Η διάλεκτος τυποποιείται σαν εξέλιξη της "Hellenistic koine"(PETER MACKRIDGEST. Cross College, Oxford)
...Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge)...
Το σωστό είναι βέβαια Peter Mackridge , St. Cross College, Oxford αλλά δε γαμείς, έκανε merge το επώνυμο με το "άγιος" στο όνομα της Σχολής.
Δικιο εχει παντως σε αυτο, τα Ποντιακα συμφωνα με τον Mackridge είναι παρακλάδι της Κοινής με μερικές Ιωνικές λέξεις.
Η μόνη διάλεκτος που να μην έχει ρίζα την Κοινή, παλι συμφωνα με τον Mackridge, είναι τα Τσακόνικα.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
Η ελληνιστική κοινή είναι η βάση όλων των νεοελληνικών διαλέκτων, βρε ασχετε, όχι μόνο της ποντιακής.
Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge) και μετά μπορείς να γκουγκλάρεις κιόλας και να διαβάσεις τα γραπτά του -στα οποία γράφει πανω-κάτω αυτά που γράφει και ο Λεπορελο και τα σχολιάζεις ταχα.
Συγνώμη αλλα το κόπιαρα απο κινητο, ευχαριστω για τη διόρθωση, στα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί είσαι και συ υβριστής. Γίνε άνθρωπος και μετά μιλάμε.
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Η ελληνιστική κοινή είναι η βάση όλων των νεοελληνικών διαλέκτων, βρε ασχετε, όχι μόνο της ποντιακής.
Μάθε να κανείς πρώτα σωστή κοπυπάστα το όνομα του ανθρώπου (Mackridge) και μετά μπορείς να γκουγκλάρεις κιόλας και να διαβάσεις τα γραπτά του -στα οποία γράφει πανω-κάτω αυτά που γράφει και ο Λεπορελο και τα σχολιάζεις ταχα.
Συγνώμη αλλα το κόπιαρα απο κινητο, ευχαριστω για τη διόρθωση, στα υπόλοιπα δεν σχολιάζω γιατί είσαι και συ υβριστής. Γίνε άνθρωπος και μετά μιλάμε.
Όσες φορά ρωτήθηκες από εμένα ή οποιονδήποτε άλλον απέφυγες να απαντήσεις. Δεν περιμένει βέβαια κανένας μας να αλλάξεις τροπάριο, αυτός είσαι και καλά να πάθεις.
Όσες φορά ρωτήθηκες από εμένα ή οποιονδήποτε άλλον απέφυγες να απαντήσεις. Δεν περιμένει βέβαια κανένας μας να αλλάξεις τροπάριο, αυτός είσαι και καλά να πάθεις.
Μετά γιατί συνεχίζεις να με ρωτάς? Άσε με να πιστεύω ότι θέλω. Στην αρχή βέβαια ΔΕΝ ρωτούσες απλώς συμμετείχες στο διαδικτυακό μπούλινγκ εναντίον μου.
Τώρα ηρέμησες.
Άμε στο καλό άνθρωπέ μου. Άντε παράτα μας.
Μετά γιατί συνεχίζεις να με ρωτάς? Άσε με να πιστεύω ότι θέλω. Στην αρχή βέβαια ΔΕΝ ρωτούσες απλώς συμμετείχες στο διαδικτυακό μπούλινγκ εναντίον μου.
Τώρα ηρέμησες.
Άμε στο καλό άνθρωπέ μου. Άντε παράτα μας.
Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ούτε επικοινωνία με σμς. Όταν σε ρωτάω κάτι, ας πούμε, το διαβάζουν και όλοι οι υπόλοιποι και μπορούν να δούνε όλοι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είτε πετάς άσχετες κοτσάνες που αρπάξεις από την μπλογκοσφαιρα με ένα κλικ, είτε απλά κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.
Ένα φορουμ δεν είναι τουιτερ ούτε επικοινωνία με σμς. Όταν σε ρωτάω κάτι, ας πούμε, το διαβάζουν και όλοι οι υπόλοιποι και μπορούν να δούνε όλοι ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται και είτε πετάς άσχετες κοτσάνες που αρπάξεις από την μπλογκοσφαιρα με ένα κλικ, είτε απλά κανείς τον Σουηδό και απαντάς με γελοία και άσχετα γκιφάκια.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.