Παρουσιάζει εκφυλιστικα συμπτώματα. Δες και το νήμα που άνοιξα για την ανατολική ΑττικήΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;
Τελος ο Φουντούλjης απο Χρυση αυγη
Re: Τελος ο Φουντούλjης απο Χρυση αυγη
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ναι οκ, δεν το λες απλά "δεν ειναι κι ενθουσιασμένη"

Μητέρα Μάνου Καπελώνη: “Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται πολιτικά τον θάνατο του γιου μου”
Το ξέσπασμα της Ουρανίας Σμαράγδας Καπελώνη: “Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού”
Γ. Βλάχος (δικηγόρος οικογένειας M. Καπελώνη): “Η Χρυσή Αυγή προσβάλλει τη μνήμη του”
Η οικογένεια Καπελώνη καταγγέλλει τη “Νεκροφιλική Φιέστα” της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή καθυβρίζει ως συκοφάντες τους γονείς του Μανώλη Καπελώνη
Οι γονείς του Καπελώνη σέρνουν στα δικαστήρια τον Μιχαλολιάκο για καπηλεία του γιου τους
ω ναι!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;

- Eθνικοκοινωνιστης
αξιοπρεπης δεν ειναι καποιος που καρπωνεται προσωπικα χρηματικο ωφελος πατωντας πανω σε θανατους συγγενικων του προσωπων ( οπως π.χ. και η ντορα)
αλλα στο γουπατο το τριτοκοσμικο ειμαστε ολα τα περιμενεις
αλλα στο γουπατο το τριτοκοσμικο ειμαστε ολα τα περιμενεις

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν

Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα εκανε καρριερα πάνω στο θάνατο του γιου του;
-Γιε μου, ήσουν αχρηστος σε αυτή την ζωή, αλλά τουλάχιστον με τον θάνατο σου εξασφάλισα 8Κ Ευρώ ανα μήνα!

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Χάρη στην δράση σκληρών αντιφα αναρχικών!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;

Το είπα κομψάvantono έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:58ναι οκ, δεν το λες απλά "δεν ειναι κι ενθουσιασμένη"
Μητέρα Μάνου Καπελώνη: “Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύεται πολιτικά τον θάνατο του γιου μου”
Το ξέσπασμα της Ουρανίας Σμαράγδας Καπελώνη: “Στη μνήμη του γιου μου γίνεται προσκλητήριο μίσους και διχασμού”
Γ. Βλάχος (δικηγόρος οικογένειας M. Καπελώνη): “Η Χρυσή Αυγή προσβάλλει τη μνήμη του”
Η οικογένεια Καπελώνη καταγγέλλει τη “Νεκροφιλική Φιέστα” της Χρυσής Αυγής
Η Χρυσή Αυγή καθυβρίζει ως συκοφάντες τους γονείς του Μανώλη Καπελώνη
Οι γονείς του Καπελώνη σέρνουν στα δικαστήρια τον Μιχαλολιάκο για καπηλεία του γιου τουςω ναι!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
- Υπερκουλτουριάρης
Έλα μην είσαι μαλάκας, σιγά μην χάρηκε κι όλας. Και η μάνα του Γρηγορόπουλου κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ,τι σημαίνει;μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 11:28
-Γιε μου, ήσουν αχρηστος σε αυτή την ζωή, αλλά τουλάχιστον με τον θάνατο σου εξασφάλισα 8Κ Ευρώ ανα μήνα!
Καλά έκανε και πήρε τα λεφτα, για να βοηθήσει την οικογένεια του, όσα του άφησε δηλαδή ο κυρ Νίκος γιατί έχει μια ροπή προς στα μαύρα.
Είχε την αξιοπρέπεια να μην πει κάτι κακό,όπως άλλοι αποχωρήσαντες που κάναν πως υποτίθεται,για να χωθούν σε άλλο κόμμα και να κυνηγήσουν κανένα ψιλό ακόμα.
θα ηθελα να δω μια μερα τη μουρη σου. το καλοκαιρι ερχομαι, θα πμΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;

- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Το αβατάρ σου πήζον είναι ο γνωστός καρπαζοεισπράκτορας; Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία φίλε μου. Κάνε λίγη υπομονή. Έρχεται η κατάρρευση όσες σπασμωδικές κινήσεις κι αν κάνετε. Πλησιάζει η ολική καταστροφή.
και η αυτοθυσια φιλε μου, καθε μερα στις ερπυστριες, εισαι ηρωαςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 13:10Το αβατάρ σου πήζον είναι ο γνωστός καρπαζοεισπράκτορας; Μεγάλο πράγμα η αυτογνωσία φίλε μου. Κάνε λίγη υπομονή. Έρχεται η κατάρρευση όσες σπασμωδικές κινήσεις κι αν κάνετε. Πλησιάζει η ολική καταστροφή.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελα μην είσαι ψεύτης. Ποτε κατέβηκε η Τζίνα με τον Σύριζα;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 13:04Έλα μην είσαι μαλάκας, σιγά μην χάρηκε κι όλας. Και η μάνα του Γρηγορόπουλου κατέβηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ,τι σημαίνει;μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 11:28
Καλά έκανε και πήρε τα λεφτα, για να βοηθήσει την οικογένεια του, όσα του άφησε δηλαδή ο κυρ Νίκος γιατί έχει μια ροπή προς στα μαύρα.
Είχε την αξιοπρέπεια να μην πει κάτι κακό,όπως άλλοι αποχωρήσαντες που κάναν πως υποτίθεται,για να χωθούν σε άλλο κόμμα και να κυνηγήσουν κανένα ψιλό ακόμα.
Μιλάνε τα αριστερά για αναξιοπρεπεια του Φουντούλη? Τα χαπατα που πάτησαν από τους νεκρούς του Πολυτεχνείου και δημιούργησαν νεκρούς στην ΕΡΤ για να κάνουν καριέρα? Οι πρώην γλυφτες της Δαμανάκη, αυτοί που πήραν τον Στάθη Παναγούλη στομκομα ? Ο γιος του Τεμπονέρα είναι η όχι ξεφτιλαε που πατά στο θάνατο του τραμπούκους πατέρα του για να πάρει κρατικές θέσεις επί ΣΥΡΙΖΑ. Πιο καραγκιόζης γίνεσαι σκίουροςμίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 11:28
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Golden Age
Για τον κύριο Λάμπρο, το μόνο που έχω να εκφράσω να πω είναι η απορρία μου γιατί βασίστηκε σε φήμες και δεν επικοινώνησε ο ίδιος να ρωτήσει εαν ισχύουν οι φήμες ή όχι.
Όσο για τους οπαδούς των ποικιλόχρωμων εθνομηδενιστών μιζαδόρων που "πανηγυρίζουν" για δήθεν αποχώρηση, άδικος κόπος:

Όσο για τους οπαδούς των ποικιλόχρωμων εθνομηδενιστών μιζαδόρων που "πανηγυρίζουν" για δήθεν αποχώρηση, άδικος κόπος:

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
#νορδικόςκούροςπήζον bot έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 13:07θα ηθελα να δω μια μερα τη μουρη σου. το καλοκαιρι ερχομαι, θα πμΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 10:47Διαλύεται η παράγκα του δύσμορφου υποβαλκάνιου με το προβληματικό γενετικό υπόβαθρο;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Καταρχήν είμαι αναρχικός, οχι αριστερός. Επιπλέον, το επιχείρημα σου ειναι whataboutism.Lord Brum έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 14:36Μιλάνε τα αριστερά για αναξιοπρεπεια του Φουντούλη?μίστερ μαξ έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 11:28
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μετά τη σοβαρή Χρυσή Αυγή τώρα έχουμε και το σοβαρό ISIS.
από Frappezitis » 10 Δεκ 2024, 07:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 379 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
12 Δεκ 2024, 13:57
-
-
-
Νέα δημοσίευση Επιτέλους τέλος στη νοοτροπία των Επιδομάτων. Ο Κυριάκος βάζει τέλος στις επιδοτήσεις στην Ενέργεια
από Kauldron » 25 Μάιος 2023, 01:26 » σε Εσωτερική Πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
25 Μάιος 2023, 04:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Την τσιμπησε τη Χρυση Σφαιρα ο Γιωργαρος
από Portia » 08 Ιαν 2024, 12:16 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 71 Απαντήσεις
- 2531 Προβολές
-