Τι γκάμα δηλαδή;Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 22:53Το βλεπεις απο εντελώς λάθος σκοπιά. Και εννοείται δεν είναι μόνο ο δονητής παιχνίδι ερωτικό. Υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα ανεξερεύνητηSuperRogue έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 21:15Ναι και εγώ δεν εξεπλάγην που το έριξες στον πουριτανισμό και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που το πάω. Τα βοηθήματα είναι για μία σχέση που ερωτικά χάνει λάδια και έχει πέσει η πίεση. Και βασικά αυτά που λέω δεν είναι αναλογίες: Το σεξ είναι άθλημα που θέλει αντοχή, ευκινησία, μηχανική πίεση από πλευρά του ταύρου που όταν πέσει χρειάζεται βοήθεια. Το να σε βλέπει η σύντροφος σου σαν ταύρο είναι από μόνο του φετιχιστικό. Μεταξύ μας, με δανικό πούτσο δεν γαμάς.blackpaint έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 20:55
δεν ξερω, ανοιξα το νημα γιατι περιμενα να μιλησουν οι γυναικες για τους δονητες και τετοια που εχουν οχι αυτες αλλα οι φιλες τους. Ενταξει, δεν εξεπλαγην παντως, οι αντιδρασεις τυπου γκειτ κηπινγκ ειναι συνηθεις.
Δηλαδη SuperRogue εαν η κοπελα σου βγαλει κανα δονητη οταν ειστε στο κρεβατι και σου πει παιξε μαζι μου, θα νοιωσεις ασχημα;
Sex Toys
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Sex Toys
Πέσιμο ή χεσιμο; 

Γκάμα μούτρα.LEONAS έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 23:05Τι γκάμα δηλαδή;Naida έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 22:53Το βλεπεις απο εντελώς λάθος σκοπιά. Και εννοείται δεν είναι μόνο ο δονητής παιχνίδι ερωτικό. Υπάρχει μια ολόκληρη γκάμα ανεξερεύνητηSuperRogue έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 21:15
Ναι και εγώ δεν εξεπλάγην που το έριξες στον πουριτανισμό και κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις που το πάω. Τα βοηθήματα είναι για μία σχέση που ερωτικά χάνει λάδια και έχει πέσει η πίεση. Και βασικά αυτά που λέω δεν είναι αναλογίες: Το σεξ είναι άθλημα που θέλει αντοχή, ευκινησία, μηχανική πίεση από πλευρά του ταύρου που όταν πέσει χρειάζεται βοήθεια. Το να σε βλέπει η σύντροφος σου σαν ταύρο είναι από μόνο του φετιχιστικό. Μεταξύ μας, με δανικό πούτσο δεν γαμάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα δεν ξέρω, να πουν αυτοί που ξέρουν να μάθουμε κι εμείς

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
μίστερ μαξ έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 23:02Μαζι με την συντροφο μου το αγοράσαμε και δεν εχει χρησιμοποιηθει αλλου
αρα εσύ το πλήρωσες.
καττιμέρι ανοίγεις;

υγ. δεν έχει χρησιμοποιηθεί αλλού απ ο,τι ξέρεις
Beria έγραψε: ↑13 Μάιος 2019, 00:10blackpaint έγραψε: ↑12 Μάιος 2019, 18:05Ερωτικα παιχνιδια,ή βοηθηματα. Προτιμω τον πρωτο ορο.
Εχετε; Χρησιμοποιειτε; Μονες/οι σας η και με τον/την/τους/τις συντροφους σας; Πως τα εισηγατε ...

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Μαλακιες ειναι ολα αυτα.
Τα καταλαβαινω μονο αν δεν εχεις αρκετα μεγαλο πουλι.
Και παλι ομως γιατι να μη χωσεις ποδι?
Τα καταλαβαινω μονο αν δεν εχεις αρκετα μεγαλο πουλι.
Και παλι ομως γιατι να μη χωσεις ποδι?
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Χαριζω βαλιτσακι με περιπου 20 toys
Ειναι σε καλη κατασταση εχουν λιγα χιλιομετρα ολα τα σερβις εχουν γινει στην ωρα τους
Θα παραδωθοιυν μετα απο 24ωρη παραμονη σε λεκανη γεματη betadine
Ειναι σε καλη κατασταση εχουν λιγα χιλιομετρα ολα τα σερβις εχουν γινει στην ωρα τους
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Εγώ τα θέλω αλλά είμαι αλλεργικός στο Betadine. Γίνεται να μουλιάσω για 24 ώρες σε σαπουνόνερο;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑14 Μάιος 2019, 01:06Χαριζω βαλιτσακι με περιπου 20 toys
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Εισαι αλλεργικος και στο latex;
Αν οχι κατοχυρωθηκε
Αν οχι κατοχυρωθηκε
Αρίστος for Tsirpas
- hellegennes
Δεν υπάρχουν μόνο δονητές και ομοιώματα. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Από χειροπέδες ως τελείως κίνκι πραγματούδια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.