Ε, τι να κάνουν;
Δεν είναι που δεν είναι και στα καλύτερα τους, αν διαβάζουν και βλακείες, αποσυντονίζονται ακόμη περισσότερο.
Αν εσένα σου έλεγε κάποιος ότι ο μόνος τρόπος για να μη ρισκάρει εγκυμοσύνη μια γυναίκα και να αποκτήσει έλεγχο στο σώμα της, είναι η απεργία από το σεξ, εσύ τι θα σκεφτόσουν; Ότι είναι πανέξυπνος/η;
Είναι σα να λέει κάποιος ότι ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσεις εργατικά δικαιώματα και να την πεις στα αφεντικά είναι η ανεργία.
Ή ότι οι καλόγριες κάνουν φεμινιστικό ακτιβισμό.
Με λίγα λόγια, ενώ φαίνεται δυναμικό και ουάου για τους σεξισιτάδες χαζοχαρούμενους είναι ότι πιο παθητικό ως πρόταση. Απλώς η κοπελιά παίζει στο χολυγουντιανό αντιτραμπικό πλαίσιο και χρησιμοποιεί λέξεις με πολιτική δυναμική όπως απεργία, ενώ η σωστή λέξη (ακόμη και στη λάθος βάση που τη χρησιμοποιεί) είναι αποχή.
Απεργία σημαίνει ότι αντιμετωπίζει το σεξ ως εργασία, πράγμα που δεν είναι καθόλου κακό, αλλά σ' αυτήν την περίπτωση πρέπει να κάνει τις προτάσεις της στο εργατικό σωματείο.