Sex Toys
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Sex Toys
Τι κάνει αυτό υποτίθεται;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
H μια ηταν καπως ετσι;hellegennes έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:42
Εμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.

Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Τι κάνει αυτό;!!ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:11Oσοι ειστε ασχετοι με τα ερωτικα βοηθηματα αλλα θελετε να τα βαλετε στο παιχνιδι καλα ειναι να ξεκινησετε με καποιο γκατζετακι(που δεν τρομαζει ) το οποιο θα παρουσιασετε στην/στον παρτενερ ως δωρο μεταξυ σοβαρου και αστειου
Προτιμηστε αυτα που ειναι και για τους δυο
Η προταση μου για τους αρχαριους ειναι το πολυβραβευμενο we-vibe match
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Yπαρχει manual αγαπητη Naida
https://we-vibe.com/sites/default/files ... Manual.pdf
Aν δυσκολευεσαι να περασω για μια επιδειξη
Αρίστος for Tsirpas
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σοβαρά. Τι κάνει;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
υποθετω οτι ανεβαζει το αιμα στο κεφαλιGherschaagk έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 15:08Σοβαρά. Τι κάνει;
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ενδιαφέρον φαίνεται. Αλλά το πέρασα για κάτι άλλο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 14:47Yπαρχει manual αγαπητη Naida
https://we-vibe.com/sites/default/files ... Manual.pdf
Aν δυσκολευεσαι να περασω για μια επιδειξη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 15:08Σοβαρά. Τι κάνει;
Σιγά μην πω

Πέσιμο ή χεσιμο; 

- hellegennes
Όχι το συγκεκριμένο.alekhine έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 14:33hellegennes έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:42Eμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.
τετοιο σου πηραν?SpoilerShow
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αποτρέπει το αίμα να φύγει πίσω. Υποτίθεται είναι για να αυξήσει την διέγερση, την ικανοποίηση και την διάρκεια.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 15:08Σοβαρά. Τι κάνει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ρε αυτή η δουρεξ όλο εκπλήξεις. Ουτε που ηξερα οτι εχει τέτοιο προιόν.alekhine έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 14:33hellegennes έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:42Eμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.
τετοιο σου πηραν?SpoilerShow

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Έχουμε ενα στραπον! Το συνιστώ σε όλους! Προέκυψε σιγα σιγα θα έλεγα. Αρχικά με ενα δακτυλάκι. Μετά αφου μου άρεσε, με σύστισε τον δονητή της. ;)blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Ερωτικα παιχνιδια,ή βοηθηματα. Προτιμω τον πρωτο ορο.
Εχετε; Χρησιμοποιειτε; Μονες/οι σας η και με τον/την/τους/τις συντροφους σας; Πως τα εισηγατε στη σχεση σας; Πως αντεδρασε ο/η/οι παρτενερ σας; Πως θ αντιδρουσατε εαν ο/η/οι παρτενερ σας εβγαζαν ενα τετοιο εργαλειο κατα την διαρκεια της πραξης; Πως θ αντιδρουσατε εαν σας εκαναν τετοιο δωρο;
Οσες και οσοι εχετε, πειτε τι εχετε και ποιο ειναι το αγαπημενο σας.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
αυτά που σου ειπαν οι προηγούμενοι,αλλα για το πεοδαχτύλιδο το κλασικό μιλάμε πάντα, απο σιλικόνη. Αυτό της δούρεξ μοιάζει με πουτσοσωσίβιο περισσοτερο.Gherschaagk έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 15:08Σοβαρά. Τι κάνει;