Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

η Εσθήρ είναι του Χέλη ,Γιούγκι!
ήρθες 2ος!
(✿ ♥‿♥)
- Sid Vicious
Πιστεύω δεν είχα προηγούμενη ζωή, είμαι καινούργιο unique μοντέλο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Υπερκουλτουριάρης
Είχες,υπάρχει και μια σοφία μέσα σου,απλά δεν έγιναν πολλές μετενσαρκώσεις. 2-3 τις βάρεσες όμως. Πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, να ακούμε και τους επιστήμονες!Sid Vicious έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:12Πιστεύω δεν είχα προηγούμενη ζωή, είμαι καινούργιο unique μοντέλο
Διακρίνω αυτούς με την πρώτη ενσάρκωση από χιλιόμετρα. Δεν είσαι τέτοιος

Ειχα και εσενα με την διαφορα οτι εσυ ησουν αντρας ευνουχος.
- Υπερκουλτουριάρης
Άνδρας ευνούχος δεν ήσουν ποτέ, σε διαβεβαιώνω εγώ. Εσύ μετενσαρκώθηκες αρκετά. Είχες και μπρουτάλ παρουσίες, για τον λόγο αυτό σε επιασε το φεμινιστικό στην παρούσα, για την ισορροπία του Κάρμα.
Παίζει, ποιος ξέρει πόσο κακό έχω κάνει και κάθομαι και στεναχωριέμαι τώρα, στο μπρούταλ όμως πάλι. Θελω καποια στιγμή να μετενσαρκωθώ σε κάτι πιο ζεν. Κουράστηκα πχιαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:39Άνδρας ευνούχος δεν ήσουν ποτέ, σε διαβεβαιώνω εγώ. Εσύ μετενσαρκώθηκες αρκετά. Είχες και μπρουτάλ παρουσίες, για τον λόγο αυτό σε επιασε το φεμινιστικό στην παρούσα, για την ισορροπία του Κάρμα.
Έτσι, συμφωνώ, μια σοφία, ποίηση, μια ρομαντζαδα από άλλη εποχή. Αδυνατον να είναι η πρώτη τουΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:15Είχες,υπάρχει και μια σοφία μέσα σου,απλά δεν έγιναν πολλές μετενσαρκώσεις. 2-3 τις βάρεσες όμως. Πριν βγάλουμε βιαστικά συμπεράσματα, να ακούμε και τους επιστήμονες!Sid Vicious έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:12Πιστεύω δεν είχα προηγούμενη ζωή, είμαι καινούργιο unique μοντέλο
Διακρίνω αυτούς με την πρώτη ενσάρκωση από χιλιόμετρα. Δεν είσαι τέτοιος
Εισαι ΘΕΑΡΑ μαναρι μου..εισαι θεαρα!

[Τον Ju ειπε ευνουχο η Ιφιδαρα,οχι τον εαυτο της.]

Ειχα κανει και εγω οχι ενα,δυο τεστ τετοια,βεβαια πολυ μετα που ειχα σκεφτει κατι για αιγυπτο,κυριως του ονειρου που εβλεπα.Εκανα το τεστ και τι μου εβγαλε;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑01 Μάιος 2019, 23:28είχα κάνει πριν χρόνια ένα τεστ σε κάποιο -και καλά αστρολογικό κέντρο- και μου είχε βγάλει ότι ήμουν ''γυναίκα ωρολογοποιός από την Βενεζουέλα''
μου είχε κολλήσει για ένα διάστημα και σκεφτόμουν ότι λες να ισχύει;
γιατί η σχέση μου με τον ''χρόνο'' είναι ιδιαίτερη. είτε έχει να κάνει με την εμφάνιση είτε με το πως τον αξιοποιώ. και η Βενεζουέλα είναι μια περιοχή που με ελκύει(όχι λόγω Τσάβες από παιδί είχα μια έλξη ανεξήγητη)
αλλά ευτυχώς μετά μου πέρασε γιατί με επηρέασε πάρα πολύ τότε.
Ημουν Ραφτης αιγυπτιος την εποχη των πυραμιδων!!!!!!!

Απιστευτο! Το καλυτερο,ξερω να ραβω πολυ καλα.Τωρα δεν ραβω βεβαια ,βαριεμαι,αλλα η μαμα μου,ηταν ραφτρα και μου ειχε μαθει και εραβα πολλα μικρη και εφηβη!

Εννοειται δεν τα πιστευω αυτα τα τεστ,αλλα δες τωρα συμπτωση!
- Υπερκουλτουριάρης
Εγώ να σε πω σκέφτηκα πως η σκηνή με την κοπέλα και το ποτάμι, είναι όντως ανάμνηση,αλλά δεν ήσουν εσύ η κοπέλαΊφιδα έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:51Παίζει, ποιος ξέρει πόσο κακό έχω κάνει και κάθομαι και στεναχωριέμαι τώρα, στο μπρούταλ όμως πάλι. Θελω καποια στιγμή να μετενσαρκωθώ σε κάτι πιο ζεν. Κουράστηκα πχιαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:39Άνδρας ευνούχος δεν ήσουν ποτέ, σε διαβεβαιώνω εγώ. Εσύ μετενσαρκώθηκες αρκετά. Είχες και μπρουτάλ παρουσίες, για τον λόγο αυτό σε επιασε το φεμινιστικό στην παρούσα, για την ισορροπία του Κάρμα.

Υ.Γ. O Sid, ας μας κάνει το τζόβενο, έχει παρελθόν.
Ναι ρε,μην σου πω οτι αυτος ειναι ο παλαιοτερος..για αυτο το παιζει ετσι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 20:06Εγώ να σε πω σκέφτηκα πως η σκηνή με την κοπέλα και το ποτάμι, είναι όντως ανάμνηση,αλλά δεν ήσουν εσύ η κοπέλαΊφιδα έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:51Παίζει, ποιος ξέρει πόσο κακό έχω κάνει και κάθομαι και στεναχωριέμαι τώρα, στο μπρούταλ όμως πάλι. Θελω καποια στιγμή να μετενσαρκωθώ σε κάτι πιο ζεν. Κουράστηκα πχιαΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 19:39
Άνδρας ευνούχος δεν ήσουν ποτέ, σε διαβεβαιώνω εγώ. Εσύ μετενσαρκώθηκες αρκετά. Είχες και μπρουτάλ παρουσίες, για τον λόγο αυτό σε επιασε το φεμινιστικό στην παρούσα, για την ισορροπία του Κάρμα.Δεν το έγραψα για να μην στεναχωρηθείς. Τώρα τακτοποιείς εκείνο το Κάρμα, μετά θα γίνεις εντελώς Ζεν. Αυτή είναι η διαδικασία, μην μασάς.
Υ.Γ. O Sid, ας μας κάνει το τζόβενο, έχει παρελθόν.
Και μην σου πω και τι μπορει να ηταν.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πιστεύετε στη θρησκεία που πιστεύετε;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 26 Ιαν 2025, 22:32 » σε Θρησκειολογία - 4 Απαντήσεις
- 394 Προβολές
-