ουτε εναν δεν εχει, εισαι ολιγιστος και παιδι της φαπας, αρπα αλλη μιαΔημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 15:33ναι λίγους ποινικούς έχει μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ με δούρου, τα στελέχη του Άκη, τον Παπά
μποτα΄κι 21 μέρες μέχρι να πέσει η πρώτη τσαπού, μετά θα στρώσετε και εσύ και ο ικαρανίκες σας
καραγκιόζηδες
ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ: Καρανικας
Re: ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ: Καρανικας
-
καραγκιοζάκο 21 και σήμεραπήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 17:44ουτε εναν δεν εχει, εισαι ολιγιστος και παιδι της φαπας, αρπα αλλη μιαΔημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 15:33ναι λίγους ποινικούς έχει μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ με δούρου, τα στελέχη του Άκη, τον Παπά
μποτα΄κι 21 μέρες μέχρι να πέσει η πρώτη τσαπού, μετά θα στρώσετε και εσύ και ο ικαρανίκες σας
καραγκιόζηδες
τσο και λο αληταράδες
θα βελαξεις λουλου, θα αναγκαστεις να δουλεψεις κανονικα. εληξεΔημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 18:02καραγκιοζάκο 21 και σήμεραπήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 17:44ουτε εναν δεν εχει, εισαι ολιγιστος και παιδι της φαπας, αρπα αλλη μιαΔημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 15:33
ναι λίγους ποινικούς έχει μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ με δούρου, τα στελέχη του Άκη, τον Παπά
καραγκιόζηδες
τσο και λο αληταράδες
βγαλατε τα ματακια σας με τα χερακια σας. ά(χ)ριστοι.
-
στον καρανίκα να το πεις αυτό που σε 6 μήνες θα ξαναγυρίσει στο σερβίρισμα
δεν εχετε και φαντασια ρε γαμωτο να πηγαινατε για σεναριογραφοι.. κατι θα βρειτε να κανετε, βυσματα εισατε εχε πιστη..Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 18:45στον καρανίκα να το πεις αυτό που σε 6 μήνες θα ξαναγυρίσει στο σερβίρισμα
μπορει να μπουν και τιποτα φωτιες το καλοκαιρι ποιος ξέρει? εως και βεβαιο το λες..
Χαρα που θα κανετε ε?
Δεν ειναι εγκληματιας, αχρειστος ειναι.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
δεν τον αντιμετωπιζετε ετσι ομως, θα βριζατε και τους δικους σας αχρηστους (ατελειωτη λιστα).
Παραμενει το ερωτημα λοιπον. Τι κακο εχει κανει? Υπάρχει έγκλημα?
Ή απλα ειστε καραγκιοζηδες?
Η δημοπρασία συνεχίζεται κανονικά
Είστε καραγκιόζηδες, δύο..
-
από 26 του Μάη μόνο χαρές θα κάνουμε καραγκιόζηδεςπήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 18:53δεν εχετε και φαντασια ρε γαμωτο να πηγαινατε για σεναριογραφοι.. κατι θα βρειτε να κανετε, βυσματα εισατε εχε πιστη..Δημοκράτης έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 18:45στον καρανίκα να το πεις αυτό που σε 6 μήνες θα ξαναγυρίσει στο σερβίρισμα
μπορει να μπουν και τιποτα φωτιες το καλοκαιρι ποιος ξέρει? εως και βεβαιο το λες..
Χαρα που θα κανετε ε?
Οσον αφορα εμενα βριζω καθε αχρηστο πολιτικο η εμπλεκομενο με τα κοινα και δεν υπαρχουν "δικοι μου" αχρηστοι.
Καραγκιοζης ειναι οποιος βλεπει σαν λογικη εξελιξη ενας αμορφωτος και απαιδευτος ανεπαγγελτος να γινεται συμβουλος στρατιγικου σχεδιασμου του πρωθυπουργου.
Το οτι ειναι αναλογης αξιας με τον πρωθυπουργο που τον επελεξε ειναι η αλλη διασταση του θεματος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Εγραψα πριν οτι εκτος απο αριστοι χρειαζονται -βασικα- εμπιστοι. Τελως παντων..Chainis έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:27Οσον αφορα εμενα βριζω καθε αχρηστο πολιτικο η εμπλεκομενο με τα κοινα και δεν υπαρχουν "δικοι μου" αχρηστοι.
Καραγκιοζης ειναι οποιος βλεπει σαν λογικη εξελιξη ενας αμορφωτος και απαιδευτος ανεπαγγελτος να γινεται συμβουλος στρατιγικου σχεδιασμου του πρωθυπουργου.
Το οτι ειναι αναλογης αξιας με τον πρωθυπουργο που τον επελεξε ειναι η αλλη διασταση του θεματος.
θελεις να μας υποδειξεις μερικα ποστ σου που βριζεις τους αχρηστους της νδ? Διάλεξε εσυ..
Θυμαμαι οτι σε εχω καταταξει στα ξεφτιλομποτ αλλα μπορει να κανω λαθος, θελεις να μας θυμησεις?
Βαριεμαι να ψαξω οποτε σου γραφω εδω.πήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:31Εγραψα πριν οτι εκτος απο αριστοι χρειαζονται -βασικα- εμπιστοι. Τελως παντων..Chainis έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:27Οσον αφορα εμενα βριζω καθε αχρηστο πολιτικο η εμπλεκομενο με τα κοινα και δεν υπαρχουν "δικοι μου" αχρηστοι.
θελεις να μας υποδειξεις μερικα ποστ σου που βριζεις τους αχρηστους της νδ? Διάλεξε εσυ..
Θυμαμαι οτι σε εχω καταταξει στα ξεφτιλομποτ αλλα μπορει να κανω λαθος, θελεις να μας θυμησεις?
Απο τους κορυφαιους αχρηστους της πολιτικης ειναι ο Κ.Κ. ο Βουδας.
Τον συναγωνιζεται με αξιωσεις ο Πακης.
Υπαρχουν κι αλλοι αμα σε ενδιαφερουν πολυ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
οχι τους που απεχουν αγορι μου, τους ενεργους..Chainis έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:42Βαριεμαι να ψαξω οποτε σου γραφω εδω.πήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:31Εγραψα πριν οτι εκτος απο αριστοι χρειαζονται -βασικα- εμπιστοι. Τελως παντων..Chainis έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:27
Οσον αφορα εμενα βριζω καθε αχρηστο πολιτικο η εμπλεκομενο με τα κοινα και δεν υπαρχουν "δικοι μου" αχρηστοι.
ν. γεωργιαδη, κεφαλογιαννη κλπ. τους ποινικους, τι εχεις πει γι αυτους?
Για μερικους εχω να πω αρκετα.πήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:48οχι τους που απεχουν αγορι μου, τους ενεργους..Chainis έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:42Βαριεμαι να ψαξω οποτε σου γραφω εδω.πήζον bot έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 19:31
Εγραψα πριν οτι εκτος απο αριστοι χρειαζονται -βασικα- εμπιστοι. Τελως παντων..
ν. γεωργιαδη, κεφαλογιαννη κλπ. τους ποινικους, τι εχεις πει γι αυτους?
Αυτοι που ανεφερες μπορει να σου ειναι αντιπαθεις αλλα αχρηστους δεν τους λες.
Ποινικους δεν ξερω ποιους εννοεις.
Το θεμα μας ομως εδω ειναι ο Καρανικας.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
ποινικους εννοω αυτους viewtopic.php?f=29&t=10865
για τον ρωμανο το παρατραγουδακι τι εγραψες? παραθεσε οτι θελεις να μας πεισεις για την αντικειμενικοτητα σου. και πιο παλια. εσπευσες να συνδεσεις και με τον πρωθυπουργο, φανταζομαι θα ειχες και τοτε κανει κατι αναλογο ε? για βγαλε τη ρετσινια απο πανω σου..
για τον ρωμανο το παρατραγουδακι τι εγραψες? παραθεσε οτι θελεις να μας πεισεις για την αντικειμενικοτητα σου. και πιο παλια. εσπευσες να συνδεσεις και με τον πρωθυπουργο, φανταζομαι θα ειχες και τοτε κανει κατι αναλογο ε? για βγαλε τη ρετσινια απο πανω σου..