Ουαν ναιτ σταντ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Ουαν ναιτ σταντ.
Όταν το λαϊκό παιδί ο Tormund από τα αρβανιτοχώρια στη βόρεια ήπειρο σας φλερτάρει και προσπαθεί να είναι γλυκούλης, εσεις ξινίζετε τα μούτρα, τον αποφεύγετε και αρχίζετε τα «δεν πάω με free folks και σε βλέπω σαν συμπολεμιστή».
Όταν όμως ο Jaime ο αδελφομπήχτης από την πρωτεύουσα σας κεράσει δυο σφηνάκια στο μπαρ «Ο ακέφαλος ΝεντΣταρκάρης» ξεχνάτε ότι είστε η Brienne of Tarth και αρχίζετε τα «πάρε σκαμνί και πάρε με ξανθέ μου κουλοχέρη».. μετά κλαίτε που σας πήδηξε one night stand και έφυγε.
Αλλά τώρα Brienne πάει το πουλάκι (του Tormund) πέταξε! Τον έπνιξε η απόρριψη, ο Clegane δεν ακούει τον πόνο του, πήρε λοιπόν κι αυτός τη ραγισμένη του τριχωτή καρδούλα, τα ξαδέλφια απ’ το χωριό, και το τσοπανόσκυλό του Γιάννη και γυρνάει πίσω στη στάνη (μπαραθεον).
Όταν όμως ο Jaime ο αδελφομπήχτης από την πρωτεύουσα σας κεράσει δυο σφηνάκια στο μπαρ «Ο ακέφαλος ΝεντΣταρκάρης» ξεχνάτε ότι είστε η Brienne of Tarth και αρχίζετε τα «πάρε σκαμνί και πάρε με ξανθέ μου κουλοχέρη».. μετά κλαίτε που σας πήδηξε one night stand και έφυγε.
Αλλά τώρα Brienne πάει το πουλάκι (του Tormund) πέταξε! Τον έπνιξε η απόρριψη, ο Clegane δεν ακούει τον πόνο του, πήρε λοιπόν κι αυτός τη ραγισμένη του τριχωτή καρδούλα, τα ξαδέλφια απ’ το χωριό, και το τσοπανόσκυλό του Γιάννη και γυρνάει πίσω στη στάνη (μπαραθεον).
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Re: Ουαν ναιτ σταντ.
Τι θες να πεις Μπούμπη;ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 14:17Όταν το λαϊκό παιδί ο Tormund από τα αρβανιτοχώρια στη βόρεια ήπειρο σας φλερτάρει και προσπαθεί να είναι γλυκούλης, εσεις ξινίζετε τα μούτρα, τον αποφεύγετε και αρχίζετε τα «δεν πάω με free folks και σε βλέπω σαν συμπολεμιστή».
Ότι ο καπιτάλας τζέημι άρμεξε την υπεραξία της μπριέν εις βάρος του προλετάριου τόρμουντ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
u wot mate ?
είχε πλάκα πάντως, εγώ γι αυτό ρώτησα, εσύ γιατί;

.
.
- Dwarven Blacksmith
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
- blackpaint
γραφτε ρε για ναιτ σταντς κι αφηστε τα γκειμ οφ θροουνς για τους νερντουλες.
περίμενε λίγο, μόλις δει ότι δεν κατάλαβες θα μπει να σου απαντήσει, λίγο υπομονή.SuperRogue έγραψε: ↑09 Μάιος 2019, 19:20Δεν έχω την παραμικρή ιδέα γιατί πράγμα μιλάει !
.
.
Έχω κάνει και κατέληξε να είναι η πιο μεγάλη μου σχέση. Για τίποτα δεν είμαι 

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
εμ,αν εμεινες εγγυος,τι να εκανε ο καψερος;
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Όχι καλέ τι εγκυμοσύνη και γάμους λέτε; Δεν ξέρω πως έγινε. Έβλεπε ο ένας τον άλλο για κανένα μήνα και μ' άρεσε όμως αλλά δεν γνωριζόμασταν.Με το που γνωριστήκαμε και μου πρότεινε να με γυρίσει σπίτι ε κάναμε και σεξ και έτσι πήγε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό δεν είναι one night stand, είναι μια σχέση που ξεκίνησε κατευθείαν από σεξ.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir