Ποιος πχορουμίτης θα ήθελες να σε φιλοξενήσει;
Re: Ποιος πχορουμίτης θα ήθελες να σε φιλοξενήσει;
θα το σκεφτομουν να φιλοξενησω τον hellegennes
Μπορει να ανηκει σε κατωτερη κοινωνικη ταξη αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα ποιηματακια του θα μου εφτιαχναν την διαθεση.
Μπορει να ανηκει σε κατωτερη κοινωνικη ταξη αλλα ειμαι σιγουρος οτι τα ποιηματακια του θα μου εφτιαχναν την διαθεση.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες. αλλά πισίνα γιοκ!Πασιφάη έγραψε: ↑02 Μάιος 2019, 15:18Ασέβαστος γιατί ξεραινόμαστε κάτι χρόνια, έστω κι από σπόντα και είναι γαμώ τα παιδιά,( θα φάω και κανα ψάρι η εταίρα..) και Nandros,γιατί το πεθύμησα το αλάνι και θέλω να μου φτιάξει πισίνα στον κήπο του. Α.. και να μου βρει το γατούλι την Πασιφάη μην τον πάρει ο διάολος λέμε.
Η θάλασσα είναι 150 μέτρα μακρυά, να σηκωθείς να σύρεις το φτώμα σου και να βουτήξεις!
Ακούς εκεί πισίνα!
Όσο για τα γατούλια περνάνε από απόσταση και από προκάλυψη σε προκάλυψη, γιατί βρωμάει μπαρούτι!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- hellegennes
Αν θέλεις τσίπουρα και μεζέδες, είσαι ευπρόσδεκτος. Κερνάω. Απαγγελίες δεν κάνω εν ώρα εργασίας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Όποιος θέλει να έλθει σε εμένα να γνωρίζει ότι θα γίνει προσανατολισμός σχετικά με το σύστημα ανακύκλωσης υλικών και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις προτού εγκριθεί η άδεια διαμονής
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Όπως;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:12Όποιος θέλει να έλθει σε εμένα να γνωρίζει ότι θα γίνει προσανατολισμός σχετικά με το σύστημα ανακύκλωσης υλικών και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις προτού εγκριθεί η άδεια διαμονής

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Απλά πραγματάκια, πχ ποιος είναι ο κάδος για το κομπόστ, ποιός για το πλαστικό, ποίες μέρες περνάνε τα διαφορετικά οχήματα αποκομιδής, τί κάνομε το γυαλί ανάλογα με το χρώμα κλπ κλπ. Βασικά χρηστικά θέματα καθημερινότηταςNaida έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:16Όπως;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:12Όποιος θέλει να έλθει σε εμένα να γνωρίζει ότι θα γίνει προσανατολισμός σχετικά με το σύστημα ανακύκλωσης υλικών και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις προτού εγκριθεί η άδεια διαμονής
που βρίσκεσαι?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:12Όποιος θέλει να έλθει σε εμένα να γνωρίζει ότι θα γίνει προσανατολισμός σχετικά με το σύστημα ανακύκλωσης υλικών και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις προτού εγκριθεί η άδεια διαμονής
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Θα υπάρχει ένα μίνι σεμινάριο πρώτα έτσι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 10:11Απλά πραγματάκια, πχ ποιος είναι ο κάδος για το κομπόστ, ποιός για το πλαστικό, ποίες μέρες περνάνε τα διαφορετικά οχήματα αποκομιδής, τί κάνομε το γυαλί ανάλογα με το χρώμα κλπ κλπ. Βασικά χρηστικά θέματα καθημερινότηταςNaida έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:16Όπως;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 09:12Όποιος θέλει να έλθει σε εμένα να γνωρίζει ότι θα γίνει προσανατολισμός σχετικά με το σύστημα ανακύκλωσης υλικών και θα πρέπει να είναι σε θέση να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτήσεις προτού εγκριθεί η άδεια διαμονής
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ευρώπη (Ολλανδία)
Μα, το έγραψα, θα γίνει προσανατολισμός πρώταNaida έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 10:12Θα υπάρχει ένα μίνι σεμινάριο πρώτα έτσι;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 10:11Απλά πραγματάκια, πχ ποιος είναι ο κάδος για το κομπόστ, ποιός για το πλαστικό, ποίες μέρες περνάνε τα διαφορετικά οχήματα αποκομιδής, τί κάνομε το γυαλί ανάλογα με το χρώμα κλπ κλπ. Βασικά χρηστικά θέματα καθημερινότητας
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 10:15Σε μια κατάσταση πλήρους υποταγής στους κυρίαρχους ιδεολογικούς μηχανισμούς, στην άβυσσο της αποξενωσης
So hab ich dich schon unbedingt
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Θα βάλω χρωματιστές ετικέτες για όσους δυσκολεύονται
- blackpaint
ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ασφαλως και ξερει πολυ καλα τον λογο
και δε νομιζω να το κουναγα ουτε στιγμη απο το στουντιο σοφιτα του, μονο για να κανω κανα μερεμετι να μη με πουνε και μενα αχαριστο.
και δε νομιζω να το κουναγα ουτε στιγμη απο το στουντιο σοφιτα του, μονο για να κανω κανα μερεμετι να μη με πουνε και μενα αχαριστο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση "Αν ήσουν ο σατανάς και ήθελες να καταστρέψεις την Ελλάδα, πως θα το έκανες"
από Unique » 22 Οκτ 2024, 12:14 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 235 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
22 Οκτ 2024, 13:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεχρι τις εκλογες, ποιος ζει, ποιος πεθαινει? πολλ
από πήζον bot » 15 Ιούλ 2024, 14:24 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-