Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Τι πιστεύετε οτι ήσασταν σε προηγούμενες ζωές σας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 02 Μάιος 2019, 20:24

Αυτή η σελίδα

https://pastlife-test.com

μου έβγαλε αυτό

In your previous life you were...
Sheriff's deputy

You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 02 Μάιος 2019, 20:29

Εσθήρ έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:11
Υπερκουλτουριάρης έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:06
Ίφιδα έγραψε:
02 Μάιος 2019, 19:51

Παίζει, ποιος ξέρει πόσο κακό έχω κάνει και κάθομαι και στεναχωριέμαι τώρα, στο μπρούταλ όμως πάλι. Θελω καποια στιγμή να μετενσαρκωθώ σε κάτι πιο ζεν. Κουράστηκα πχια
Εγώ να σε πω σκέφτηκα πως η σκηνή με την κοπέλα και το ποτάμι, είναι όντως ανάμνηση,αλλά δεν ήσουν εσύ η κοπέλα :-? Δεν το έγραψα για να μην στεναχωρηθείς. Τώρα τακτοποιείς εκείνο το Κάρμα, μετά θα γίνεις εντελώς Ζεν. Αυτή είναι η διαδικασία, μην μασάς.

Υ.Γ. O Sid, ας μας κάνει το τζόβενο, έχει παρελθόν.
Ναι ρε,μην σου πω οτι αυτος ειναι ο παλαιοτερος..για αυτο το παιζει ετσι.
Και μην σου πω και τι μπορει να ηταν.
Εικόνα
Παιδιά η αλήθεια είναι πως ότι με τυχαίνει πολλές φορές με φαίνεται σα να μην είναι κάτι καινούργιο, σα να με έχει ξανατύχει αλλά από την άλλη ποτέ δεν χορταίνω την ζωή και ποτέ δεν την βαριέμαι, τα πάντα δείχνουν μοναδικά ακόμη και όταν υπάρχει η αίσθηση πως με έχουν ξανατύχει.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 02 Μάιος 2019, 20:32

Feindflug έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:24
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

You were enforcing law in one of the English colonial settlements in the early 17th century. You died in a gunfight as a hero after fending off bandits.
Ρε..εμενα μου εβγαλε οτι ημουν ο κλεφτης που ο σεριφ σκοτωσε με 3 πυροβολισμους οταν μπλοκαρε το οπλο μου! :smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Μάιος 2019, 20:33

Εγώ να σε πω σκέφτηκα πως η σκηνή με την κοπέλα και το ποτάμι, είναι όντως ανάμνηση,αλλά δεν ήσουν εσύ η κοπέλα :-? Δεν το έγραψα για να μην στεναχωρηθείς. Τώρα τακτοποιείς εκείνο το Κάρμα, μετά θα γίνεις εντελώς Ζεν. Αυτή είναι η διαδικασία, μην μασάς. .
Λες; Πάντως έβλεπα μέσα απ τα μάτια της κοπέλας και τα μαλλιά και το φόρεμα και το ποτάμι και τα μαύρα πόδια του αλόγου και τον τύπο. Ακόμα και τον θόρυβο όταν κατέβηκε απ τ άλογό, ήταν βαρύς, Παίζει να φορούσε και πανοπλία.

Πάντως πέρα απ την πλάκα, έχω δει την συγκεκριμένη σκηνή πάνω από δέκα φορές, υπερβολικά ζωντανά και πάντα ξυπνούσα με τρόμο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα » 02 Μάιος 2019, 20:35

Εσθήρ έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:32
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Ρε..εμενα μου εβγαλε οτι ημουν ο κλεφτης που ο σεριφ σκοτωσε με 3 πυροβολισμους οταν μπλοκαρε το οπλο μου! :smt005::smt005::smt005:
Πφφφ τραπεζίτης που ζούσα στην Ελβετία και πέθανα σε κυνηγετικό ατύχημα. Μποοοουρινγκ

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 02 Μάιος 2019, 20:36

Ίφιδα έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:35
Εσθήρ έγραψε:
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

Πφφφ τραπεζίτης που ζούσα στην Ελβετία και πέθανα σε κυνηγετικό ατύχημα. Μποοοουρινγκ
Ρε ,μηπως σε μπερδεψε με τον ελβετο τραπεζιτη; :smt005:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 02 Μάιος 2019, 20:40

Εσθήρ έγραψε:
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

:003::003::003:

Justice has been served!
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 02 Μάιος 2019, 20:55

Εσθήρ έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:04
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:
01 Μάιος 2019, 23:28
είχα κάνει πριν χρόνια ένα τεστ σε κάποιο -και καλά αστρολογικό κέντρο- και μου είχε βγάλει ότι ήμουν ''γυναίκα ωρολογοποιός από την Βενεζουέλα'' :o
μου είχε κολλήσει για ένα διάστημα και σκεφτόμουν ότι λες να ισχύει;
γιατί η σχέση μου με τον ''χρόνο'' είναι ιδιαίτερη. είτε έχει να κάνει με την εμφάνιση είτε με το πως τον αξιοποιώ. και η Βενεζουέλα είναι μια περιοχή που με ελκύει(όχι λόγω Τσάβες από παιδί είχα μια έλξη ανεξήγητη)
αλλά ευτυχώς μετά μου πέρασε γιατί με επηρέασε πάρα πολύ τότε.
Ειχα κανει και εγω οχι ενα,δυο τεστ τετοια,βεβαια πολυ μετα που ειχα σκεφτει κατι για αιγυπτο,κυριως του ονειρου που εβλεπα.Εκανα το τεστ και τι μου εβγαλε;
Ημουν Ραφτης αιγυπτιος την εποχη των πυραμιδων!!!!!!! :smt005::smt005::smt005:
Απιστευτο! Το καλυτερο,ξερω να ραβω πολυ καλα.Τωρα δεν ραβω βεβαια ,βαριεμαι,αλλα η μαμα μου,ηταν ραφτρα και μου ειχε μαθει και εραβα πολλα μικρη και εφηβη! :smt005:
Εννοειται δεν τα πιστευω αυτα τα τεστ,αλλα δες τωρα συμπτωση!
είχα επηρεαστεί τόσο που από ένα σημείο και μετα άρχισα να φοβάμαι.
νταξ ευτυχώς το ξεπέρασα!

ράφτης;
πως λέμε κόβεις και ράβεις :lol::lol:

(αυτό με το ράψιμο μην το αφήσεις ,είναι τέχνη και θα σου χρειαστεί ειδικά στις μέρες μας. :smt023 )
(✿ ♥‿♥)

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 » 02 Μάιος 2019, 21:09

02 Μάιος 2019, 20:55
Εσθήρ έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:04
01 Μάιος 2019, 23:28
είχα κάνει πριν χρόνια ένα τεστ σε κάποιο -και καλά αστρολογικό κέντρο- και μου είχε βγάλει ότι ήμουν ''γυναίκα ωρολογοποιός από την Βενεζουέλα'' :o
μου είχε κολλήσει για ένα διάστημα και σκεφτόμουν ότι λες να ισχύει;
γιατί η σχέση μου με τον ''χρόνο'' είναι ιδιαίτερη. είτε έχει να κάνει με την εμφάνιση είτε με το πως τον αξιοποιώ. και η Βενεζουέλα είναι μια περιοχή που με ελκύει(όχι λόγω Τσάβες από παιδί είχα μια έλξη ανεξήγητη)
αλλά ευτυχώς μετά μου πέρασε γιατί με επηρέασε πάρα πολύ τότε.
Ειχα κανει και εγω οχι ενα,δυο τεστ τετοια,βεβαια πολυ μετα που ειχα σκεφτει κατι για αιγυπτο,κυριως του ονειρου που εβλεπα.Εκανα το τεστ και τι μου εβγαλε;
Ημουν Ραφτης αιγυπτιος την εποχη των πυραμιδων!!!!!!! :smt005::smt005::smt005:
Απιστευτο! Το καλυτερο,ξερω να ραβω πολυ καλα.Τωρα δεν ραβω βεβαια ,βαριεμαι,αλλα η μαμα μου,ηταν ραφτρα και μου ειχε μαθει και εραβα πολλα μικρη και εφηβη! :smt005:
Εννοειται δεν τα πιστευω αυτα τα τεστ,αλλα δες τωρα συμπτωση!
είχα επηρεαστεί τόσο που από ένα σημείο και μετα άρχισα να φοβάμαι.
νταξ ευτυχώς το ξεπέρασα!

ράφτης;
πως λέμε κόβεις και ράβεις :lol::lol:

(αυτό με το ράψιμο μην το αφήσεις ,είναι τέχνη και θα σου χρειαστεί ειδικά στις μέρες μας. :smt023 )
Αν σου πω οτι το εχω σκεφτει;
Κοιτα...για τα ρουχα μου μπα,βαριεμαι να ραψω..ομως απο μεταποιησεις μια χαρα,επισης αν χασω την δουλεια μου.....(κουφια η ωρα) ειναι και αυτο μια προοπτικη. :smt023

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 02 Μάιος 2019, 21:15

yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 02 Μάιος 2019, 21:25

Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

εμένα μου έβγαλε αυτό
:o:o:o
Painter

You served multiple royal families and painted plenty of portraits. You could see things in a different light than other people. Craving to see the world, you decided to set on an adventure overseas but your ship was attacked by pirates and you died.

You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.

You won't change your previous life but you can change the one you live now! Everyone of us longs for a little bit of luck and we offer you the chance how you can achieve it! You just need to let your friends know about this webpage. They can also have a laugh at it and can find out about who they were in their previous lives. However, if you do not tell anyone about this page, your life will turn into hell! We do not want to worry you but do you want to take chances?!

2-4 One week without bad luck
5-8 One month of happiness and getting to know a lifelong friend
9 or more Half year of happiness and your lifelong goal will come true

καμία σχέση όμως,δε ζωγραφίζω!
:roll:
(✿ ♥‿♥)

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 02 Μάιος 2019, 21:31

02 Μάιος 2019, 21:25
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

εμένα μου έβγαλε αυτό
Painter

You served multiple royal families and painted plenty of portraits. You could see things in a different light than other people. Craving to see the world, you decided to set on an adventure overseas but your ship was attacked by pirates and you died.

You have a great personality, so don't let it go to waste. You are also very creative and hardworking. Use your talents to your advantage.

You won't change your previous life but you can change the one you live now! Everyone of us longs for a little bit of luck and we offer you the chance how you can achieve it! You just need to let your friends know about this webpage. They can also have a laugh at it and can find out about who they were in their previous lives. However, if you do not tell anyone about this page, your life will turn into hell! We do not want to worry you but do you want to take chances?!

Υπονοεί ότι αναζητάς την περιπέτεια και είσαι καλλιτεχνική φύση, όχι ζωγράφος απαραίτητα.
Ή μπορεί να ζωγραφίζεις με τίποτα κοτσάνες που πετάς!
:smt005:
Dein Herz, meine Gier

Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης » 02 Μάιος 2019, 21:36

Ίφιδα έγραψε:
02 Μάιος 2019, 20:33

Εγώ να σε πω σκέφτηκα πως η σκηνή με την κοπέλα και το ποτάμι, είναι όντως ανάμνηση,αλλά δεν ήσουν εσύ η κοπέλα :-? Δεν το έγραψα για να μην στεναχωρηθείς. Τώρα τακτοποιείς εκείνο το Κάρμα, μετά θα γίνεις εντελώς Ζεν. Αυτή είναι η διαδικασία, μην μασάς. .
Λες; Πάντως έβλεπα μέσα απ τα μάτια της κοπέλας και τα μαλλιά και το φόρεμα και το ποτάμι και τα μαύρα πόδια του αλόγου και τον τύπο. Ακόμα και τον θόρυβο όταν κατέβηκε απ τ άλογό, ήταν βαρύς, Παίζει να φορούσε και πανοπλία.

Πάντως πέρα απ την πλάκα, έχω δει την συγκεκριμένη σκηνή πάνω από δέκα φορές, υπερβολικά ζωντανά και πάντα ξυπνούσα με τρόμο.
Ενοχές από τα κρίματα σου στην προηγούμενη ζωή :)
Μια πιο ορθολογική διαπίστωση είναι πως το υποσυνείδητο σου, βγάζει άσχημες εμπειρίες που είχες στο παρελθόν από άνδρες ή καταπίεση από αυτούς στο παρόν ή φοβίες για το ανδρικό φύλο ως δυνάμει απειλητικό. Να ξέρεις πάντως, δεν όλοι έτσι, οι περισσότεροι μην σου πω προς το θετικό είναι,παρά προς το αρνητικό.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης » 02 Μάιος 2019, 21:37

Feindflug έγραψε:
02 Μάιος 2019, 21:31
02 Μάιος 2019, 21:25
Feindflug έγραψε:
Αυτή η σελίδα

μου έβγαλε αυτό

Sheriff's deputy

εμένα μου έβγαλε αυτό
Painter

Υπονοεί ότι αναζητάς την περιπέτεια και είσαι καλλιτεχνική φύση, όχι ζωγράφος απαραίτητα.
Ή μπορεί να ζωγραφίζεις με τίποτα κοτσάνες που πετάς!
:smt005:
το μλκ!!!!! :smt005::smt005::smt005:

ότι θέλω να βλέπω τα πράματα από πολλές οπτικές γωνίες ισχύει !
ότι το στόμα μου έχει πει και έχει κάνει θαύματα ,επίσης ισχύει!
οπότε ναι, για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου!
SpoilerShow
:smt016:smt016
(✿ ♥‿♥)

the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 02 Μάιος 2019, 21:55

σε μια από τις προηγούμενες ζωές μου, ήμουν επιπόλαιος, είπα πράγματα που δεν έπρεπε. πλήγωσα ανθρώπους.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών