Μετα η γαμαουα κοσμοκρατορια αυτοδιαλυθηκε χωρις να την αγγιξει κανενας.
Οι ιστορικοι θα ερευνουν για πολλους αιωνες το φαινομενο "καταρρευση της εσσδ".
Μετα η γαμαουα κοσμοκρατορια αυτοδιαλυθηκε χωρις να την αγγιξει κανενας.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Η σωστή διατύπωση είναι πως είμαι δεξιότερα του Γεωργιάδη και αριστερότερα του Μιχαλολιάκου. Τους κράζω τους αρχικούς χρυσαυγιτες για τις καταβολές τους από δεξιά οπτική. Έχω άβαταρ τον Τραμπ, μου αρέσουν η Λεπέν και ο Σαλβινι. Άρα καταλαβαίνεις τι πιστεύω. Είμαι αρκετά υπέρ της ελεύθερης οικονομίας. Όσο αναφορά τους αναρχικούς, είμαι ξεκάθαρα υπέρ του τσακισματος κάθε απειθαρχου κοινωνικού στοιχείου που κάνει τσαμπουκα από τις δυνάμεις καταστολής. Δεν είμαι κατά των homo ως προσωπική επιλογή απλά διαφωνώ με την αιτήματα των οργανώσεων τους. Δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής.blackpaint έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 08:04εισαι ΧΑ λαιτ εσυ, θες ακριβως τα ιδια με αυτους, αλλα σε χαλανε οι συμβολισμοι και τα προσωπα.
Καπηλεία σε ποιον; Στον Ιερό Λόχο των αρχαίων Θηβών; Στον Ιερό Λόχο της Επαναστάσεως του 1821; Στον Ιερό Λόχο του Ελληνικού Στρατού κατα τον Β' ΠΠ;
https://www.karfitsa.gr/%CE%B1%CE%BD%CE ... %B3%CE%B9/Ανάληψη ευθύνης από Συλλογικότητα για τη χθεσινή επίθεση στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης
Η Συλλογικότητα αναρχικών από τα Ανατολικά ανέλαβε την ευθύνη για τη χθεσινή επίθεση σε μέλη του Ιερού Λόχου στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, που μετέφεραν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής.
Ακυρωσαν μια ψυχολογικη επιχειρηση χαρτς αντ μαιντς των φασιστων που ειχε σκοπο να εξωραισει την εικονα τους. Διαφωνω βεβαια, δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα, αλλα καλυτερα θα ηταν να ειχαν απαλλοτριωσει τη βοηθεια για να την διοχετευσουν στους πυροπληκτους των καταληψεων που πυρπολησαν οι Ιερολοχιτες και το φασιστικο σκυλολοι που τους ακολουθει.
Δεν προλάβαιναν, έτρεχαν να σωθούν γιατί τους κυνηγούσαν οι "φασίστες". Άτιμο 1vs1, βλέπεις.blackpaint έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 16:45Ακυρωσαν μια ψυχολογικη επιχειρηση χαρτς αντ μαιντς των φασιστων που ειχε σκοπο να εξωραισει την εικονα τους. Διαφωνω βεβαια, δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα, αλλα καλυτερα θα ηταν να ειχαν απαλλοτριωσει τη βοηθεια για να την διοχετευσουν στους πυροπληκτους των καταληψεων που πυρπολησαν οι Ιερολοχιτες και το φασιστικο σκυλολοι που τους ακολουθει.
Η προσπαθεια μετραει. Και οι αμερικανοι στο Μιντγουεη εκαναν 5-6 αποτυχημενες επιθεσεις στον στολο των ιαπωνων φασιστων χωρις να πετυχουν ουτε ενα πλοιο και χανωντας ολα τα αεροπλανα τους. Η 7η επιθεση ομως εστειλε στον πατο της θαλασσας ολη την δυναμη του ιαπωνικου φασιστικου ναυτικου. Ποιο ειναι λοιπον το ηθικον διδαγμα: ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ.Kauldron έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 16:56Δεν προλάβαιναν, έτρεχαν να σωθούν γιατί τους κυνηγούσαν οι "φασίστες". Άτιμο 1vs1, βλέπεις.blackpaint έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 16:45Ακυρωσαν μια ψυχολογικη επιχειρηση χαρτς αντ μαιντς των φασιστων που ειχε σκοπο να εξωραισει την εικονα τους. Διαφωνω βεβαια, δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα, αλλα καλυτερα θα ηταν να ειχαν απαλλοτριωσει τη βοηθεια για να την διοχετευσουν στους πυροπληκτους των καταληψεων που πυρπολησαν οι Ιερολοχιτες και το φασιστικο σκυλολοι που τους ακολουθει.
.Η εθνικιστική/ναζιστική γκρούπα της πόλης, που τα τσεπώνει από μεγαλοεπιχειρηματίες και μητροπολίτες και που έχει επιτεθεί σε μετανάστες, σε αγωνιστές, σε καταλήψεις και στέκια, που έχει πολλάκις βεβηλώσει το μνημείο για το ολοκαύτωμα των Εβραίων της πόλης, που μάζευε ρούχα για τους πυρόπληκτους της Αττικής υπό την προϋπόθεση να είναι Έλληνες, θέλει σε μια περιοχή που έχει αγκαλιάσει τους μετανάστες και γνωρίζει πολύ καλά τι θα πει προσφυγιά να στήσει ένα φεστιβάλ μίσους και ρατσισμού
Η οικογενειακή επιχείρηση του Μιχαλολιάκου δείχνει σημάδια εκφυλισμού και έντονου νεποτισμού. Πρέπει να αντικατασταθεί από κόμμα ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ανθρώπων που δεν έχουν πρόβλημα ποινικού μητρώου και ιδεολογίας. Κραυγές και σόου μέσα στη Βουλή, μέχρι εκεί. Αποτέλεσμα μηδέν με εξαίρεση τη δυσφήμιση του πατριωτισμού. Σας έκατσε το τζόκερ με την κατάρρευση του Λάος, αυτό παίχτηκε. Δεν είστε όμως άτρωτοι και έχει αρχίσει η παρακμή σας.Golden Age έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 16:20Ακατάλληλοι είναι οι πραπαγανδιστές της ΝΔ που έχει μαζέψει ο Κούλης. Αλλά επειδή ο - "κληρονομικώ δικαίω" - φέρελπις πρωθυπουργός παίζει να 'ναι πιο ζαβός κι απο αυτούς, μπορεί να τους βλέπει σαν..."ιδιοφυίες".
Σε μια σοβαρη πολιτεια, φασιστικες ομαδες που επιτιθενται σε μεταναστες και βεβηλωνουν μνημεια του Ολοκαυτωματος, δεν βγαινουν στο δρομο για παρελαση και φιλανθρωπικες ψυχ.επιχ., αλλα σαπιζουν συσσωμες στη φυλακη.
Εγώ είμαι κατά των επιθέσεων σε μετανάστες, όποιος κάνει μαλακια θα πρέπει να τον μαζεύει η αστυνομία. Αυτό εννοούσα. Φυσικά θα πρέπει να υπάρχει και η μηδενική ανοχή στη παράνομη μετανάστευση. Υπάρχουν χώρες που ποινικοποιούν αυστηρά την απασχόληση, την ενοικίαση στέγης και τη φιλοξενία παράνομων μεταναστών. Έτσι θα έπρεπε να γίνει και εδώ. Ο αντισημιτισμός είναι απαράδεκτος, το Ισραήλ είναι στρατηγικός σύμμαχος της Ελλάδας.blackpaint έγραψε: ↑03 Μάιος 2019, 17:30Σε μια σοβαρη πολιτεια, φασιστικες ομαδες που επιτιθενται σε μεταναστες και βεβηλωνουν μνημεια του Ολοκαυτωματος, δεν βγαινουν στο δρομο για παρελαση και φιλανθρωπικες ψυχ.επιχ., αλλα σαπιζουν συσσωμες στη φυλακη.