδες αυτες ειναι σαν σκαλια,τουλαχιστον καποιες απο αυτες,ετσι εχω δει σε φωτο βεβαια,δεν τις εχω επισκεφτει δυστυχως.
Οποτε αν υπαρχουν προηγουμενες ζωες,σιγουρα στην μια ημουν αιγυπτια.
Επισης σιγουρα σε αλλη ζωη θα πρεπει να ημουν και σουηδεζα.Διοτι λατρευω γενικα τα συστηματα των σουηδων και την νοοτροπια τους σε πολλα θεματα και το θεωρω το καλυτερο πολιτικο συστημα,αλλα μην επεκταθουμε ΠΛΗΖ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ.

Κατι αναλογο ρωταω και για εσας.
Ξαναλεω....δεν μας ενδιαφερει σε αυτο το θεμα να πουμε αν πιστευουμε στην μετενσαρκωση η οχι,απλα το θεωρουμε ΔΕΔΟΜΕΝΟ και σε σχεση με την προσωπικοτητα μας,τα γουστα μας κλπ,λεμε τι πιστευουμε οτι θα ειμασταν.