Δεν ξέρω τι θα γίνονταν άμα μου έβγαζε. Άμα μου έβαζε όμως ένα τέτοιο εργαλείο κατα την διάρκεια της πράξης, δεν θα μου πολυάρεσε η φάση.blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Πως θ αντιδρουσατε εαν ο/η/οι παρτενερ σας εβγαζαν ενα τετοιο εργαλειο κατα την διαρκεια της πραξης;
Sex Toys
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Sex Toys
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Χμ...Ζενίθεδρος έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:20Δεν ξέρω τι θα γίνονταν άμα μου έβγαζε. Άμα μου έβαζε όμως ένα τέτοιο εργαλείο κατα την διάρκεια της πράξης, δεν θα μου πολυάρεσε η φάση.blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Πως θ αντιδρουσατε εαν ο/η/οι παρτενερ σας εβγαζαν ενα τετοιο εργαλειο κατα την διαρκεια της πραξης;
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Προς τι το μουγκανητό;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Δεν είναι μουγκανητό, είναι επιφώνημα σκεψης...Γιατί δεν θα σου άρεσε η "φάση"; Αναρωτιέμαι.
"Άχρι καιρού..."
Όχι ρε συ γερμανικά φτηνοπραματα
Να χαλάσει πάνω στη χρήση και να γυρίσει να σου πει:
- και τι να το κάνω τώρα; στον πάτο μου να το βάλω;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Fixed.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στον πάτο, πάτο της γραφής, ας το βάλει όπου θέλει
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Άντε πες ότι το σκέφτηκα και λέω να παρω.
Ποιο απ' όλα;;;; Εδώ μιλάμε για άπειρα!!! Πώς διαλέγεις τέτοιο πράγμα;; Είμαστε στα καλά μας;
Ποιο απ' όλα;;;; Εδώ μιλάμε για άπειρα!!! Πώς διαλέγεις τέτοιο πράγμα;; Είμαστε στα καλά μας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- hellegennes

Μαλάκα, γελάω 5 λεπτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Γιατί έχω ψυχικά τραύματα απο κάτι γκουμούτσες που έχω βγάλει κατα καιρούς.
☦𓀢
☦𓀢
- hellegennes
Εμένα, όταν ακούω «ερωτικά βοηθήματα», μού έρχονται στο μυαλό εγχειρίδια σαν εκείνα για το σχολείο.
Το «ερωτικά παιχνίδια», πάλι, μου κάνει για κατάσταση, όχι για αντικείμενα. Προτιμώ τον όρο «ερωτικά εξαρτήματα».
Εμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Όπως θα διάλεγες ο,τιδήποτε, διαβάζεις reviews.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:34Άντε πες ότι το σκέφτηκα και λέω να παρω.

- Sid Vicious
A ρε Παοκαρα τι τους έχεις κάνει, τους έχεις χαζέψει, χανουμια, γαυροι και σκουλήκια σκέφτονται sex toys.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
hellegennes έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:42Eμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.
τετοιο σου πηραν?

SpoilerShow

πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.