Τελευταίες προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Re: Τελευταίες προβλέψεις για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης » 10 Μάιος 2019, 16:22

dna replication έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:18
Πρετεντέρης έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:12
Ευρωεκλογές: ΝΔ 33%- Σύριζα 26%.

Εθνικές: ΝΔ 35% Σύριζα 28%.
όσο νυχτώνει το αγγούρι μεγαλώνει
πάνε οι 15 μονάδες διαφορά τουλάχιστον που μας ζαλίζατε τα τελευταία χρόνια...
Πού να δεις αυτές τις κρυφές που έχει ο Τσίπρας.

Είναι τόσο απελπισμένος που μπορεί να πιστεύει και αυτές που τον βγάζουν αυτοδύναμο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 10 Μάιος 2019, 16:35

Τα ποσοστά του 25% που δίνουν πολλές εκτιμήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν τη κατάντια μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας. Κρατικοδιαιτοι ΔΥ, άνθρωποι που πιστεύουν σε 62 φύλα, ρουβικωνες λάτρεις του κουφοντινα, οπαδοί της Τασίας και του muzallah και πάει λέγοντας...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μάιος 2019, 16:46

Θεωρείτε ότι η έκτακτη επικαιρότητα θα επηρεάσει την επιλογή ημερομηνίας των εθνικών εκλογών;

Εγώ νομίζω, ναι.

Αν γίνουν πρόωρες, αλλάζουν αυτομάτως και τα δεδομένα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Μάιος 2019, 16:48

το τι θα γίνει θα το δούμε
αυτό που βλέπουμε ως φαινόμενο προς ερμηνεία είναι οτι καθώς πλησιάζουν οι εκλογές μετριάζετε τις προβλέψεις σας, το μαζεύετε γενικώς, βαστάτε μικρότερο καλάθι

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Μάιος 2019, 16:49

southern έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:35
Τα ποσοστά του 25% που δίνουν πολλές εκτιμήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν τη κατάντια μιας μεγάλης μερίδας της κοινωνίας. Κρατικοδιαιτοι ΔΥ, άνθρωποι που πιστεύουν σε 62 φύλα, ρουβικωνες λάτρεις του κουφοντινα, οπαδοί της Τασίας και του muzallah και πάει λέγοντας...
επίσης δειχνουν οτι βρίζοντας μονον κανείς δεν γινεται ελκυστικός ουτε κρυβει την πολιτική του ένδεια

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Μάιος 2019, 16:56

dna replication έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:48
αυτό που βλέπουμε ως φαινόμενο προς ερμηνεία είναι οτι καθώς πλησιάζουν οι εκλογές μετριάζετε τις προβλέψεις σας, το μαζεύετε γενικώς, βαστάτε μικρότερο καλάθι
Να σου πω, προσωπικώς δεν έδωσα ποτέ πρόβλεψη μεγάλης διαφοράς.
Όταν υπάρχουν ζαίοι στο πεδίο, δεν κρατάω καν καλάθι.
Το πολύ κάποιο πορτοφόλι για κέρματα αν δεν έχω τσέπη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 10 Μάιος 2019, 17:07

Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: 43.000 άτομα στην Α’ Αθηνών

Μαζικές εγγραφές αλλοδαπών στους εκλογικούς καταλόγους: 43.000 άτομα στην Α’ Αθηνών

Εικόνα

Σωρηδόν εκλογικά βιβλιάρια σε αλλοδαπούς δίνει η κυβέρνηση σύμφωνα με δημοσιεύματα, στα οποία αναφέρεται η ένταξη στους εκλογικούς καταλόγους δεκάδων χιλιάδων αλλοδαπών οι οποίοι με τον ένα τρόπο ή τον άλλον= κατόρθωσαν να αποκτήσουν ελληνική ταυτότητα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ΕΣΤΙΑ παρουσιάζοντας με στοιχεία την κατάσταση στην Α’ Αθηνών στους εκλογικούς καταλόγους έχουν εγγράφει το τελευταίο χρονικό διάστημα 43.000 αλλοδαποί.

Το 2015, στην ίδια εκλογική περιφέρεια, τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν ψηφίσει 78.431 πολίτες και τη ΝΔ 77.630 πολίτες.

Τα στοιχεία αυτά έρχονται σε πλήρη «σύμπνοια» με την υπόθεση των ελληνοποιήσεων που είχαμε αναφέρει εδώ,

Σύμφωνα με αυτά σε δειγματοληπτικές καταμετρήσεις, από τον Οκτώβριο ως τον Δεκέμβριο του 2018 το υπουργείο Εσωτερικών έχει απονείμει την ελληνική υπηκοότητα και έχει πολιτογραφήσει (αν και σε μικρότερη κλίμακα από την πρώτη κατηγορία) 1.515 πρόσωπα.

Κορυφαία όλων φαίνεται να είναι η 18η Οκτωβρίου, αφού είχαν καταμετρηθεί 274 πράξεις σε ένα… 24ωρο, αριθμός που μάλλον θα μείνει στην ιστορία του φαινομένου.

Η εκλογική κάλπη είναι που τους κάνει κάθε φορά να ξεδιπλώνουν τις μαγικές τους ικανότητες.

Ο βουλευτής της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με ερώτησή του στη Βουλή, είχε επισημάνει ότι «σύμφωνα µε επίσηµα στοιχεία της ∆ιεύθυνσης Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, τα τελευταία τρία έτη καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση στην έγκριση αιτήσεων για την απόδοση ιθαγένειας, η οποία αγγίζει το 136,9%!».

Από 14.178 το 2015, εκτοξεύτηκαν στις 33.487 το 2016 και στις 34.814 το 2017, ενώ σε εκκρεμότητα είναι ακόμη 49.711!

How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 10 Μάιος 2019, 17:17

dna replication έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:49
southern έγραψε:
επίσης δειχνουν οτι βρίζοντας μονον κανείς δεν γινεται ελκυστικός ουτε κρυβει την πολιτική του ένδεια
Μη το λες αυτό. Ο άλλος βγήκε μόνο και μόνο επειδή έλεγε "στα τέσσερα εσείς"
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
dna replication

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication » 10 Μάιος 2019, 17:21

ΓΑΛΗ έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:46
Θεωρείτε ότι η έκτακτη επικαιρότητα θα επηρεάσει την επιλογή ημερομηνίας των εθνικών εκλογών;

Εγώ νομίζω, ναι.

Αν γίνουν πρόωρες, αλλάζουν αυτομάτως και τα δεδομένα.
και αναθάρρησαν τα στήθια της ΓΑΛΗΣ,
βρε λες το ζαβό ο Κούλης να κάνει την έκπληξη και να μου κάνει και μένα κεφαλοκλείδωμα στα γυμνασμένα του μπράτσα?

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 10 Μάιος 2019, 17:58

dna replication έγραψε:
southern έγραψε:
οι ΔΥ και όσοι έχουν σχέση με το κρατικό χρήμα είναι φουλ ΣΥΡΙΖΑ και απαρτίζουν το 80% των ψηφοφόρων του μαζί με τις οικογένειες τους, οι υπόλοιποι είναι κατά την άποψη μου αριστεριστές.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros » 10 Μάιος 2019, 18:59

dna replication έγραψε:
southern έγραψε:
Όπως πχ, ο κοτοπολάκης! :g030:
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 10 Μάιος 2019, 20:54

Leporello έγραψε:
10 Μάιος 2019, 15:46
Δεν πρόκειται φυσικά να δουλέψω ποτέ γιά έναν πνευματικά καθυστερημένο σαν εσένα, ούτε να σου κάνω παρέα στον συριζαϊκό βόθρο.
Μου φαίνεται με υποτιμάς...όχι ότι δεν το επιδιώκω βέβαια.

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 10 Μάιος 2019, 20:58

Apergos8 έγραψε:
10 Μάιος 2019, 15:44

Αν ήμουνα ΝΔ γιατί τότε ασκούσα κριτική σκληρή στην κυβέρνηση Σαμαρά;Ασκώ κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η μία κυβέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη.Εγώ δεν είμαι ούτε συριζαιους ούτε νεοδημοκρατης σε αντίθεση με εσένα που είσαι συριζαιος. Τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) πήραν μαζί στις τελευταίες εκλογές το 63,6% του 56,5% του ελληνικού πληθυσμού που πήγε στις κάλπες να ψηφίσει(το 43,5% δεν ψήφισε καθόλου).Συνεπώς δεν είναι όλη η Ελλάδα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ όπως ψευδώς προσπαθείς να απεικονίσεις εσύ και το κόμμα σου.Ποιός σου είπε πως είμαι δεξιός και δεν είμαι ακροδεξιος, κεντρώος, κεντροαριστερος,ΚΚΕες,Χρυσαυγιτης,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Βελοπουλικος,Ανένταχτος πολιτικά κτλ;Το τι θα ψηφίσω θα το ψαξω πολύ καλά και αν δεν καταληξω κάπου δεν θα ψηφίσω καθόλου στις ευρωεκλογές (παρόλα αυτά θα ψηφίσω στις περιφερειακες εκλογές και στις δημοτικές εκλογές καθώς εκεί η επιλογή είναι περισσότερο επιλογή προσώπου παρά επιλογή κόμματος).Αν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δε θέλετε να καταληξετε να κλαίτε με μαύρο δάκρυ το βράδυ της 26ης Μαϊου και λίγο αργότερα το βράδυ των βουλευτικών εκλογών για τα αποτελέσματα σταματήστε αυτή την απαράδεκτη πολιτική της ταμπέλας(δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή διατάζεις να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ;Είσαι ΝΔ τότε!Είσαι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Είσαι φασίστας! κτλ). Κάντε προεκλογική εκστρατεία με αξιοπρέπεια και σεβασμό επιτέλους σε όσους δεν υιοθετούν την ιδεολογία σας.
Πάντως εγώ μέλος του συριζα δεν είμαι,αυτό να διευκρινίσω μόνο.

-71

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από -71 » 10 Μάιος 2019, 21:02

dna replication έγραψε:
10 Μάιος 2019, 16:48
Αυτό έγραψα και γω σε άλλο φόρουμ,κάνει μπαμ.
Σωστή παρατήρηση και χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που το βλέπει.

Άβαταρ μέλους
Apergos8

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Apergos8 » 10 Μάιος 2019, 22:32

-71 έγραψε:
10 Μάιος 2019, 20:58
Apergos8 έγραψε:
10 Μάιος 2019, 15:44

Αν ήμουνα ΝΔ γιατί τότε ασκούσα κριτική σκληρή στην κυβέρνηση Σαμαρά;Ασκώ κριτική στην εκάστοτε κυβέρνηση όταν δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η μία κυβέρνηση είναι χειρότερη από την προηγούμενη.Εγώ δεν είμαι ούτε συριζαιους ούτε νεοδημοκρατης σε αντίθεση με εσένα που είσαι συριζαιος. Τα δύο μεγάλα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ) πήραν μαζί στις τελευταίες εκλογές το 63,6% του 56,5% του ελληνικού πληθυσμού που πήγε στις κάλπες να ψηφίσει(το 43,5% δεν ψήφισε καθόλου).Συνεπώς δεν είναι όλη η Ελλάδα ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ όπως ψευδώς προσπαθείς να απεικονίσεις εσύ και το κόμμα σου.Ποιός σου είπε πως είμαι δεξιός και δεν είμαι ακροδεξιος, κεντρώος, κεντροαριστερος,ΚΚΕες,Χρυσαυγιτης,ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Βελοπουλικος,Ανένταχτος πολιτικά κτλ;Το τι θα ψηφίσω θα το ψαξω πολύ καλά και αν δεν καταληξω κάπου δεν θα ψηφίσω καθόλου στις ευρωεκλογές (παρόλα αυτά θα ψηφίσω στις περιφερειακες εκλογές και στις δημοτικές εκλογές καθώς εκεί η επιλογή είναι περισσότερο επιλογή προσώπου παρά επιλογή κόμματος).Αν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ δε θέλετε να καταληξετε να κλαίτε με μαύρο δάκρυ το βράδυ της 26ης Μαϊου και λίγο αργότερα το βράδυ των βουλευτικών εκλογών για τα αποτελέσματα σταματήστε αυτή την απαράδεκτη πολιτική της ταμπέλας(δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ ή διατάζεις να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ;Είσαι ΝΔ τότε!Είσαι κατά της συμφωνίας των Πρεσπών; Είσαι φασίστας! κτλ). Κάντε προεκλογική εκστρατεία με αξιοπρέπεια και σεβασμό επιτέλους σε όσους δεν υιοθετούν την ιδεολογία σας.
Πάντως εγώ μέλος του συριζα δεν είμαι,αυτό να διευκρινίσω μόνο.
Δεν είναι όλοι οι συριζαιοι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ούτε είναι όλοι οι νεοδημοκρατες μέλη της ΝΔ,ούτε όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ μέλη του ΠΑΣΟΚ κτλ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών