Στον Τευτοβούργειο Δρυμό ήμουν αλλά ως Έλλην λεγεωνάριος στην υπηρεσία της Ρώμης, και μ' έφαγε μπαμπέσικα ο Λαζούλριχ, ο προ-προ^25-πάππος του Γιώργη.Ζαποτέκος έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:23Επί Ρωμαιοκρατίας ήσουν ο Κράσσος στις Κάρρες ή ο Κοϊντίλιος Ουάρος στον Τευτοβούργιο Δρυμό ;Νταρνάκας έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 22:51Στην τελευταία μου ζωή θυμάμαι πως κυνηγούσα κάτι Ινδιάνους, και λίγο πριν τους επιτεθώ γύρισα και φώναξα στους άντρες της ίλης μου "Zήτω παιδιά! Τους πιάσαμε! Toυς καθαρίζουμε και γυρνάμε στο στρατόπεδο!". Μετά όμως κάτι πρέπει να πήγε στραβά και τον ήπιαμε.
Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Την κρατάς την βεντέτα ;Νταρνάκας έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:39Στον Τευτοβούργειο Δρυμό ήμουν αλλά ως Έλλην λεγεωνάριος στην υπηρεσία της Ρώμης, και μ' έφαγε μπαμπέσικα ο Λαζούλριχ, ο προ-προ^25-πάππος του Γιώργη.Ζαποτέκος έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:23Επί Ρωμαιοκρατίας ήσουν ο Κράσσος στις Κάρρες ή ο Κοϊντίλιος Ουάρος στον Τευτοβούργιο Δρυμό ;Νταρνάκας έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 22:51Στην τελευταία μου ζωή θυμάμαι πως κυνηγούσα κάτι Ινδιάνους, και λίγο πριν τους επιτεθώ γύρισα και φώναξα στους άντρες της ίλης μου "Zήτω παιδιά! Τους πιάσαμε! Toυς καθαρίζουμε και γυρνάμε στο στρατόπεδο!". Μετά όμως κάτι πρέπει να πήγε στραβά και τον ήπιαμε.

… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
γκέισα φυσικά
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Φύλαρχος-πολέμαρχος του πολιτισμού Κουργκάν της πρώιμης Γιάμνα φάσης (3300 π.Χ.) με μεγάλο κοπάδι αλόγων και βοοειδών.
https://www.nytimes.com/2015/06/16/scie ... peans.html
https://www.nytimes.com/2015/06/16/scie ... peans.html
Κι εγώ γκέις ( το αρσενικό της γκέισας ).
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
αν έχεις χιούμορ, τίποτε άλλο δεν χρειάζεσαι

δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:46αν έχεις χιούμορ, τίποτε άλλο δεν χρειάζεσαι

- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Όχι μωρέ, περασμένα ξεχασμένα.Ζαποτέκος έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:41Την κρατάς την βεντέτα ;Νταρνάκας έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:39Στον Τευτοβούργειο Δρυμό ήμουν αλλά ως Έλλην λεγεωνάριος στην υπηρεσία της Ρώμης, και μ' έφαγε μπαμπέσικα ο Λαζούλριχ, ο προ-προ^25-πάππος του Γιώργη.
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
Με την εμμονή που έχω για θέματα επιβίωσης, μάλλον κάποιος ερημίτης ή στρατιώτης θα ήμουν...
Yippie Kay Yay
-
- Phorum.gr user: independent_44
Πιστεύω ότι ήμουνα ναυτικός.
Mου αρέσουν πολύ τα νεοκλασικά κτίρια, τα ρούχα και τα αντικείμενα "εποχής", βλέπω σειρές, ταινίες, διαβάζω βιβλία που αναφέρονται σε αυτή την εποχή (1890-1965 στο περίπου) και μου ασκεί ιδιαίτερη έλξη η επιστήμη της εποχής εκείνης. Οπότε πρέπει να ήμουν επιστήμονας σε αυτό το χρονικό διάστημα και σίγουρα έζησα στις ΗΠΑ.
Πέρα από αυτό όμως έχω εικόνες από πολύ φουτουριστικά κτίρια, πόλεις, μέρη παρόμοια με της Γης αλλά μεγαλύτερης έκτασης, με ωκεανούς και πανύψηλα όρη κλπ. Επίσης βλέπω την εικόνα της Γης από ψηλά και αρχαίες πόλεις (πάντα από ψηλά όμως).
Τελευταία η πρώτη περίπτωση έχει αρχίσει να φθίνει, δεν αισθάνομαι ασφάλεια να καταφεύγω σε αυτή, δεν με ικανοποιεί. Ίσως γιατί αντιλήφθηκα ότι είναι απατηλή, ενώ πριν με την ορμή της νιότης αισθανόμουν ότι θα αλλάξει ο κόσμος όπως τότε που έζησα πιθανόν.
Παραπάνω δεν το έχω ψάξει, ίσως βέβαια και να μην είχα άλλη ζωή, στην Γη τουλάχιστον.
Πέρα από αυτό όμως έχω εικόνες από πολύ φουτουριστικά κτίρια, πόλεις, μέρη παρόμοια με της Γης αλλά μεγαλύτερης έκτασης, με ωκεανούς και πανύψηλα όρη κλπ. Επίσης βλέπω την εικόνα της Γης από ψηλά και αρχαίες πόλεις (πάντα από ψηλά όμως).
Τελευταία η πρώτη περίπτωση έχει αρχίσει να φθίνει, δεν αισθάνομαι ασφάλεια να καταφεύγω σε αυτή, δεν με ικανοποιεί. Ίσως γιατί αντιλήφθηκα ότι είναι απατηλή, ενώ πριν με την ορμή της νιότης αισθανόμουν ότι θα αλλάξει ο κόσμος όπως τότε που έζησα πιθανόν.
Παραπάνω δεν το έχω ψάξει, ίσως βέβαια και να μην είχα άλλη ζωή, στην Γη τουλάχιστον.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Bάζω λακ, στην περμαναντ κι αηλάϊνερ στα μάτια...
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
λαθρέμπορας, απέδρασα από φυλακή του Εδιμβούργου, κατέφυγα στη Λεγεώνα των Ξένων, πέθανα σε όαση κάτω από το παράθυρο μιας φελάχας της οποίας είχα δει μόνο τα μάτια και μόνο μια φορά
όλα καρατσεκαρισμένα, εδώ μέσα δεν γράφουμε μαλακίες
όλα καρατσεκαρισμένα, εδώ μέσα δεν γράφουμε μαλακίες
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις