Δημοκράτης έγραψε: ↑06 Μάιος 2019, 16:54
nrg έγραψε: ↑06 Μάιος 2019, 15:02
Δεν είχε τον έλεγχο. Αυτό απαγορεύεται διά ροπάλου από ΕΕ. Μαλώνω... σαν άριστος που είσαι, θα έπρεπε να το γνωρίζεις αυτό.
Οπότε ο καλός ο πατερούλης έσκασε τα 25 δις, αλλά τις αποφάσεις άλλοι τις έπρεπαν.
Εκτός και αν μου φέρεις πχ την σύνθεση του ΔΣ από μία τράπεζα, τους οποίους τους διόρισε η κυβέρνηση.
όταν έχεις 30 δις μετοχές έχεις και τον έλεγχο end of story. Όπως και να έχει ζαίε η άλλη επιλογή ήταν είτε να πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια είτε να πτωχεύσουν . Έχεις ιδέα τι πάει να πει να πτωχεύσουν οι τράπεζες; Προφανώς δεν έχεις γιατί αν είχες δεν θα ψύφιζες όχι, δεν θα ήσουν οπαδός του δεν πληρώνω και γενικά δεν θα ήσουν ζαίος. Οπότε η άλλη λύση ήταν να πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια που πάλι θα είχες πρόβλημα γιατί είσα αριστερός αφού

Άρα καραγκιοζάκο μη μας το παίζεις ότι ήσουν κατά του να αγοράσει το κράτος 30 δις μετοχών. Πες μας γιατί ο καραγκιόζης ο Αλέξης τις πούλησε για 8 δις και έχασε το ελληνικό κράτος μετοχές αξίας 22 δις σα να είναι στραγάλια
Μια χαρά!
Όταν ανήκαν σε Έλληνες δάνειζαν και στον αγέννητο, να φανεί ανάπτυξη και πιστωτική επέκταση. Μετά πλήρωνε τα σπασμένα κορόιδο Έλληνα. Μαζί τα φάγαμε και όλα καλά...
Σου έγραψα και παραπάνω, αλλά δεν το κατάλαβες: Τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρουν σε ποιον ανήκουν οι τράπεζες από πολιτικής σκοπιάς. Ούτε θέλει να τις δίνει δανεικά και αγύριστα.
Αυτά μόνο από άριστους.
τον Τσίπρα δεν τον ενδιαφέρει γιατί είναι αγράμματος ηλίθιος σαν τους οπαδούς του οπότε είπε να ξεπουλήσει 30 δις μετοχών
κατά τα άλλα δεν είστε παντελώς μαλάκες
Γιατί λέτε χονδροειδή ψέματα. 10 ψέματα δεν κάνουν 1 αλήθεια. Κάνουν;
δεν είμαστε ζαίοι να χρειάζεται να λέμε ψέματα
που κυβερνούσαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
ναι
Λεφτά από το κράτος, στις ιδιωτικές τις τράπεζες. Μιλάμε για νεοφιλελέ τακτική... όχι παίζουμε...
μη τα λες σε εμένα καραγκιόζη, στον αρχηγό σου που έλεγε κανένα σπίτι σε χέραι τραπεζίτη να τα πεις
Κούρεμα καταθέσεων;

Εδώ δεν έγινε το 2015... θα γίνει σήμερα που το ταμείο έχει πλεόνασμα 8 δις και μαξιλάρι ρευστότητας;
δεν υπάρχει τίποτα για τις τράπεζες ηλίθε, το πλεόνασμα και το μαξιλάρι είναι για το κράτος και η ΕΕ έχει νόμο που απαγορεύει τα κράτη να σώζουν τις τράπεζες τώρα
Δεν ξεπούλησε, βρε καλό μου. Το "ξεπούλησε" προκύπτει από την γαλαζοπράσινη ενημέρωση που έχεις.
Απλά δεν έχωσε 25 δις όπως οι άλλοι. ΤΙ δεν καταλαβαίνεις;
όχι απατεώνα, ο Τσίπρας είχε 30 δις μετοχών και τις πούλησε για 8, αντιλαβού;
Πες μας για ποιο λόγο το ελληνικό κράτος πούλησε 30 δις μετοχών. Ποιος ςο λόγος που έπρεπε να το κάνει; Τι έγινε το 15 απατεώνα που αποφεύγεις να απαντήσεις;
Έλα κουταμάρες, από δελτίο του ΣΚΑΙ.
ΡΕΑΛΙΣΜΌΣ ΗΛΊΘΕ, ΡΕΑΛΙΣΜΌΣ
Το προφανές. 4 χρόνια πού ζεις; ρωτώ μην είσαι του εξωτερικού.
Πάντως να καταστρέφει την χώρα με μανία κουμουνιστική και η ανεργία να μειώνεται σερί για 4 χρόνια, είναι λιγάκι οξύμωρο... ή όχι;
Να πιστέψουμε ΣΚΑΙ;
Καταστροφή της χώρας και μείωση ανεργίας;
Εξήγησέ μου να καταλάβω.
ναι πες μας ποια είναι αυτά τα προφανή μέτρα τα οποία δεν ζω 4 χρόνια γιατί ότα νβγήκε ο Τσίπρας το πήρα απόφαση κα άρχισαν α ζω στον πολιτισμένο κόσμο. Ξέρεις εκεί που λες ότι είσαι κομμουνιστής και σε κοιτάνε σαν ούφο
Πρώτα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ξέρεις να διαβάσεις αυτά τα στατιστικά. Οπότε κάνε ένα κόπο να τα δούμε.
Να σε ενημερώσω όμως, για προθέρμανση, ότι
όταν αυξάνονται οι απασχολούμενοι (αυτοί με τους μικρούς μισθούς) ο μέσος όρος των μισθών πέφτει. Οπότε πρόσεξε τι θα φέρεις, διότι ...προβλέπω αυτογκόλ...

Μπορεί όμως να μην το κατάλαβες τώρα. Με τους αριθμούς όμως από το ΙΚΑ πιστεύω ότι θα καταλάβεις.
πέφτουν οι μισθοί γιατί μειώνεται η ανεργία
έχεις πάει την παπαρολογία σε άλλο επίπεδο έτσι; Οι μισθοί στους ανθρώπους πλήρως απασχολησης έπεφταν επί 3 χρόνια από εποχη΄ς νταουλιέρη. Τα τελευταία 2 δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν κάνω καν τον κόπο να δω τις στατιστικές καθώς στα αρχίδια μου
καλά να πάθετε με την μαλακία που κάνατε να τον βγάλετε. Το ότι οι παρτ τάιμ δουλειές σήμερα είναι πάνω από τις κανονικές δουλειές και δεν σας προβληματίζει δεν το σχολιάζω καθόλου
ζαίοι
Τα 6μηνα είναι... μόνιμα...

Δηλαδή όλοι αυτοί οι άνεργοι δουλεύουν επί 4 χρόνια στο δημόσιο ως.. εξάμηνοι;
το ότι τα 6μηνα είναι μόνιμα δεν πάει να πει ούτε ότι στελεχόνονται από τα ίδια πάντα άτομαφ, ούτε το αντίθετο
βασικά πάει να πει ότι το κράτος συντηρεί άεργους και ότι δεν υπάρχει μέλλον
Κατεστραμμένη χώρα, αλλά όλες οι υποδομές για τον τουρισμό δουλεύουν ρολόι. Μιλάμε για αριστεία και στα επιχειρήματα...
Η ανεργία μειώνεται, η απασχόληση αυξάνεται, η βιομηχανική παραγωγή αυξάνεται, οι εξαγωγές αυξάνονται. Μπορώ να σου φέρω στοιχεία ότι και οι αγορές καινούργιων αυτοκινήτων αυξάνονται.
Τέτοια η καταστροφή...
για μια ακόμα φορά μπετόβλακα, το ότι υπάρχει ένας κλάδος που έχει πελάτες, άρα λεφτά λόγω του ότιόλη η περιοχή της ανατολικης και κεντρικης μεσογειου έχει πρόβλημα είναι άσχετη με την κυβέρνηση της χώρας. Εκτός αν θες να μας πεις ότι ο τουρισμός πήγε από τα 10μ στα 25μ επί Σαμαρά λόγω κάποιου εκπληκτικού οικονομικού πλάνου μέσα στην πτώχευση
Φαντάζομαι ότι οι οικονομικά κατεστραμμένες χώρες πχ της Αφρικής, της Ασίας, έχουν πολύ τουρισμό.
Οι ανεπτυγμένες τύπου Ιταλία και Ισπανία, με το δίκαννο ψάχνουν τους τουρίστες.
Άριστα και εδώ φίλε μου... Άριστα!
έχουν όλες όσες έχουν οικονομικά προβλήματα αλλά όχι κοινωνικά. Η ταιλάνδη για παράδειγμα, το Νεπάλ και πάει λέγοντας
Χαίρομαι που καταλαβαίνεις τόσα πολλά για εμένα, εξ αποστάσεως.
Στεναχωριέμαι όμως που δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα.
Θα βοηθήσω όμως, να το ξέρεις.
για αρχή ετοιμάσυο να φας το παλαμάρι σε 3 βδομάδες, θα είναι ένα καλό κρας τεστ με την πραγματικότητα.
ΕΠίσης μάθε να πανατούν σε ότι σε ρωτάνε γιατί ακόμα δεν μας είπες για ποιο λόγο οι τράπεζες είχαν πρόβλημα το 15