Έχω ακούσει ότι έχει και δαχτυλίδια με ξυλοκαΐνη.vantono έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:28ρε αυτή η δουρεξ όλο εκπλήξεις. Ουτε που ηξερα οτι εχει τέτοιο προιόν.alekhine έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 14:33hellegennes έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:42Eμένα μού έχουν κάνει δώρο 2 διαφορετικές πρώην μου δαχτυλίδι, αλλά και τα δυο ήταν για τον πούτσο.
τετοιο σου πηραν?SpoilerShow
Sex Toys
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Sex Toys
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:30Έχουμε ενα στραπον! Το συνιστώ σε όλους! Προέκυψε σιγα σιγα θα έλεγα. Αρχικά με ενα δακτυλάκι. Μετά αφου μου άρεσε, με σύστισε τον δονητή της. ;)blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Ερωτικα παιχνιδια,ή βοηθηματα. Προτιμω τον πρωτο ορο.
Εχετε; Χρησιμοποιειτε; Μονες/οι σας η και με τον/την/τους/τις συντροφους σας; Πως τα εισηγατε στη σχεση σας; Πως αντεδρασε ο/η/οι παρτενερ σας; Πως θ αντιδρουσατε εαν ο/η/οι παρτενερ σας εβγαζαν ενα τετοιο εργαλειο κατα την διαρκεια της πραξης; Πως θ αντιδρουσατε εαν σας εκαναν τετοιο δωρο;
Οσες και οσοι εχετε, πειτε τι εχετε και ποιο ειναι το αγαπημενο σας.
Το γυαλίζεις το πομολο σιγά σιγά βλέπω
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono

Ξυλοκαίνη δεν θέλουμε, είμαστε αποκλειστικά και μόνο φαν της βενζοκαίνης!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Αφού είναι ωραίο, γιατί όχι;LEONAS έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:32μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:30Έχουμε ενα στραπον! Το συνιστώ σε όλους! Προέκυψε σιγα σιγα θα έλεγα. Αρχικά με ενα δακτυλάκι. Μετά αφου μου άρεσε, με σύστισε τον δονητή της. ;)blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Ερωτικα παιχνιδια,ή βοηθηματα. Προτιμω τον πρωτο ορο.
Εχετε; Χρησιμοποιειτε; Μονες/οι σας η και με τον/την/τους/τις συντροφους σας; Πως τα εισηγατε στη σχεση σας; Πως αντεδρασε ο/η/οι παρτενερ σας; Πως θ αντιδρουσατε εαν ο/η/οι παρτενερ σας εβγαζαν ενα τετοιο εργαλειο κατα την διαρκεια της πραξης; Πως θ αντιδρουσατε εαν σας εκαναν τετοιο δωρο;
Οσες και οσοι εχετε, πειτε τι εχετε και ποιο ειναι το αγαπημενο σας.

Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- hellegennes
Α, μπαρδόν.vantono έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:33
Ξυλοκαίνη δεν θέλουμε, είμαστε αποκλειστικά και μόνο φαν της βενζοκαίνης!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- blackpaint
αιντε σιγα σιγα πηρατε μπρος.
Αφορμη για το συγκεκριμενο ποστ ηταν το δωρο που εκανε η κολλητη της στην δικια μου: ενα μπατπλαγκ (με διαμαντακι, εγω θα της επαιρνα ενα με ουριτσα αλλα γουατεβερ). Δεν ξερω γιατι διαλεξε αυτο, υπαρχουν πιο απλες επιλογες για αρχη. Ακομα δεν το εχουμε χρησιμοποιησει, νομιζω πως την τρομαζει λιγο.
Αφορμη για το συγκεκριμενο ποστ ηταν το δωρο που εκανε η κολλητη της στην δικια μου: ενα μπατπλαγκ (με διαμαντακι, εγω θα της επαιρνα ενα με ουριτσα αλλα γουατεβερ). Δεν ξερω γιατι διαλεξε αυτο, υπαρχουν πιο απλες επιλογες για αρχη. Ακομα δεν το εχουμε χρησιμοποιησει, νομιζω πως την τρομαζει λιγο.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
πρόσεχε μονο μηπως το διαμαντάκι ειναι αστικο υπονοουμενο.blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:35αιντε σιγα σιγα πηρατε μπρος.
- blackpaint
οπως το βλεπω εγω, συμβολιζει την απαλλοτριωση του πλουτου και τον εξευτελισμο του χρηματος.μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:37πρόσεχε μονο μηπως το διαμαντάκι ειναι αστικο υπονοουμενο.blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:35αιντε σιγα σιγα πηρατε μπρος.
Οπως λεει και ο ποιητης, παρτους τα μετρα τα ξοδεψτα τα. ΠΕΤΑ ΤΑ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Εγώ το βλέπω ως εισαγωγή μιας αχρηστης πέτρας στην κανονικότητα και στην τοπιοτέχνηση του σώματος. Αλλά οκ, η αφήγηση μετράει.blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:41οπως το βλεπω εγω, συμβολιζει την απαλλοτριωση του πλουτου και τον εξευτελισμο του χρηματος.μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:37πρόσεχε μονο μηπως το διαμαντάκι ειναι αστικο υπονοουμενο.blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:35αιντε σιγα σιγα πηρατε μπρος.
Οπως λεει και ο ποιητης, παρτους τα μετρα τα ξοδεψτα τα. ΠΕΤΑ ΤΑ

- blackpaint
ουτε ο Μαρξ ουτε ο Κροποτκιν ειπαν ποτε να μη φορατε πλαστικες απομιμησεις διαμαντιων συντροφε. Το ζητημα ειναι να εχουμε ολοι/ες/α αληθινα διαμαντια στα μπατπλαγκς μας.
μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:34Αφού είναι ωραίο, γιατί όχι;LEONAS έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:32μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:30
Έχουμε ενα στραπον! Το συνιστώ σε όλους! Προέκυψε σιγα σιγα θα έλεγα. Αρχικά με ενα δακτυλάκι. Μετά αφου μου άρεσε, με σύστισε τον δονητή της. ;)
Ωραίο να στον βάζουν;
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Στο βάζουν, το στραπόν. Ναι, είναι ωραίο. Ειναι ωραίο παιχνίδι αν παίζεις ερωτικά με τον άνθρωπο που αγαπάς και είσαι ερωτευμένος.

- blackpaint
blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:54σαν πολυ δεν ενδιαφερεσαι για το τι κανει με τον κωλο του ενας αντρας;
Τον κώλο μας τον έχουμε για να χεζουμε και όχι για να μας χώνουν διαφορά αντικείμενα εμάς τους αρσενικόυς
Πέσιμο ή χεσιμο; 

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πως το ξέρεις; Αν ισχύει αυτό που λες, γιατι υπάρχουν τόσα αισθητικά νεύρα στην πρωκτικη χώρα;LEONAS έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 18:10blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 17:54σαν πολυ δεν ενδιαφερεσαι για το τι κανει με τον κωλο του ενας αντρας;
Τον κώλο μας τον έχουμε για να χεζουμε και όχι για να μας χώνουν διαφορά αντικείμενα εμάς τους αρσενικόυς