Κάτι μου θυμίζει αυτό.
Έχει γίνει κάτι σαν το "όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους " του Μπρεχτ, που δεν το έγραψε ο Μπρεχτ αλλά νταξ.
Παίζει από Κίσσινγκερ μέχρι ταινίες του Τζαίημς Πάρις.
Ε, κάπου θα το είδε και η Ελβετίδα και τα πήρε με τις ασύλληπτες ικανότητες μας.
Τόση αδικία δεν αντέχεται.
Παιδιά πρέπει να κάποτε να συνειδητοποιήσουμε πως οι Ευρωπαίοι θαυμάζουν και στέκονται με δέος μπρος στην αρχαία ελλάδα και στον αρχαίο έλληνα. Τον σημερινό έλληνα τον έχουν ταυτίσει με τη λαμογιά, την καλοπέραση, τον ραγιαδισμό, την ανικανότητα, την έλλειψη παιδείας, την έλλειψη φαντασίας, και άλλα πολλά τέτοια και χειρότερα. Κανείς μα κανείς δεν ζηλεύει τον σημερινό έλληνα για την φιλοσοφία του και το βάθος σκέψης. Μάλλον τον μισούν γιατί πιστεύουν ότι αυξήθηκαν οι φόροι τους για να πληρωθούν τα γαμησιάτικά του.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
σαν πιτσιρικος το εξωφυλλο μου ειχε κανει τεραστια εντυπωση ...
Koίτα να δεις, τώρα ήμουν έτοιμος να γράψω το ίδιο... ο πατέρας μου διάβαζε τα πάντα, το βρήκα μια μέρα παρατημένο στο τραπέζι της κουζίνας και χέστηκα πάνω μου με τη φωτό.
Κάτι φορές σκέφτομαι πόσα σκατά θα έχουν ήδη δει τα παιδιά μου στο γιουτούμπ, που είναι κολλημένα με τις ώρες στις ταμπλέτες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.