αίτημα του ΠΑΟΚ: Ζήτησε από την Αστυνομία προστασία για να πανηγυρίσει ο κόσμος του το… Κύπελλο στην Ομόνοια!
Πολύ σωστό αίτημα. Εγώ σκέφτομαι να κατέβω στην Αθήνα μόνο και μόνο για τους πανηγυρισμους και σιγουρα θα είναι χιλιάδες ακόμη που θα θέλουν να κατέβουν να πανηγυρίσουν στην ασπρόμαυρη Αττική, μια χώρα μια ομάδα, ΠΑΟΚ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το ερωτημα ειναι Γιαννουλης ή αλλος ως αριστερο μπακ;
Για το Γιαννουλη εχω εκφραστει. Θα πηγαινα ομως στο ρισκο του να ξεκινησει. Αν ειναι ο ΠΑΟΚ να υπολογισει πανω του, ιδου η ευκαιρια. Να παιξει ωστε να μασουν ολοι, κι αυτος και η ομαδα, τη γνωμη τους. Αν ανταποκριθει, ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να τον υπολογισει. Αν οχι, τοτε αμεσα ας παει δανεικος ή να πωληθει. Να μην ταλαιπωρειται αδικα το παιδι, ουτε να ταλαιπωρει. Μπροστα του θα εβαζα Λημνιο ωστε να τον βοηθα ανασταλτικα. Το Ζαμπα μπροστα απο τον Ματος. Ολιβειρα Σακχωφ στο κεντρο. Πισω απο τον Ακπομ θα ξεκιναγα με Πελκα και εντολη ολοι για πιεση ψηλα. Τον Μπισεσβαρ θα τον εβαζα αργοτερα στο ματς.
Καθαρά αγωνιστικά έχει προβάδισμα ο μπουγατσιακός, αφού ο δικός μας φετινός προγραμματισμός ήταν για τα σκυλιά.
Πλάκα είχε και η δήλωση του Σιμόες, ότι είναι έτοιμος να "πεθάνει" για την ΑΕΚ, όταν πριν λίγους μήνες ήταν με το 1.5 πόδι στην έξοδο λόγο οικονομικής διαφοράς. Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε.
Τρεις αστυνομικοί ανά προσκεκλημένο θεατή στο ΟΑΚΑ, λες και έχουν συγκέντρωση οι αρχιμαφιόζοι της Κοζα Νοστρα
Αν γίνονταν και με θεατές, δεν θα έφταναν όλοι οι αστυνομικοί της χώρας με αυτές τις αναλογίες. Θα έπρεπε να ζητήσουμε ενισχύσεις και από τις γύρω βαλκανικές χώρες.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.