Η μετακίνηση νομίζω γίνεται αρχικά επιταχυνόμενη και προς το τέλος επιβραδυνόμενη. Όταν λέμε ακαριαία δεν εννοούμε σε 100 χρόνια. Εννοούμε σε κάποιες ώρες, 24ωρα.
Για το Χόλιγουντ μιλάμε ή για την πραγματικότητα;
Το μαγνητικό πεδίο «σβήνει» αλλά οι επιπτώσεις δεν είναι ξεκάθαρες. Θεωρείται ότι προστατευόμαστε από την ακτινοβολία, γιατί δεν απενεργοποιείται τελείως. Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουμε, η μαγνητόπαυση εξακολουθεί να βρίσκεται έξω από την ατμόσφαιρα της Γης, ακόμα και στην διάρκεια αντιστροφών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άμα χάσει η γη το μαγνητικό πεδίο, τι πάχη υλικών χρειαζόμαστε να να μην πάθουμε ζημιά από την ηλιακή ακτινοβολία;
Πιστεύω μια πλάκα σκυροδέματος να αρκεί, γιατί μένω στον τελευταίο όροφο.
Νομίζω ότι από την ακτινοβολία μας προστατεύουν η ιονόσφαιρα και η ατμόσφαιρα και δεν ξέρω τι ζημιά θα πάθουν αυτές από την αντιστροφή των μαγνητικών πόλων.
Aπό τη μία σκάνε τα μεγα-ηφαίστεια, από την άλλη διαδίδονται αθεράπευτες ασθένειες, τώρα λέτε θα τουμπάρει το μαγνητικό πεδίο.
Σιγά
Μόνο το τελευταίο μου φαίνεται λίγο ανησυχητικό γιατί μπορεί να μην έχουν σήμα τα κινητά
Τελικά την πάτησες από τις ασθένειες κι όχι απ' αυτό που ανησυχούσες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
ο πελάτης είναι παθητικός και ο επαγγελματίας χρησιμοποιεί τα χέρια του και κάποια εργαλεία της δουλειάς, τα οποία μπορούν πανεύκολα να απολυμανθούν μετά τη χρήση
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.