Έτσι κλαίγονται οι κομμουνιστές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Έτσι κλαίγονται οι κομμουνιστές
για ποιο λόγο να πάρει άδεια ο Κουφοντίνας; Σκοπεύει να επανενταχθεί στην κοινωνία;
Ο Πασπαρογάταρος λέει το εξής: ότι αν αυριο μεθαυριο ζητήσει άδεια ο ΝΓΜ αλλά δεν έχει κάνει δήλωση μετάνοιας για την ίδρυση και οργάνωση εγκληματικής συμμορίας (το κόμμα που ψηφίζει ο Πασπαρογάταρος) τότε δε θα πρέπει να πάρει 48ωρη γιατι μπορεί, ποιός ξέρει, στο ενδιάμεσο να ιδρύσει και να οργανώσει κι άλλη εγκληματική συμμορια. Αλλά αυτό γίνεται μόνο αμα δεν πει οτι μετανιωσε και δε θα το ξανακανει. Αμα το πει εντάξει.
Επίσης, ο τάδε ή δείνα Ζαίος, αύριο μεθάυριο που θα ειναι στη μπουζου για δωροληψία, διαφθορα, διασπαθιση δημοσιου χρήματος κλπ Αριστερά, δε θα μπορεί να πάρει άδεια αν δεν πει πρωτα "Συγνώμη Κωστάκη, ζε θα το ξανακάνω εγώ. Είμαστε φίλοι" γιατί θα υπάρχει κίνδυνος στις 48 ωρες να γίνουν εκτακτες εκλογες, να υπουργοποιηθεί απο την νεα κυβέρνηση Σύριζα και να καταχραστεί πάλι.
Επίσης, ο τάδε ή δείνα Ζαίος, αύριο μεθάυριο που θα ειναι στη μπουζου για δωροληψία, διαφθορα, διασπαθιση δημοσιου χρήματος κλπ Αριστερά, δε θα μπορεί να πάρει άδεια αν δεν πει πρωτα "Συγνώμη Κωστάκη, ζε θα το ξανακάνω εγώ. Είμαστε φίλοι" γιατί θα υπάρχει κίνδυνος στις 48 ωρες να γίνουν εκτακτες εκλογες, να υπουργοποιηθεί απο την νεα κυβέρνηση Σύριζα και να καταχραστεί πάλι.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
ο τάδε ή δείνα Ζαίος, αύριο μεθάυριο που θα ειναι στη μπουζου

Από ποιόν βρε, απ' τον Κούλη?
Ούτε τον Σταθάκη δε θα πιάσουν.
https://www.iefimerida.gr/news/239090/o ... 38-akinita
-
- Phorum.gr user: Jolly Roger

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Διότι όλοι οι κρατούμενοι δικαιούνται ανά τακτά διαστήματα άδειες. Το αν θα υπάρξει περαιτέρω στέρηση δικαιωμάτων σε έναν κρατούμενο, πέραν της ελευθερίας του, οφείλει να το αποφασίζει το δικαστήριο, όχι δημοσιογραφίσκοι κι αμερικάνικα τσουτσέκια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 14:16από που κι ως που τις κρίνεις ως δίκαιες;
ένας άνθρωπος που δολοφόνησε 11 ανθρώπους και μέχρι σήμερα έχει πάρει πολυάριθμες άδειες και μάλιστα έχει μεταφερθεί σε αγροτικές φυλακές, διαμαρτύρεται που δεν του δίνουν κι άλλη μία άδεια.
σε σοβαρό κράτος όχι άδειες, αλλά θα είχε φάει ισόβια χωρίς αναστολή και θα έμενε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας μέχρι να πεθάνει από φυσικά αίτια.
στην Ελλάδα πάλι, θεωρούμε δίκαιο το να βγαίνει όποτε γουστάρει
για να μην αναφερθούμε στο ότι είναι αμετανόητος
τι να πω
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αντιστοίχως δεν το αποφασίζει ούτε η κάθε παρακρατική οργάνωση που απειλεί ανοιχτά τους δικαστές επειδή δεν της αρέσει η απόφασή τουςΓραφικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 21:32Διότι όλοι οι κρατούμενοι δικαιούνται ανά τακτά διαστήματα άδειες. Το αν θα υπάρξει περαιτέρω στέρηση δικαιωμάτων σε έναν κρατούμενο, πέραν της ελευθερίας του, οφείλει να το αποφασίζει το δικαστήριο, όχι δημοσιογραφίσκοι κι αμερικάνικα τσουτσέκια.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 14:16από που κι ως που τις κρίνεις ως δίκαιες;
ένας άνθρωπος που δολοφόνησε 11 ανθρώπους και μέχρι σήμερα έχει πάρει πολυάριθμες άδειες και μάλιστα έχει μεταφερθεί σε αγροτικές φυλακές, διαμαρτύρεται που δεν του δίνουν κι άλλη μία άδεια.
σε σοβαρό κράτος όχι άδειες, αλλά θα είχε φάει ισόβια χωρίς αναστολή και θα έμενε σε φυλακές υψίστης ασφαλείας μέχρι να πεθάνει από φυσικά αίτια.
στην Ελλάδα πάλι, θεωρούμε δίκαιο το να βγαίνει όποτε γουστάρει
για να μην αναφερθούμε στο ότι είναι αμετανόητος
τι να πω
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτοί είναι οι Αριστεροί© και οι εθνολαϊκιστές μαύροι και κόκκινοι φασίστες συνοδοιπόροι τους.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 22:21αντιστοίχως δεν το αποφασίζει ούτε η κάθε παρακρατική οργάνωση που απειλεί ανοιχτά τους δικαστές επειδή δεν της αρέσει η απόφασή τους
1. Η απεργία πείνας δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που έχει τόση δύναμη όση υποστηρίζεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 22:21αντιστοίχως δεν το αποφασίζει ούτε η κάθε παρακρατική οργάνωση που απειλεί ανοιχτά τους δικαστές επειδή δεν της αρέσει η απόφασή τους
2. Υπάρχει κανένας δικηγόρος να μας πει πόσο συχνό είναι να στερείται το δικαίωμα της άδειας εξόδου από έναν κρατούμενο; Νομικά στέκει η στέρησή της από τον Κουφοντίνα;
3. Είμαι ο μοναδικός που όταν έβλεπε αυτό
φώναζε στην τηλεόρασή του "ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;;;;"
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εκφράζουν την άποψή τους γιατί το θέμα τους αφορά, ο κουφοντίνας δολοφόνησε αξιωματούχους τους, δεν είναι κάποιος τυχαίος κατά συρροήν δολοφόνοςΓραφικός έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 22:551. Η απεργία πείνας δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που έχει τόση δύναμη όση υποστηρίζεις.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 22:21αντιστοίχως δεν το αποφασίζει ούτε η κάθε παρακρατική οργάνωση που απειλεί ανοιχτά τους δικαστές επειδή δεν της αρέσει η απόφασή τους
2. Υπάρχει κανένας δικηγόρος να μας πει πόσο συχνό είναι να στερείται το δικαίωμα της άδειας εξόδου από έναν κρατούμενο; Νομικά στέκει η στέρησή της από τον Κουφοντίνα;
3. Είμαι ο μοναδικός που όταν έβλεπε αυτό
φώναζε στην τηλεόρασή του "ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ;;;;"
το γεγονός ότι έχει ήδη πάρει 4 άδειες αποδεικνύει πως δεν έχουν επέμβει στα εσωτερικά της χώρας και οι δικαστές αποφασίζουν ελεύθερα
οπότε μη φωνάζεις, εκτός κι αν θεωρείς πως απαγορεύεται να αναφέρονται στην υπόθεση
κατά δεύτερον δεν ξέρω αν και κατά πόσο η άδεια αποτελεί δικαίωμα
απ'όσο γνωρίζω οι δικαστές έχουν κάθε δικαίωμα να την αρνηθούν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ποια δύναμη; και ποιος ανθρωπος εννοεις; εδω λεμε οτι οι αριστεροι του ρουφηκωνα απείλησαν κανονικα τη ζωη των δικαστωνε. και ακομα κυκλοφορουν αναμεσα μας1. Η απεργία πείνας δεν μου φαίνεται ότι ταιριάζει σε έναν άνθρωπο που έχει τόση δύναμη όση υποστηρίζεις.
Στους Αμερικανούς φωνάζω τι σε κόφτει; Αυτοί έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύουν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Μάιος 2019, 23:02εκφράζουν την άποψή τους γιατί το θέμα τους αφορά, ο κουφοντίνας δολοφόνησε αξιωματούχους τους, δεν είναι κάποιος τυχαίος κατά συρροήν δολοφόνος
το γεγονός ότι έχει ήδη πάρει 4 άδειες αποδεικνύει πως δεν έχουν επέμβει στα εσωτερικά της χώρας και οι δικαστές αποφασίζουν ελεύθερα
οπότε μη φωνάζεις, εκτός κι αν θεωρείς πως απαγορεύεται να αναφέρονται στην υπόθεση
κατά δεύτερον δεν ξέρω αν και κατά πόσο η άδεια αποτελεί δικαίωμα
απ'όσο γνωρίζω οι δικαστές έχουν κάθε δικαίωμα να την αρνηθούν
Στόχος της φυλακής είναι να προστατεύει την κοινωνία από μελλοντικά εγκλήματα, όχι να ισορροπεί κάποιο κάρμα. 4 άδειες σε 17 χρόνια είναι περίπου μία άδεια ανά 4+ χρόνια, δεν το λες και πάρτι. Εγώ το έχω συζητήσει με δικηγόρο και μου έχει πει ότι δεν απαιτεί κάποια προνομιακή μεταχείριση, αυτά που θέλει γίνονται σε όλους τους κρατούμενους ανεξαρτήτως εγκλήματος, εκτός από αυτούς που θεωρείται ότι μπορεί να εγκληματίσουν κατά την διάρκεια της άδειάς τους. Αν μου πεις αντρίκια ότι έχεις ψάξει το θέμα κι έχεις καταλήξει ότι η μεταχείριση που απαιτεί ο Κουφοντίνας είναι προνομιακή θα σε πιστέψω. Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου, μόνο ένας νομικός θα μπορούσε να μου αλλάξει την άποψη, αλλά θα δεχτώ ότι τα λόγια σου έχουν κάποια υπόσταση, όχι όπως τώρα. Το τελευταίο πάει σε κάθε είδους παντογνώστη που βλέπει ξαφνικά μια είδηση και "ανέχεται¨ ή όχι, λες και του ζήτησε κανείς την άποψη.
Αυτό λέω κι εγώ.
Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά την άδεια αν αποδεικνυόταν ότι ο Κουφοντίνας έχει σχέση μαζί τους, που μου φαίνεται χλωμό. Το ότι οι ρουβικίωνες κυκλοφορούν ακόμα ανάμεσά μας είναι θέμα για άλλο νήμα.
δε λεμε το ίδιο φιλε Γραφικε. εσυ εννοεις οτι και καλα χρειαζεται δυναμη για να απειλησεις δημοσια τη ζωη καποιου. αυτο ειναι το μονο ευκολο, ενα απλο λογαριασμο στο φβ χρειάζεται και αυτο εκαναν κι οι ρουφηκωνες. το αλλο, οτι η επισης αριστερη κυβερνηση δεν τους εχει μπαγλαρώσει ακομα ειναι που χρειαζεται δυναμη αλλα αυτη την εδωσαν οι πολιτες στους αριστερους και βλέπουμε σήμερα τα αποτελεσματα
Κατάλαβα σωστά;; απειλούν κιόλας;;;;;;;;;Yochanan έγραψε: ↑04 Μάιος 2019, 22:41ποιός πουστοφασίστας εχθρος της δημοκρατιας μας εγραψε το παραπανω;Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα.Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες.Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους.Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα.Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν.
Δηλαδή το αρχίδι δηλώνει αμετανόητος δεν του δίνουν άδεια γι αυτόν τον λόγο και απειλούν κιόλας;;;;;;;;;;;
Πες μου σε παρακαλώ ότι είμαι ηλίθιος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τεμπέληδες Αριστεροί κλαίγονται ώς συνήθως
από Unique » 27 Μάιος 2024, 12:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 52 Απαντήσεις
- 1362 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
28 Μάιος 2024, 00:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πάλι κλαίγονται οι προνομιούχοι συνταξιούχοι σε βαρος των εργαζομένων
από Vardos » 14 Απρ 2025, 09:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από zteo
14 Απρ 2025, 09:14
-
-
- 27 Απαντήσεις
- 699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
15 Φεβ 2025, 09:00